Igokea

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

elvir.vogosca
Kontakt:

Re: Igokea

Post Postao/la elvir.vogosca » 22 jun 2008, 00:34

Melo15 je napisao/la:Siroki ako ne dobije pozivnicu za NLB ima da propadnu
prvak dobija za ULEB(bar bi tako trebalo)
drugi dobija za FIBA a nevjerujem da ce bosna i igoke-a to da odbiju
a sirokom ostaje liga 13 8-)
Siroki je previse dobro organizovan klub da bi se raspao, ali da ne sirimo dalje jer tema je IGOKEA, predjimo na stranicu predvidjenu za SIROKI pa nastavimo

ti nisi patka
Kontakt:

Post Postao/la ti nisi patka » 23 jun 2008, 17:28

Malena je napisao/la:Dejane, stvarno ti je ovo neprimjereno. Ikonic je super momak, i ako nisi znao veliki vjernik i jos veci Srbin. To sto igra za KK Bosnu i sto je dao nekoliko trojki Dodikovcima posteno igrajuci i sportski se boreci ne znaci da je prodao vjeru i porijeklo. Otac, brat i svi rodjaci su mu bili svi odreda u VRS i herojski branili Zvornik za vrijeme rata.

Sto se Igokee tice, ne vjerujem da ce Lisac i Radic dati Dodiku wild card. Mislim da je dobija Zagreb.
Igracki kadar ce se osuti kao i svake godine, osim starosjedilaca Cupa, Djurice i mozda Tosica.
Eh jos kad bi zadrzali Stazica...
haj suti boga ti... :x kad je ikonic izlazio, nakon odlicne igre, na klupu... sarajevska publika :D je skandirala: "IKONIC GORAN!", a nakon toga:" JAVI SEEE!". I covjek je digao ruku, prvo istocnoj tribini, pa zapadnoj, i onda se i konacno okrenuo prema balkonu gdje je sjedilo debelo krme od dodika, i njemu mahnuo. izvini jel to pokazuje da je tako veliki srbin. nemam ja nista protiv covjeka, vec suprotno! ikonica volim bas bas kao igraca, i jako bio volio da ostane!
toliko od mene ;)
Ivan Opacak, Elmedin Kikanovic, Henry Domercant, Kenan Bajramovic... mnogo smo jaki!

jasmin93
Kontakt:

Post Postao/la jasmin93 » 23 jun 2008, 17:42

Ikona uoste nije srbin, vec Bosanac. Evo sad cu napisat dio jednog teksta koji sam danas procitao Novinar: "Selektor reprezentacije Mensur Bajramovic rekao je da racuna na vas? Ikonic: "Meni je uvijek bio cilj igrati za svoju drzavu. I ranije sam s e odazivao ma pozive selektora, ali sam imao problema sa povredama. Nadam se da cu igrati u kvalifikacijama." zavrsen citat :D

ti nisi patka
Kontakt:

Post Postao/la ti nisi patka » 23 jun 2008, 19:30

svaka cast ikona, najjaci si! :D
Ivan Opacak, Elmedin Kikanovic, Henry Domercant, Kenan Bajramovic... mnogo smo jaki!

bosanac
Kontakt:

Post Postao/la bosanac » 24 jun 2008, 09:26

jasmin93 je napisao/la:Ikona uoste nije srbin, vec Bosanac. Evo sad cu napisat dio jednog teksta koji sam danas procitao Novinar: "Selektor reprezentacije Mensur Bajramovic rekao je da racuna na vas? Ikonic: "Meni je uvijek bio cilj igrati za svoju drzavu. I ranije sam s e odazivao ma pozive selektora, ali sam imao problema sa povredama. Nadam se da cu igrati u kvalifikacijama." zavrsen citat :D
izvini al nisam odavno nista gluplje procitao...znaci, po tvom, ako je neko srbin onda nije bosanac...po toj logici ni hrvat nije bosanac pa na kraju ni bosnjak nemoze biti bosanac???? ili...sta? ili ako igra za reprezentaciju onda je bosanac i nikako pripadnik jednog od tri famozna konstitutivna naroda????? hajde nam malo pojasni svoju logiku?

ti nisi patka
Kontakt:

Post Postao/la ti nisi patka » 24 jun 2008, 12:18

on je valjda mislio da nije "srbin" kao npr bocka, vec da je "bosanski" srbin tj bosanac... jel vako :?
ajd valjda jeste... :D :mrgreen:

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 24 jun 2008, 14:15

Ej ljudi prica je o Igokei...
Oni cekaju odluku oko NLB lige, ali je vec izvjesno da ce pokusati zadrzati lideku i Stefanovica. Vucurovic je takodje blizu ostanka dok mene licno interesuje i ostanak Tosic. Odigrao je losu sezonu a smatram da je puno bolji igrac nego sto to pokazuje,
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 24 jun 2008, 14:48

BrigateBL je napisao/la:Ej ljudi prica je o Igokei...
Oni cekaju odluku oko NLB lige, ali je vec izvjesno da ce pokusati zadrzati lideku i Stefanovica. Vucurovic je takodje blizu ostanka dok mene licno interesuje i ostanak Tosic. Odigrao je losu sezonu a smatram da je puno bolji igrac nego sto to pokazuje,
99% stefanovic odlazi ako nema nlb, 75% odlazi i sa NLB
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

elvir.vogosca
Kontakt:

Post Postao/la elvir.vogosca » 25 jun 2008, 00:05

Samo se nadam da Dodik moze zadrzati ekipu na okupu i ako ne bude NLB. Ako ne istu onda barem ove jacine sa nekim drugim igracima. To je vazno ne samo za Igokeu nego i za kompletnu bh ligu.
Eventualna naredna sezona sa Igokeom, Sirokim, Slobodom i Borcem mogla bi biti ista ili cak zanimljivija nego ova koja je prosla.

ti nisi patka
Kontakt:

Post Postao/la ti nisi patka » 25 jun 2008, 03:10

borac ne vjerujem da ce biti jak sljedece sezone :?

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 25 jun 2008, 12:52

Stefanovic ovdje ima dobre i redovne pare koje u Srbiji ne moze da dobije vjeruj mi...
Njemu je menadžer ganjao angažman ali je to propalo, tako da mislim da ce ipak ostati
Info iz Igokee je da su oni 100 posto sigurni da ce igrati NLB ligu, zasto ne zna... Članovi uprave o tome govore kao o gotovoj stvari, sad da li su nesto dogovorili ili samo se nadaju ne znam.
Ono sto je izvjesno je da ce dobiti novog trenera...
P.S. Borac sigurno nece biti jak ako se nesto ne promjeni ubrzo. Zlaja i Ranko su vec otisli a i ostali igraci su blizu nalaska novih angažmana. U klubu nema nikog propast ziva

elvir.vogosca
Kontakt:

Post Postao/la elvir.vogosca » 25 jun 2008, 14:21

BrigateBL je napisao/la:Stefanovic ovdje ima dobre i redovne pare koje u Srbiji ne moze da dobije vjeruj mi...
Njemu je menadžer ganjao angažman ali je to propalo, tako da mislim da ce ipak ostati
Info iz Igokee je da su oni 100 posto sigurni da ce igrati NLB ligu, zasto ne zna... Članovi uprave o tome govore kao o gotovoj stvari, sad da li su nesto dogovorili ili samo se nadaju ne znam.
P.S. Borac sigurno nece biti jak ako se nesto ne promjeni ubrzo. Zlaja i Ranko su vec otisli a i ostali igraci su blizu nalaska novih angažmana. U klubu nema nikog propast ziva
Borac ce se izvuci ali zao mi sto ce Mladost odmah ispasti jer ce im Borac pokupiti sve sto valja... Ipak je previse tri kluba u sto kilometara. Ne moze hercegovacki sindrom svugdje paliti.

Malena
Kontakt:

Post Postao/la Malena » 28 jun 2008, 23:52

BrigateBL je napisao/la:Stefanovic ovdje ima dobre i redovne pare koje u Srbiji ne moze da dobije vjeruj mi...
Neznam odakle ti info. Ja sam danas cula da je Zagreb dobio pozivnicu, iako se Siroki jos buni i Suton jos uvijek pise protestna pisma. Igokea je izvisila i cini mi se da nikad nije ni bila smatrana kao ozbiljan kandidat.

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 29 jun 2008, 11:11

Ja nisam napisao da ja kazem da je Igokea u NLB ligi vec da u klubu Mile, Cubro, smatraju da ce biti ucesnici...
Mile je bio u Sloveniji gdje se sastao sa Liscem. Srbijanski klubovi isticu da je previse da Hrvatska tri puta dobija wild card i zele novi tim jer su sigurni da bi Igokea napravila dobru ekipu... Na kraju vidjecemo
Zagreb pravi finu ekipu i to je ono sto je meni sumnjivo...

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 29 jun 2008, 16:51

Pošto hrvati vode Nlb ligu ( čitaj Bilić) zajedno sa svojim kompanjonom Liscem pozivnica ide u ruke Zagreba.
Da je nekim slučajem pozivnicu dobila Igokea finale Nlb lige za sezonu 2008/2009 bilo bi
Igokea Partizan- Partizan igokea.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 29 jun 2008, 19:50

Mislim da bi Igokea iz budžeta Rs dobila oko 4 mil maraka da je otišla u NLB ligu
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

elvir.vogosca
Kontakt:

Post Postao/la elvir.vogosca » 29 jun 2008, 23:27

FRANK RIBERY je napisao/la:Mislim da bi Igokea iz budžeta Rs dobila oko 4 mil maraka da je otišla u NLB ligu
Dodaj ovome kapitalne investicije za izgradnju nove dvorane, formiranje vlastite televizije i izgradnju modernog puta do aerodroma Mahovljani. Avion je vec kupljen. Umalo da zaboravim, i novi hotel za smjestaj gostujucih ekipa.
Mozda ovo izgleda kao sala ali zaista mislim da bi Dodik napravio slican plan za dugorocni boravak Igokee u "guma ligi".

Malena
Kontakt:

Post Postao/la Malena » 30 jun 2008, 15:23

Zagreb se vec pojacao, ne bez razloga. Pogotovo kad im legne i obestecenje za Tomica, napravice dobar tim.
Igokei ostaje da proba izboriti jadransku ligu opet sljedece godine, sto ce biti malo lakse nego ove, jer sa Bosninim dobrim koeficijentom, BiH bi trebala opet imati dva ucesnika.

paradox
Kontakt:

Post Postao/la paradox » 03 jul 2008, 14:16

Zagreb se vać pojaćao došao im je Rahimic koji je extra igrać za NLB ligu sjetimo se samo kakve je partije pružao u Uleb cupu.
Nama šanse da Igoke dobije pozivnicu za NLB ligu još su oni mali klub iz provincije.
Čuo sam da bi Stevanović trebao doći u Bosnu?

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 03 jul 2008, 14:17

Pa po mojim informacijama tesko da ce Stefanovic doci u Bosnu, iako je bilo kontakta.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.