Da da imaju oni igrace, al nemaju tu hemiju kao npr Velez koji su zajedno po 3 godine, znaju svi kako disu, Tuzla za sezonu promjeni po 10 igraca, i ono najvaznije, klub koji nema velik bazen navijaca nema tog pritiska, a tesko da takav klub moze biti u vrhu. Borba za 4 mjesto bi bilo sasvim okej za njih.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - općenito
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Već je počelo! Trenutno imaš pet klubova koji bojkotuju savez. Radnik i Leotar igraju samo reda radi. Ovo će definitivno biti najgora sezona od početka lige.Čeka se potvrda NSBiH: Borac tražio od Leotara zamjenu domaćinstva, Trebinjci pristali
Kako sada stvari stoje, okršaj Leotara i Borca u drugom kolu m:tel Premijer lige BiH odigraće se na Gradskom stadionu u Banjaluci, a ne na trebinjskim Policama kako je prvobitno planirano, piše Mondo.ba.
Ovu informaciju je potvrdio direktor šampiona BiH Dejan Lukendić.
“Poslali smo molbu Fudbalskom klubu Leotar za zamjenom domaćinstva, koji je istu uvažio zbog dužine puta u Belfast. Sada čekamo da sve to ozvaniči Nogometni savez BiH, što bi moglo da se desi, a što mi očekujemo, već do kraja ove nedjelje. Dugujemo veliku zahvalnost Leotaru što nam je izašao u susret kako bismo što bolje prezentovali sebe, ali i fudbal RS i BiH na evropskoj sceni”, rekao je Lukendić
- Tristan
- Kontakt:
Kako kome.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
- Shategabri
- Kontakt:
Pa mogli su iz Belfasta direktno sletjeti na aero...ups, ono je dole kosmodrom, moja greška.
Koševo Zapad
- Simpatizer
- Kontakt:
“Ipak su ovo moje prve utakmice u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Međutim, srcem sam izašao na teren i igrao onako najbolje kako znam. Zahvalio bih navijačima prvo na dobrodošlici, ali i podršci tokom svih 120 minuta utakmice protiv Cluja. Hvala svima koji su učinili da se osjećam kao kuće, jer je mnogo lakše igrati kada znaš da ljudi oko tebe cijene ono šta radiš. Zato mogu da obećam da ću u nastavak sezone ući još jače i borbenije”, dodao je Begić.
Momak ce razvaliti na lokalnim livadama.
Vojin ce dijeliti batine a Amar pokretati napade.
Momak ce razvaliti na lokalnim livadama.

Vojin ce dijeliti batine a Amar pokretati napade.

- ElCartel11
- Kontakt:
Transfer bomba Leotara, ja otvorim clanak kad doveli Asim Zeca. Yebem ti i novinarstvo i diplome njihove.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Shategabri
- Kontakt:
Naše komšije će biti ove sezone baš ono što zagovaraju sve ove godine.
Simpatična narodna ekipica.
Bekrić iskusnjara i kamara dječice.
I kontam da bi mogli biti bolji nego što su bili prošle sezone.
Pogotovo proljetni dio.
Simpatična narodna ekipica.
Bekrić iskusnjara i kamara dječice.
I kontam da bi mogli biti bolji nego što su bili prošle sezone.
Pogotovo proljetni dio.
Koševo Zapad
Mora im jednu godinu proci mislim da je to ova.Aduka87 je napisao/la: ↑15 jul 2021, 13:25Da da imaju oni igrace, al nemaju tu hemiju kao npr Velez koji su zajedno po 3 godine, znaju svi kako disu, Tuzla za sezonu promjeni po 10 igraca, i ono najvaznije, klub koji nema velik bazen navijaca nema tog pritiska, a tesko da takav klub moze biti u vrhu. Borba za 4 mjesto bi bilo sasvim okej za njih.
Hej ipak je to Leotar.ElCartel11 je napisao/la: ↑15 jul 2021, 14:55Transfer bomba Leotara, ja otvorim clanak kad doveli Asim Zeca. Yebem ti i novinarstvo i diplome njihove.
- Simpatizer
- Kontakt:
Doveli su Todorovica. Majstore, ne znas citati.ElCartel11 je napisao/la: ↑15 jul 2021, 14:55Transfer bomba Leotara, ja otvorim clanak kad doveli Asim Zeca. Yebem ti i novinarstvo i diplome njihove.

-
- Kontakt:
Tesko je predvidjeti ko ce kako zavraiti jer ovo U21 pravilo ce dosta stvari poremetiti. Manjak kvalitetnih U21 igraca generalno imamo, jos sad kad pocnu igrati neki antitalenti jer moraju, a ne jer zasluzuju bice festa. Borac ima mozda 3 najaca U21 igraca, alo zato Zrinjski po tom pitanju ima najvise izbora. Uglavnom Borac, Velez, Sarajevo, Zrinjski i Siroki imaju najbolje sanse, ostali dolaze poslije.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- Tristan
- Kontakt:
Bas sam htio pitati za Velez, koja dva igraca U21 su vam najblizi prvoj postavi i ko ispada od ovih "starih" iz 11?nekoIzMostara je napisao/la: ↑15 jul 2021, 15:52Tesko je predvidjeti ko ce kako zavraiti jer ovo U21 pravilo ce dosta stvari poremetiti. Manjak kvalitetnih U21 igraca generalno imamo, jos sad kad pocnu igrati neki antitalenti jer moraju, a ne jer zasluzuju bice festa. Borac ima mozda 3 najaca U21 igraca, alo zato Zrinjski po tom pitanju ima najvise izbora. Uglavnom Borac, Velez, Sarajevo, Zrinjski i Siroki imaju najbolje sanse, ostali dolaze poslije.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Pa kad se oporavi (brzo) onda će Dejanović vjerovatno biti jedan od tih igrača, za drugog ti nemam pojma, jedino ako se Bogdanović povrijedi onda imamo KacavenduTristan je napisao/la: ↑15 jul 2021, 15:55Bas sam htio pitati za Velez, koja dva igraca U21 su vam najblizi prvoj postavi i ko ispada od ovih "starih" iz 11?nekoIzMostara je napisao/la: ↑15 jul 2021, 15:52Tesko je predvidjeti ko ce kako zavraiti jer ovo U21 pravilo ce dosta stvari poremetiti. Manjak kvalitetnih U21 igraca generalno imamo, jos sad kad pocnu igrati neki antitalenti jer moraju, a ne jer zasluzuju bice festa. Borac ima mozda 3 najaca U21 igraca, alo zato Zrinjski po tom pitanju ima najvise izbora. Uglavnom Borac, Velez, Sarajevo, Zrinjski i Siroki imaju najbolje sanse, ostali dolaze poslije.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Msm da ce Dejanovic uletiti u prvih 11 i da ce ga Dudic prekomandovati na lijevu stranu umjesto Radovica koji pruza lose partije, a drugi nezz ko bi mogao biti, vidicemo sta ce Dudic skuhati.Tristan je napisao/la: ↑15 jul 2021, 15:55Bas sam htio pitati za Velez, koja dva igraca U21 su vam najblizi prvoj postavi i ko ispada od ovih "starih" iz 11?nekoIzMostara je napisao/la: ↑15 jul 2021, 15:52Tesko je predvidjeti ko ce kako zavraiti jer ovo U21 pravilo ce dosta stvari poremetiti. Manjak kvalitetnih U21 igraca generalno imamo, jos sad kad pocnu igrati neki antitalenti jer moraju, a ne jer zasluzuju bice festa. Borac ima mozda 3 najaca U21 igraca, alo zato Zrinjski po tom pitanju ima najvise izbora. Uglavnom Borac, Velez, Sarajevo, Zrinjski i Siroki imaju najbolje sanse, ostali dolaze poslije.
All-Time First Yugoslav League table
Meni se je licno svidjeo Harun Jelovac, sve sto sam vidio je bilo korektno uz nekoliko pozitivnih stvari naravno, a Radovic nije u dobroj formi a to nije Darijeva prva pozicija, ja bi njega stavio na poziciji lijevog beka sa obzirom da trebaju dva igrača u21nekoIzMostara je napisao/la: ↑15 jul 2021, 17:34Msm da ce Dejanovic uletiti u prvih 11 i da ce ga Dudic prekomandovati na lijevu stranu umjesto Radovica koji pruza lose partije, a drugi nezz ko bi mogao biti, vidicemo sta ce Dudic skuhati.Tristan je napisao/la: ↑15 jul 2021, 15:55Bas sam htio pitati za Velez, koja dva igraca U21 su vam najblizi prvoj postavi i ko ispada od ovih "starih" iz 11?nekoIzMostara je napisao/la: ↑15 jul 2021, 15:52Tesko je predvidjeti ko ce kako zavraiti jer ovo U21 pravilo ce dosta stvari poremetiti. Manjak kvalitetnih U21 igraca generalno imamo, jos sad kad pocnu igrati neki antitalenti jer moraju, a ne jer zasluzuju bice festa. Borac ima mozda 3 najaca U21 igraca, alo zato Zrinjski po tom pitanju ima najvise izbora. Uglavnom Borac, Velez, Sarajevo, Zrinjski i Siroki imaju najbolje sanse, ostali dolaze poslije.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ozbiljnog trenera !!!Beduin je napisao/la: ↑15 jul 2021, 07:35Zanimljivo da skoro niko Slogu ne vidi kao jednog od glavnih kandidata za sami vrh tabele. To im je, mozda, i prednost ove sezone, iz sjene da napadnu.
Oni napokon imaju ozbiljnijeg trenera koji je selektovao igrace, odradio pripreme sa njima i krece od pocetka sezone s tom ekipom. Ako su nekad bili sigurica za Evropu, jer za titulu je malo teze u ovom trenutku, onda je to sad.

Pa Husref se razumije u fudbal ko Mara u kriv qurac

Osim sto trenera nije sreo ni u putu,Los je pedagog I extremno Los covjek. Izrazito konfliktan.
Barem vi iz Slobode to znate. Da ste one sezone umjesto njega imali Baba Stanu na klupi,imali biste duplu krunu. Samo vas je on zaustavio.

-
- Kontakt:
Koliko sam skontao Kasuma, savez Zelji ne dozvoljava da koristi svoje led reklame uz teren, vec to moraju da budu Mtelovi?
Mogu misliti kako se jedu ostali nakon ovih vijesti u narednih 5 sezona 4 titule minimum.
Velez ce kako stvari stoje imati najvecih problema s ovim u21 pravilom od konkurenata za Europu i titulu.
Borac bez ovog pravila u Europi igro 3 u21 igraca, Sarajevo cak 4, a Siroki 2 s tim da je Sirokom citava klupa sacinjena od mladih igraca pa bi i bez obzira na pravilo ispunilo taj uvjet. Zrinjski ako pogledamo generalku bio samo 1 i donekle ima problem, al kad pogledas koliki izbor imaju, sklopi ce se nesto. A Velez cak niti jednog i ovi sto su na klupi vise su treca, nego druga postava.
Bice to tesko guranje na silu, ako ne dovedu jednog ili vise u21 igraca.
Borac bez ovog pravila u Europi igro 3 u21 igraca, Sarajevo cak 4, a Siroki 2 s tim da je Sirokom citava klupa sacinjena od mladih igraca pa bi i bez obzira na pravilo ispunilo taj uvjet. Zrinjski ako pogledamo generalku bio samo 1 i donekle ima problem, al kad pogledas koliki izbor imaju, sklopi ce se nesto. A Velez cak niti jednog i ovi sto su na klupi vise su treca, nego druga postava.
Bice to tesko guranje na silu, ako ne dovedu jednog ili vise u21 igraca.
Kad ce zeljo platiti ostatak novca za Vrhovca?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!