Lik je napravio 10 izmjena hahah
2022 godina , lijevi bek ti Digne + Rabiot + Guenduzi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Hrvati su sad već preiskusni u fudbalu da bi tako lako padali u zablude i euforiju.
Teško će se uvezati dva finala SP, ali svejedno smo u top 10 reprezentacija svijeta.Victor je napisao/la: ↑06 jun 2022, 22:44Hrvati zive u zabludama, ne bi se zacudio da i ispadnu u grupi...
kao sto su ispadali u slabasnim grupama od 2002 do Rusije
Grupa osredjnih igraca sa par odlicnih poput Brozovica..naravno i Modric.
Koliko su izvikani najbolje oslikava onaj los sa SK koji kaze da "sosa ima top 3 centarsuta u evropi"
"brozovicnajbolju dugu loptu na svijetu"
"lovro majer se izborio za pocetnih 11 u STRASNOJ KONKURENCIJI U RENNESU...i medju top krilima evrope je"
![]()
![]()
Ja mislim da je 1/8 finala na iducem SP maksimumCipiripiblicblic je napisao/la: ↑06 jun 2022, 22:55Teško će se uvezati dva finala SP, ali svejedno smo u top 10 reprezentacija svijeta.Victor je napisao/la: ↑06 jun 2022, 22:44Hrvati zive u zabludama, ne bi se zacudio da i ispadnu u grupi...
Koliko su izvikani najbolje oslikava onaj los sa SK koji kaze da "sosa ima top 3 centarsuta u evropi"
"lovro majer se izborio za pocetnih 11 u STRASNOJ KONKURENCIJI U RENNESU...i medju top krilima evrope je"
![]()
![]()
@Kaunas
Odgođeno zbog nestanka struje, trebali je početi u 20:45.
Dosta će ovisiti o mjestu u grupi...Victor je napisao/la: ↑06 jun 2022, 23:00Ja mislim da je 1/8 finala na iducem SP maksimumCipiripiblicblic je napisao/la: ↑06 jun 2022, 22:55Teško će se uvezati dva finala SP, ali svejedno smo u top 10 reprezentacija svijeta.Victor je napisao/la: ↑06 jun 2022, 22:44Hrvati zive u zabludama, ne bi se zacudio da i ispadnu u grupi...
![]()
![]()
@Kaunas
Odgođeno zbog nestanka struje, trebali je početi u 20:45.
Jašta je nego slabiji. Nemaš odbranu i napad. A Luka je stariji 4 godine.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑06 jun 2022, 23:02
Dosta će ovisiti o mjestu u grupi...
Mislim da bismo u 1/8 protiv Španjolaca ispali, a protiv Njemačke prošli. Moje mišljenje, i također ne mislim da je igrački kadar slabiji nego 2018.
Je li to Strinić bolji od Sose? Vida od Gvardiola? Perišić je i dalje tu, Brekalo i Rebić su u pet deka. Devetka je slabija, ali ukupno je to tu negdje kad se uzmu u obzir sve pozicije.mostar35 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 23:06Jašta je nego slabiji. Nemaš odbranu i napad. A Luka je stariji 4 godine.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑06 jun 2022, 23:02
Dosta će ovisiti o mjestu u grupi...
Mislim da bismo u 1/8 protiv Španjolaca ispali, a protiv Njemačke prošli. Moje mišljenje, i također ne mislim da je igrački kadar slabiji nego 2018.
Rijetko kome, ali Hrvatska često zna 'okrenuti' najjače europske repke, a sa Francuzima im baš to nikako ne ide s obzirom koliko su utakmica odigrali.
Nestalo im struje, pa kasnila tekma sat ipo.
Obrambeno je bolji Strinić, kao i Vrsaljko od Juranovića u oba smjera.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑06 jun 2022, 23:07
Je li to Strinić bolji od Sose? Vida od Gvardiola? Perišić je i dalje tu, Brekalo i Rebić su u pet deka. Devetka je slabija, ali ukupno je to tu negdje kad se uzmu u obzir sve pozicije.
Možda sam se loše izrazio...mostar35 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 23:13Obrambeno je, kao i Vrsaljko od Juranovića u oba smjera.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑06 jun 2022, 23:07
Je li to Strinić bolji od Sose? Vida od Gvardiola? Perišić je i dalje tu, Brekalo i Rebić su u pet deka. Devetka je slabija, ali ukupno je to tu negdje kad se uzmu u obzir sve pozicije.
Gvardiol je sad već vjerojatno bolji od Vide, ali također je još mlad i bit će vjerojatno kikseva . Nemaš Lovrena.
Brekalo jako stangira i teško će u Kataru moći donijeti oni što je Rebić donio u Rusiji.
Devetke nema, a i Perišić je 4 godine stariji.
Bit će dobro ako Vrsaljka popuste ozljede bar od početka sljedeće sezone pa do Svjetskog prvenstva. Bar ta 3 mjeseca bez ozljede, ako je moguće.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑06 jun 2022, 23:18
Možda sam se loše izrazio...
Želim reći da je plafon ovih igrača viši nego plafon igrača iz 2018.
Gvardiol sada igra jako zrelo, ne mislim da će biti posebnih kikseva. Brekalo nije jedina opcija, imaš Vlašića koji je tu poziciju igrao na Euru. Možda se može nekim vaganjem doći do zaključka da je sve skupa 2018. bilo bolje, ali mislim da Hrvatska i sada ima ekipu za proći među 8 najboljih.
Ali eto, vidjet ćemo sve.
Hrvatska je jaca na gotovo svakoj poziciji od Baustelaca. A ni Spanija nije ono sto je bila sa zlatnom generacijom. Najveci problem kockastih jeste selektor.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑06 jun 2022, 23:02Dosta će ovisiti o mjestu u grupi...
Ma dobar je Dalić, ima u sebi to nešto što motivira igrače. Koga bi i doveo umjesto njega?Justin je napisao/la: ↑07 jun 2022, 00:16Hrvatska je jaca na gotovo svakoj poziciji od Baustelaca. A ni Spanija nije ono sto je bila sa zlatnom generacijom. Najveci problem kockastih jeste selektor.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑06 jun 2022, 23:02Dosta će ovisiti o mjestu u grupi...
Mislim da bismo u 1/8 protiv Španjolaca ispali, a protiv Njemačke prošli. Moje mišljenje, i također ne mislim da je igrački kadar slabiji nego 2018.![]()
Nisam upoznat sa vasim trenerima da nekoga predlozim. Mozda Bilica vratiti.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑07 jun 2022, 00:35Ma dobar je Dalić, ima u sebi to nešto što motivira igrače. Koga bi i doveo umjesto njega?Justin je napisao/la: ↑07 jun 2022, 00:16Hrvatska je jaca na gotovo svakoj poziciji od Baustelaca. A ni Spanija nije ono sto je bila sa zlatnom generacijom. Najveci problem kockastih jeste selektor.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑06 jun 2022, 23:02Dosta će ovisiti o mjestu u grupi...
Mislim da bismo u 1/8 protiv Španjolaca ispali, a protiv Njemačke prošli. Moje mišljenje, i također ne mislim da je igrački kadar slabiji nego 2018.![]()
Slažem se ovo za Njemačku, zamisli, od Bayerna su jači samo za Wernera umjesto Poljskog Panja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.