Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

elguru
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la elguru » 19 okt 2009, 15:08

Uh sto odmah svi drame :D

Kristina koje se svi pribojavaju nikad nije igrao dobro velike tekme a za repku pogotovo... primjer moze biti Euro08, doshao frajer sa 150 golova za man utd a na euru nishta specijalno nije uradio... ako se chega treba pribojavati jeste paralela nasheg i njihovog zadnjeg veznog reda... njihovi trkachi i radilice nashi klipani, pogotov ako se odluci ciro za muratovica tu... ali vidjecemo ima jos do toga samo laganini :)

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 19 okt 2009, 15:09

Ma nisu ni englezi igrali, zasto tada sudije(uefa) nisu nista radile, pa ovo je vec daleko doguralo i nebi smijeli mijesat se toiliko

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 19 okt 2009, 15:09

Portugal - Danska 2:3

Portugal nije bas bauk kao domacin, ni u ovim kvalifikacijama, a ni prije nije bio, tamo bi BIH mogla napraviti "dobar" rezultat

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 19 okt 2009, 15:10

portugal :roll: fakat bit ce tesko al sta izabrat izmedju ove 4 reprezentacije,al ovako neko moje misljenje je da kao sto neko gore vec rece nama nikako ne odgovaraju ekipe koje su tehnicek potkovane a to su pored neprikosnovenog brazila u evropi spanija i portugal(evropski brazil :? )vrh, vidjeli smo kakva nam je spora i vrlo slaba odbrana, koja pitanje da li moze bilo kojeg malo brzeg igraca portugala pratit i zaustavit :roll: ne znam ljudi su vidim pravo optimisticni al tesko i da se razumijemo ovo je samo sportski kakvi su oni a kakvi mi na terenu al se bojim pomoci sudija portugalu,mozda mala a mozda ko protiv grcke i madjarske u zenici (nikad gore sudjenje i zivotu nisam vidio pa ni u nasoj ligi), a sto se tice nas mislim da imamo sansi al samo ako nasi igraci budu svi zdravi ,120% daju sve od sebe,i cuvat se kolko je moguce zutih kartona za revans(to je recept nase pobjede )i bez toga mislim da nema cemu da se nadamo....IDEMO U AFRIKU ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 19 okt 2009, 15:12

Gorazde11 je napisao/la:
MaliMemo je napisao/la:Ima jedan problem !
FIFA 100% zeli da vidi naj-skupljeg igraca svijeta na SP
Sigurno im ne bi bilo drago da najskuplji, najrazvikaniji igrac na planetu ne igra na SP, to bi bio cisti gubitak
Pa ne bih rekao da je to bas njima prioritet. Pogledajte prosle kvalifikacije, kada smo "ostali" uskraceni bez 5-6 najboljih igraca svijeta u zavrsnici. Pa zadnje EP bez Engleza gdje je njihov tim sastavljen od 11 vrhunskih igraca.
Dragon Town

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 19 okt 2009, 15:13

Gledam sad ova slika selektora Portugala i sve se nešto smješi, a to je ono najgore kad misliš da ćeš ih lako dobiti. Oni su se , vjerovatno, sad naložili mi ćemo ih isprašiti i idemo na Svjetsko. Zafrkano je to, i mi imamo primjer kad su nam dolazile neke "manje" repke gdje smo i gubili potrebne bodove.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 19 okt 2009, 15:13

Svi pricate o Ronaldu,imamo i mi naseg Ronalda-Misimovic ;)
Napad nam je sigurno bolji,imamo sanse :!:

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 19 okt 2009, 15:14

Portugal - Svedska 0:0

Imaju oni inicijativu, stalno napadaju, al realizacija im je problem, BH obrana ce biti na velikom ispitu

šb fanatik
Kontakt:

Post Postao/la šb fanatik » 19 okt 2009, 15:15

Kako će vas Portugalci nakantati :lol: , ukupan rezultat Portugal-BiH 8:1

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 19 okt 2009, 15:16

jel se u lisbonu igra prva?

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 19 okt 2009, 15:16

Trebamo se koncentrisati na bosanski INAT i pobijediti ove nepravedne nositelje baraža! Da ne govorim o tome koliko je odlazak na Svjetsko važniji i potrebniji našem napaćenom narodu nego Portugalcima!
30.000 Bosanaca u Lisabonu ima da grmi i nosi Bosnu do velike pobjede!!!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 19 okt 2009, 15:17

noah je napisao/la:jel se u lisbonu igra prva?
yep

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 19 okt 2009, 15:17

šb fanatik je napisao/la:Kako će vas Portugalci nakantati :lol: , ukupan rezultat Portugal-BiH 8:1
De molim te, pripremi se , kupi koji čips il slično , sokić i lagano sljedeće godine u fotelju i gledaj svoju domovinu na Svjetskom prvenstvu. :D
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 19 okt 2009, 15:18

ista gol razlika mi 25-13 oni 17-5,znaci imaju beton odbranu svaku drugu tekmu prime jedan go u prosjeku

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 19 okt 2009, 15:19

šb fanatik je napisao/la:Kako će vas Portugalci nakantati :lol: , ukupan rezultat Portugal-BiH 8:1
Hahahaha...Pojedi seeeee...Nemas za koga navijat bijedoooooo... :D

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 19 okt 2009, 15:19

Željovac je napisao/la:Evo Portugalaca kojima u slučaju žutog kartona slijedi suspenzija: Pepe, Quaresma, Danny, Liedson, Hugo Almeida, Duda, Nani, Bosingwa i Raul Meireles.
Ovo je dobra vijest. Trebamo onda i mi provocirat njihove zute, igrom najvise, ali biti jednom i malo prljav i pokazat zube!

A one njihove manekene treba odmah na pocetku utakmice u Lisabonu propisno izudarat, popusit dva kartona (Muratovic i Dzeko) pa makar i suspenziju, i onda se duboko povuci i cekati kontre preko Misketa, koji je u kontri TITO!

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 19 okt 2009, 15:19

harishp je napisao/la:
Alucard je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ebiga moglo je i bolje a vala i gore.
Nadati se da kristina do tada i ako bude u igri da nece biti bas fit.
Jer mjesec dana mu je pauza od povrede.
Problem je sto imamo jako slican stil sa njima i sto su sad na kraju ubacili u brzinu.
Jos jedan ili dva problema su sto je Euzebio jak u Fifi kao i Platini u Uefa i sto ce i rukama i nogama ovi mafijasi kopati da kristina zaigra na Svjetskom.
Nasa sansa je Dzeko ako mu se prave visoke lopte nabace za glave.Tu odbrana Portugala nema sta traziti.
da ne govorim da ce u Zenici goriti zemlja i imat cemo veliku podrsku u uzvratu.
Kvrgavo i sad nam prestoji mjesec dana neizvjesnosti i iscekivanja.
Sretno momci
Pravo će goriti :roll: naših 15000 navijača a kod njih će biti 70 000. Bilino Polje se treba renovirati što prije jer je jadno da repka igra pred samo 15 000 ljudi. Na ovaj već postojeći stadion komotno mogu dodati još 10 000 mjesta.

Nažalost pravi sam pesimista što se tiče našeg prolaska ali valjda bude sreće jer trebat će nam! Valja igrat protiv mašine zvana Eusebio, Ronaldo, Portugala koji se mora naći na prvenstvu, i naravno SUDIJA!

:|
Tih 15 ooo na BP bolje zvuci nego onih 70 000.
Definitivno nisi bio na BP kad ovako pises. :roll:
Engleska je imala Gerrarda i co pa ih Hrvatska otrese ko slinu.
Svedska Ibrahimovica.
I jos nesto mora se samo umrijeti i platiti taxe ostalo se nista ne mora :roll:
A i jedan savjet ako imas zelju da odes na tekmu a pesimista si.
Onda ti toplo preporucujema da sa curom ostanes i okrenes na kakvu spansku sapunicu pa zajedno da uzivate. :roll:
Znao sam da će uslijediti odgovor tipa: "naših 15k su bolji nego njihovih 70k" pusti se ti te priče, ja ti argumentirano ovdje pišem, iznosim ti činjenice a to što realnost boli druga je stvar...hebiga i mene boli ali tako je to. Ti spominješ Hrvatsku koja je svjetska repka i 4 godine u top 10 na svijetu...lijepo lijepo :shock:

Što se tiče ovog oko cure, ne znam za tebe ali ja bih i prekinuo sa istom kao što bi i više volio da prođemo na svjetsko nego da budem noć sa bilo kojom svjetskom glumicom, pjevačicom...meni je fudbalska igra prioritet a repka mi je ispred svega. To što sam ja pesimista, odnosno što realno gledam na stvari tj. kako one stoje a ne sa navijačkim cvikama je druga stvar.

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 19 okt 2009, 15:20

zmaj_Bosne je napisao/la:
Gorazde11 je napisao/la:
MaliMemo je napisao/la:Ima jedan problem !
FIFA 100% zeli da vidi naj-skupljeg igraca svijeta na SP
Sigurno im ne bi bilo drago da najskuplji, najrazvikaniji igrac na planetu ne igra na SP, to bi bio cisti gubitak
Pa ne bih rekao da je to bas njima prioritet. Pogledajte prosle kvalifikacije, kada smo "ostali" uskraceni bez 5-6 najboljih igraca svijeta u zavrsnici. Pa zadnje EP bez Engleza gdje je njihov tim sastavljen od 11 vrhunskih igraca.
Nece se ubiti ako Ronalda ne bude na SP, al kazem nece im biti drago, to je gubitak i sa igrackog, i sa markentiskog smisla za FIFU i SP, uostalom FIFA je vec poduzela korak da Ronaldo i ostali velikani odu na SP, uveli su nositelje i nenositelje, zbog cega, pa bas zbog toga da svi veliku imaju vecu sansu za plasman

Nece sudjenje zbog toga biti na stetu BIH, al ne treba zaboraviti da je u utakmicama gdje igraju "veci" i "manji" uglavnom uvijek, u vecoj ili manjoj mjeri na stetu "manjeg"
Zadnja izmjena: Gorazde11, dana/u 19 okt 2009, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 19 okt 2009, 15:21

Ovaj Portugal jedino što ima brza krila i nenormalne šutere, sve bomber do bombera (Veloso, Almeida, Simao, Ronaldo, Bruno Alves, itd itd), a bogami i odbrana im je prejaka, sve u svemu, biće teško.
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.