I mojPhill Jackson je napisao/la:Moj stari je legendarni navijac Liverpoola,,covjek oko 30 godina navija![]()
![]()

P.S(kaze da mu je san da se udam barem za onog ko' kosi travu na Anfieldu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
I mojPhill Jackson je napisao/la:Moj stari je legendarni navijac Liverpoola,,covjek oko 30 godina navija![]()
![]()
urban corps je napisao/la:za real navija MIRALEM PJANIĆ
Malo si se za'eb'o.Pipita je napisao/la:nema sa nama zahebancije
to je Ujak Albert TrotterMirza_Hordas je napisao/la:QUARESMA 18<<< je stavio da rodney navija za chelsea a steve-o je stavio da del boy navija za millwall a za koga onda navija onaj dedo, zaboravio sam kako se zove![]()
![]()
a ja, dobro si, sad sam se sjetioLily je napisao/la:to je Ujak Albert TrotterMirza_Hordas je napisao/la:QUARESMA 18<<< je stavio da rodney navija za chelsea a steve-o je stavio da del boy navija za millwall a za koga onda navija onaj dedo, zaboravio sam kako se zove![]()
![]()
navija za moj najdraži klubStone Island je napisao/la:Malo si se za'eb'o.Pipita je napisao/la:nema sa nama zahebancije
![]()
Lily je napisao/la:to je Ujak Albert TrotterMirza_Hordas je napisao/la:QUARESMA 18<<< je stavio da rodney navija za chelsea a steve-o je stavio da del boy navija za millwall a za koga onda navija onaj dedo, zaboravio sam kako se zove![]()
![]()
Pa i ja mislim da nije, samo mi je problem to sto je slika sa Marce a u linku pise cage_calderon080308_ES.jpgWolverine je napisao/la:ebo me svak ako je ovo Nicolas Cage.![]()
dobro sad, ja nisam rekao da navija za Barcu. i ove zvijezde sve samo radi reklame se slikaju sa dresovima. tipa stalone gore, a i mnogi drugi.Pipita je napisao/la:Pa i ja mislim da nije, samo mi je problem to sto je slika sa Marce a u linku pise cage_calderon080308_ES.jpgWolverine je napisao/la:ebo me svak ako je ovo Nicolas Cage.![]()
@ ljubav - ma prvo ga pitaj gdje je bio koncert...Wolverine jel taj koncert u Barceloni? Jer ako jest, normalno je da on nosi dres Barcelone, jer u koji god grad ide, uzima dres kluba ili drzave. Primjer je i nedavni dolazak u Hrvatsku kad je nosi dres Hrvatske reprezentacije
koncert je u parizuPipita je napisao/la:Pa i ja mislim da nije, samo mi je problem to sto je slika sa Marce a u linku pise cage_calderon080308_ES.jpgWolverine je napisao/la:ebo me svak ako je ovo Nicolas Cage.![]()
@ ljubav - ma prvo ga pitaj gdje je bio koncert...Wolverine jel taj koncert u Barceloni? Jer ako jest, normalno je da on nosi dres Barcelone, jer u koji god grad ide, uzima dres kluba ili drzave. Primjer je i nedavni dolazak u Hrvatsku kad je nosi dres Hrvatske reprezentacije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.