Said Hamulic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Said Hamulic
Logičnije je da ako bi igrao za Celtic prije privukao pažnju klubova engleske nego bundes lige. Neka ide sve svojim tokom i neka što prije obuče dres reprezentacije.
Celtic da ako če Celtic prodat ovog Japanca što je zabio 15komada na polusezoni...Drugi napadač im Grk, a trener mu zemljak...po trenutnom bi bio tek treča opcija...Zato možda ipak bolje nešta skromnije, gdje če odma igrat i dobit ozbiljnu minutažu. A njemu to treba dok je sad u usponu forme, napadač koji izadže iz ritma težko se vrača....sretno u svakom slučaju Seide! 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koji klub bi po tebi bio dobar izbor za njega?amkeivke je napisao/la: ↑06 jan 2023, 00:28Celtic da ako če Celtic prodat ovog Japanca što je zabio 15komada na polusezoni...Drugi napadač im Grk, a trener mu zemljak...po trenutnom bi bio tek treča opcija...Zato možda ipak bolje nešta skromnije, gdje če odma igrat i dobit ozbiljnu minutažu. A njemu to treba dok je sad u usponu forme, napadač koji izadže iz ritma težko se vrača....sretno u svakom slučaju Seide!![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Po meni je to prevelik "preskok" u svakom slučaju, uvijek su bolji transferi step by step...Po meni bi za takvog igrača sad bio bolji transfer u neki klub tipa Twente, Gent, Hajduk, HSV itd...Jer takav klub kad plati igrača 2miliona mora ga isforsirat. A jednom Celticu ne znači tako puno igrač od 2miliona realno...MortemHz je napisao/la: ↑06 jan 2023, 14:01Koji klub bi po tebi bio dobar izbor za njega?amkeivke je napisao/la: ↑06 jan 2023, 00:28Celtic da ako če Celtic prodat ovog Japanca što je zabio 15komada na polusezoni...Drugi napadač im Grk, a trener mu zemljak...po trenutnom bi bio tek treča opcija...Zato možda ipak bolje nešta skromnije, gdje če odma igrat i dobit ozbiljnu minutažu. A njemu to treba dok je sad u usponu forme, napadač koji izadže iz ritma težko se vrača....sretno u svakom slučaju Seide!![]()
-
- Kontakt:
amkeivke je napisao/la: ↑06 jan 2023, 16:35Po meni je to prevelik "preskok" u svakom slučaju, uvijek su bolji transferi step by step...Po meni bi za takvog igrača sad bio bolji transfer u neki klub tipa Twente, Gent, Hajduk, HSV itd...Jer takav klub kad plati igrača 2miliona mora ga isforsirat. A jednom Celticu ne znači tako puno igrač od 2miliona realno...MortemHz je napisao/la: ↑06 jan 2023, 14:01Koji klub bi po tebi bio dobar izbor za njega?amkeivke je napisao/la: ↑06 jan 2023, 00:28Celtic da ako če Celtic prodat ovog Japanca što je zabio 15komada na polusezoni...Drugi napadač im Grk, a trener mu zemljak...po trenutnom bi bio tek treča opcija...Zato možda ipak bolje nešta skromnije, gdje če odma igrat i dobit ozbiljnu minutažu. A njemu to treba dok je sad u usponu forme, napadač koji izadže iz ritma težko se vrača....sretno u svakom slučaju Seide!![]()

da li ste realni, kakav celtic ebote. Seria A kakav god klub
-
- Kontakt:
- Hadersfild
- Kontakt:
Naravno da je Celtic bolja opcija, nego Spezia i Cremonese, pogotovo kad je u pitanju transfer za napadaca.
Svi jako dobro znamo kako Celtic dominira u svome prvenstvu, a to bi za Hamulica bio pun pogodak, jer bi se sigurno proslavio, a korak naprijed je Engleska liga, jer dosta klubova trguje upravo iz Celtica.
Talijanska liga je tvrda, to svi znamo, pogotovo da ne pricamo o navedenim klubovima koji ga traze, tu ne bi dao 5 golova do kraja prvenstva.
Svi jako dobro znamo kako Celtic dominira u svome prvenstvu, a to bi za Hamulica bio pun pogodak, jer bi se sigurno proslavio, a korak naprijed je Engleska liga, jer dosta klubova trguje upravo iz Celtica.
Talijanska liga je tvrda, to svi znamo, pogotovo da ne pricamo o navedenim klubovima koji ga traze, tu ne bi dao 5 golova do kraja prvenstva.
Kult glavnog grada.
Ma nije vise toliko tvrda kao prije, ako se ne varam Seria A je prosle sezone bila liga sa vise postignutih golova i od EPL, La Lige, Ligue1 i Bundeslige.Hadersfild je napisao/la: ↑07 jan 2023, 12:09Naravno da je Celtic bolja opcija, nego Spezia i Cremonese, pogotovo kad je u pitanju transfer za napadaca.
Ali Spezia i Cremonese su kao timovi ocajan izbor za napadaca jer imas sansu na svake 3 tekme

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ljudi jeste normalni.
Kakva Spezia i Cremonese. Celtic je Celtic. Kroz taj klub je prošlo bezbroj legendi, evropski respektabilna ekipa.
Ali kao što sam i prije rekao, Hamulić je poseban igrač koji neće imati nikakvih problema gdje god prešao.
Kakva Spezia i Cremonese. Celtic je Celtic. Kroz taj klub je prošlo bezbroj legendi, evropski respektabilna ekipa.
Ali kao što sam i prije rekao, Hamulić je poseban igrač koji neće imati nikakvih problema gdje god prešao.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- unitarista
- Kontakt:
Igrač sa onakvom tehnikom i brzinom po meni se može svugdje uklopiti, ali eto, sigurno da bi odlazak u Celtic bio pravi potez, ja bih prvi zbog Saida pratio skoro svaku utakmicu Celtica, a vjerujem i masa dr. raje.
nisam čiko sa avatara.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Otisao na pripreme sa Stalom u Tursku
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Bolje ostati u Poljskoj nego ici u MLS
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oni mnogo bolje plaćaju ali mu je pametnije za karijeru da ostane u Poljskoj..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Hajd u MLS pa da kljucamo temu
Kakav hype se bio stvorio u meni i kakvo bi MLS bilo bolno spustanje, ufff... Valjda nece.

Kakav hype se bio stvorio u meni i kakvo bi MLS bilo bolno spustanje, ufff... Valjda nece.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Toga sam se u startu i ja plašio, al reko da ne kvarim party neću pisati

Mada moguće da je puštena fejk informacija kako bi se zainteresovani požurili sa ponudama.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Meni se on ne cini kao tip kojem je satisfakcija igrati bilo gdje osim u jednoj od liga petice (Celtic takodjer moze proci).
Zanimljiv odabir fotografije na čekiranju

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- ElCartel11
- Kontakt:
Njemacka, Francuska, Portugal, Belgija ili Nizozemska. Moze i Celtic proci ali da bude prva opcija. Ovo ostalo ne bi trebao ni gledati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!