Ma ne znam vise ni sam. Ova djubrad iz uprave tolike nebuloze pricaju da to nije normalno

Moderator/ica: GracanicaAA
Ma ne znam vise ni sam. Ova djubrad iz uprave tolike nebuloze pricaju da to nije normalno
Vasa tema trenutno
Suti, ne bi ovo nikom pozelio. Toliko neizvjesnosti, iscekivanja, pisanja po navijacima od strane ovih gofnara da to nije normalno.
Iskreno, zao mi je
Jedinstvo, Sloboda, Čelik, ako naši uspiju se malo sastaviti, bit će luda sezona
Ne vjerujem da ćemo mi biti pravi konkurenti za prvo mjesto...
Ko da igraju za Borusiju Dortmund, previše se dižete i dajete sebi za pravo navijačići.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:21Ove klipove trebaju dobro da pogledaju oni koji nose dres tuzlanske Slobode !!!
Da znaju pi.ckice gdje igraju !!!!
Mi smo najveci klub u drzavi nakon Veleza, Sarajeva i ZeljeznicaraDiggle je napisao/la: ↑04 jun 2023, 10:26Ko da igraju za Borusiju Dortmund, previše se dižete i dajete sebi za pravo navijačići.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:21Ove klipove trebaju dobro da pogledaju oni koji nose dres tuzlanske Slobode !!!
Najveći klub u državi nakon... I onda nabrojiš pet ekipa, smiješno. A što se tiče navijača, to je još smješnija stavka, psovanje, postrojavanje, prijetnje. Još su gori igrači koji vam dođu na noge da im psujete.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 jun 2023, 10:31Mi smo najveci klub u drzavi nakon Veleza, Sarajeva i ZeljeznicaraDiggle je napisao/la: ↑04 jun 2023, 10:26Ko da igraju za Borusiju Dortmund, previše se dižete i dajete sebi za pravo navijačići.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑03 jun 2023, 23:21Ove klipove trebaju dobro da pogledaju oni koji nose dres tuzlanske Slobode !!!
A Fukare su najbolji navijaci
Smiješan siDiggle je napisao/la: ↑04 jun 2023, 10:58Najveći klub u državi nakon... I onda nabrojiš pet ekipa, smiješno. A što se tiče navijača, to je još smješnija stavka, psovanje, postrojavanje, prijetnje. Još su gori igrači koji vam dođu na noge da im psujete.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 jun 2023, 10:31Mi smo najveci klub u drzavi nakon Veleza, Sarajeva i Zeljeznicara
Ja ovdje vidim samo neke wannabe gangstere i likove koji su odrasli na pogrešnim uzorima, baš kao što rastu i današnje generacije. A imam osjećaj da si i ti jako mlad i neiskusan, ne tabaš svoj vlastiti put, već se povodiš za masom.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 jun 2023, 11:13Smiješan siDiggle je napisao/la: ↑04 jun 2023, 10:58Najveći klub u državi nakon... I onda nabrojiš pet ekipa, smiješno. A što se tiče navijača, to je još smješnija stavka, psovanje, postrojavanje, prijetnje. Još su gori igrači koji vam dođu na noge da im psujete.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 jun 2023, 10:31
Mi smo najveci klub u drzavi nakon Veleza, Sarajeva i Zeljeznicara
Gledaj ovo![]()
Zadnji na tabeli prvi u srcu
Nas vođa je na ovom forumuDiggle je napisao/la: ↑04 jun 2023, 11:26Ja ovdje vidim samo neke wannabe gangstere i likove koji su odrasli na pogrešnim uzorima, baš kao što rastu i današnje generacije. A imam osjećaj da si i ti jako mlad i neiskusan, ne tabaš svoj vlastiti put, već se povodiš za masom.
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 jun 2023, 11:32Nas vođa je na ovom forumu
Njegov nick je @sky9
Čekaj da on uđe na temu pa njemu to reci
Gdje nam je sky
Vođa tuče nekog forumaša što je isto ovako pljuvao kao ovaj gore, sad će doć
simonknows je napisao/la: ↑04 jun 2023, 12:43Vođa tuče nekog forumaša što je isto ovako pljuvao kao ovaj gore, sad će doć
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.