Sloboda sad nema konkurenciju,koje crno Bratstvo...
Ko ulazi u m:tel Premijer ligu BiH?
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Ko ulazi u m:tel Premijer ligu BiH?
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- BiHSportman
- Kontakt:
Ne znam za Slobodu baš. Oko nje se trenutno dešavaju neke sumnjive radnje, ako si vidio danas post " Fukara " sve ti je jasno. Bratstvo sigurno ne ulazi. Moji favoriti za trenutni ulazak su Čelik i Stupčanica.
1921!
Generalno onako kad sagledas situaciju,osim Čelika ne vidim nikog ozbiljnog da je uopste zagrijan,Stupčanica možda ali i da uđe,nemaju stadion,reflektore.. pitanje da li bi dobili licencu i da osvoje...a da igraš na tuđem stadionu to je preskupo pored ionako skupe premijer lige...Sloboda kakva god da je u ovom momentu je naspram ostalih u prednosti,jos ako Azmir preuzme,biće i love,samim time si u ogromnoj prednosti...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
U pravu ste, Stupcanica mora poraditi na stadionu, a posto su ozbiljno uredjen klub ne vjerujem da ce ganjati ulazak bez zadovoljavajuce infrastrukture, sto opet ne znaci da nece biti u vrhu prve lige.
Zvijezda, Gorazde, Banovici, Kakanj, Gradina imaju solidne stadione za PL, uz neke male korekcije mogli bi igrati PL. Reflektori svakako nisu uslov u prvoj sezoni, a i ko ih nema bolje uci u PL, pa da savez pogura sa 30, 40% novca, mislim da tako rade sa reflektorima.
Sloboda je prvi favorit ako privedu sisoju kraju i rijese ove turbulencije u narednih 10ak dana. Jeste da malo kasne sa igrackim kadrom, ali nije to nista sto se ne moze nadoknaditi. Celik ako se otvori i posloze neke stvari. Klub nece bjezati od PL, ali ipak se znaju prioriteti.
Bratstvo se ozbiljno pojacava, ali ih ne vidim u PL, nego ce skupljati bodove za trgovinu na proljece
Kako god ceka nas sigurno najzanimljivija sezona prve lige u zadnjih 5, 6 godina.
Zvijezda, Gorazde, Banovici, Kakanj, Gradina imaju solidne stadione za PL, uz neke male korekcije mogli bi igrati PL. Reflektori svakako nisu uslov u prvoj sezoni, a i ko ih nema bolje uci u PL, pa da savez pogura sa 30, 40% novca, mislim da tako rade sa reflektorima.
Sloboda je prvi favorit ako privedu sisoju kraju i rijese ove turbulencije u narednih 10ak dana. Jeste da malo kasne sa igrackim kadrom, ali nije to nista sto se ne moze nadoknaditi. Celik ako se otvori i posloze neke stvari. Klub nece bjezati od PL, ali ipak se znaju prioriteti.
Bratstvo se ozbiljno pojacava, ali ih ne vidim u PL, nego ce skupljati bodove za trgovinu na proljece

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Truhlo je napisao/la: ↑29 jun 2023, 08:49U pravu ste, Stupcanica mora poraditi na stadionu, a posto su ozbiljno uredjen klub ne vjerujem da ce ganjati ulazak bez zadovoljavajuce infrastrukture, sto opet ne znaci da nece biti u vrhu prve lige.
Bratstvo se ozbiljno pojacava, ali ih ne vidim u PL, nego ce skupljati bodove za trgovinu na proljeceKako god ceka nas sigurno najzanimljivija sezona prve lige u zadnjih 5, 6 godina.

Ako Mico kaze da idu na PL, trebamo mu vjerovat na rijec

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma nista od toga, Rudar Kakanj i Bratstvo da imaju 30 bodova prednosti na polusezoni, opet ne bi usli u PLDamirT je napisao/la: ↑29 jun 2023, 10:06Truhlo je napisao/la: ↑29 jun 2023, 08:49U pravu ste, Stupcanica mora poraditi na stadionu, a posto su ozbiljno uredjen klub ne vjerujem da ce ganjati ulazak bez zadovoljavajuce infrastrukture, sto opet ne znaci da nece biti u vrhu prve lige.
Bratstvo se ozbiljno pojacava, ali ih ne vidim u PL, nego ce skupljati bodove za trgovinu na proljeceKako god ceka nas sigurno najzanimljivija sezona prve lige u zadnjih 5, 6 godina.
![]()
![]()
Ako Mico kaze da idu na PL, trebamo mu vjerovat na rijec![]()
![]()

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- legenda reala
- Kontakt:
Stupcanica ide na PL, u planu im je dolje do rijeke da naprave montaznu tribinu uz vec postojecu tribinu i onaj objekat sa svlacionicama mislim da bi mogli igrati kod kuceTruhlo je napisao/la: ↑29 jun 2023, 08:49U pravu ste, Stupcanica mora poraditi na stadionu, a posto su ozbiljno uredjen klub ne vjerujem da ce ganjati ulazak bez zadovoljavajuce infrastrukture, sto opet ne znaci da nece biti u vrhu prve lige.
Zvijezda ima fin stadion i uz malo sminkanja mogli bi al para nemaju izgleda, Gz ni stadiona ni para za Pl,Kakanj ima fin stadion isto ko i Zvijezda, teren je katastrofa i njima su pare mislim problem, Gradina ima solidan stadion al oni su Azmirova filijala ne vjerujem da ce u PL prije Slobode
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Za PL treba kapacitet 3000 sjedecih mjesta, a Stupcanica trenutno ima oko 800? Protiv Borca BL u kupu su montirali montazne tribine, fino je to izgledalolegenda reala je napisao/la: ↑29 jun 2023, 20:56Stupcanica ide na PL, u planu im je dolje do rijeke da naprave montaznu tribinu uz vec postojecu tribinu i onaj objekat sa svlacionicama mislim da bi mogli igrati kod kuceTruhlo je napisao/la: ↑29 jun 2023, 08:49U pravu ste, Stupcanica mora poraditi na stadionu, a posto su ozbiljno uredjen klub ne vjerujem da ce ganjati ulazak bez zadovoljavajuce infrastrukture, sto opet ne znaci da nece biti u vrhu prve lige.
Zvijezda ima fin stadion i uz malo sminkanja mogli bi al para nemaju izgleda, Gz ni stadiona ni para za Pl,Kakanj ima fin stadion isto ko i Zvijezda, teren je katastrofa i njima su pare mislim problem, Gradina ima solidan stadion al oni su Azmirova filijala ne vjerujem da ce u PL prije Slobode

Stupcanica je zdrav klub i fino vodjen, dugogodisnji projekat vec, tako da nek je sa srecom, potuci cemo se

Duznici su nam iz druge lige centar, jedini koji su nas bas nadigrali, pogotovo u Olovu. U Zenici su na jednu kontru i iskustvo tada uzeli, ali mi smo sada puno zrelija ekipa

Sta je sa Banovicima? Vidim da su zadrzali ekipu i kao nesto se pojacavaju. Oni imaju fin i uslovan stadion

Za sada te dvije ekipe od prvoligasa pucaju na vrh, plus Bratstvo

- legenda reala
- Kontakt:
Ne znam koliko treba za licencu al tako sam cuo od ljudi iz Olova da ce ispod praviti montaznu tribinu i da imaju plan preko ceste one gore da prave pomocni stadion.Truhlo je napisao/la: Za PL treba kapacitet 3000 sjedecih mjesta, a Stupcanica trenutno ima oko 800? Protiv Borca BL u kupu su montirali montazne tribine, fino je to izgledalo![]()
Stupcanica je zdrav klub i fino vodjen, dugogodisnji projekat vec, tako da nek je sa srecom, potuci cemo se![]()
Sta je sa Banovicima? Vidim da su zadrzali ekipu i kao nesto se pojacavaju. Oni imaju fin i uslovan stadion![]()
Za sada te dvije ekipe od prvoligasa pucaju na vrh, plus Bratstvo![]()
Ma Stupca ozbiljan klub skroz, mislim da im pare nece predstavljati nikakav problem placaju igrace extra za ovu ligu i nece odustati ako ne uspiju ove god
Ma Banovici standardno, stadion im je ok imaju podtribinski prostor jako dobar stavili su i led semafor imaju kapacitet sve, zadrzali su izgleda vecinu rostera i nesto se pojacali vidjecemo al ja ih ne vidim u borbi za premier ligu.
Mene je infrastrukturom ocarao Tomislav mjesto od 3000 stanovnika ima extra stadioncic, a imaju plan i da pokriju tribinu i da naprave jos jednu s druge strane itd.
Vidim potpisuju ove sezone profi ugovore na dvije godine to niko nema u ovoj ligi.
Bratstvo ne znam moze li siriti stadion jer iznad imaju one zgrade sta vec ne mozes ni pokriti onu tribinu ni siriti je, a mislim da nema dovoljan kapacitet, slicno je stanje i u Tesnju mislim i oni na onoj lokaciji ne mogu nista raditi puno oko stadiona
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Tribina u Gračanici duga 123 metra. Ima 14 redova, od toga 7 sa stolicams a 7 beton na koji se takođe mogu montirati stolice. Sam izračunaj kapacitet tribine
Na šta spade kuća Petrovića ?
Za sada Bratstvo, Stupcanica, Banovici a evo i Zvijezda bi se mogla ukljuciti u borbu za vrh
Jos da one nesretnike sisoje preuzme pa da se potucemo

Jos da one nesretnike sisoje preuzme pa da se potucemo

Ma Bratstvo ne bi uslo ni da su sami u ligi. Nasli bi nacin da prodaju bodove i tako

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Barem imaju neke ambicije za vrh i dovode pojacanja. Na jesen ce se tuci

Sa sve Brkom na celu

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Oproban recept koji djeluje godinama. Ali sada imamo novog PR kluba koji će unijeti promjene. Živi bili pa vidjeli
Prepustamo ulogu favorita ekipama koje su igrale ovu ligu. Mi smo rookies ovdje

Definitivno će liga biti zanimljiva kao nikad. Uz Čelik i Slobodu, tu su Rudar Kakanj i Bratstvo Gračanica (najveći trgovci), Zvijezda, Budućnost, Goražde, Jedinstvo, Tošk, Stupčanica. Rahić bi mogao biti pozitivno iznenađenje, kao Stupčanica prošle sezone. Biće dobrih tekmi
-
- Kontakt:
Bratstvo i Rudar Kakanj ulaze 15 godina u PL 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 4 gosta.