Soccermanager
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- adnan_nanda
- Kontakt:
Re: Soccermanager
aha,hvala,ako je tako da se ja drzim samo jednog kluba 

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
ma nemoras se ti drzati samo jednog cluba,ja et vodim 3 kluba(chelsea,liverpool,wolfse),i nekako mi zanimljivo s vise klubova,al et opet ti znas sta ti zelis.mozda je tebi bolje samo s 1 klubomadnan_nanda je napisao/la:aha,hvala,ako je tako da se ja drzim samo jednog kluba
- adnan_nanda
- Kontakt:
igrat cu s'jednim dok neskupim tih djavola da mogu uzet klub u onom bosnia i balkan cudu pa cu onda i tu uzet nesto. 

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
ewo da i ja dam koji komentar...poveo sevillu i upravo doveo:
Tomás ROSICKY has completed his move to Sevilla from Bayer Leverkusen for £5,750,000 plus Carlos MINEIRO
Carvalho KLEBER has completed his move to Sevilla from Santos for £9,500,000
Micah RICHARDS has completed his move to Sevilla from Ajax for £8,000,000 plus Chidi ODIAH
Andoni IRAOLA has completed his move to Sevilla from Athletic Club for £4,950,000 plus Morten Gamst ****
Luke YOUNG has completed his move to Sevilla from Middlesbrough for £8,300,000
Lass DIARRA has completed his move to Sevilla from Portsmouth for £15,000,000 plus Deniss IVANOVS
Gabriel AGBONLAHOR has completed his move to Sevilla from Aston Villa for £7,850,000 plus Yaniv KATAN
Konstantin ZYRYANOV has completed his move to Sevilla from Lazio for £9,000,000
Sejad SALIHOVIC has completed his move to Sevilla from TSG 1899 Hoffenheim for £8,300,000
Zvjezdan MISIMOVIC has completed his move to Sevilla from VfL Wolfsburg for £11,600,000
imao blizu 100mil...sad imam oko 10!!:D:D
Tomás ROSICKY has completed his move to Sevilla from Bayer Leverkusen for £5,750,000 plus Carlos MINEIRO
Carvalho KLEBER has completed his move to Sevilla from Santos for £9,500,000
Micah RICHARDS has completed his move to Sevilla from Ajax for £8,000,000 plus Chidi ODIAH
Andoni IRAOLA has completed his move to Sevilla from Athletic Club for £4,950,000 plus Morten Gamst ****
Luke YOUNG has completed his move to Sevilla from Middlesbrough for £8,300,000
Lass DIARRA has completed his move to Sevilla from Portsmouth for £15,000,000 plus Deniss IVANOVS
Gabriel AGBONLAHOR has completed his move to Sevilla from Aston Villa for £7,850,000 plus Yaniv KATAN
Konstantin ZYRYANOV has completed his move to Sevilla from Lazio for £9,000,000
Sejad SALIHOVIC has completed his move to Sevilla from TSG 1899 Hoffenheim for £8,300,000
Zvjezdan MISIMOVIC has completed his move to Sevilla from VfL Wolfsburg for £11,600,000
imao blizu 100mil...sad imam oko 10!!:D:D
Evo zavrsili se i moja prva utakmica na klupi Tottenhama. Igrao sam u gostima protiv Chelsea. Utakmica je zavrsena 1-1, stvarno sam mislio da cu izgubiti al' eto izvukao sam zlata vrijedan bod, jer sam na 17 mjestu, tako sam zatekao klub kad sam prije par dana poceo igrat.
Ovako je izgledao moj sastav: Gomes, Corluka, Woodgate, Dawson, Chimbonda, Zokora, Gilberto, Pele, Olic, Grafite i Dzeko.
Chelsea je nastupio u sljedecem sastavu: Buffon, Cole, Maicon, Terry, Mertesacker, Lampard, Dani Alves, Gerrard, Iniesta, Ibrahimovic i Etoo.
Sigruno se i vi pitate kako nisu pobjedili, pa pogledajte taj sastav...
Poveli smo u 11 minuti preko Olica i tek primili gol u 65 minuti, strijelac Etoo. U 68 Grafite dobio crveni, ali opet smo uspjeli izdrzati. Sta vise Olic je propustio sjajnu priliku: Ivica Olic is clean through on goal with only the keeper to beat, but hits the outside of the post.
Imali smo 8 udaraca u okvir gola, Chelsea 5, bolji smo bili i u kornerima.
Ipak, zadovoljan sam svojim prvim nastupom kao trener Spursa.

Ovako je izgledao moj sastav: Gomes, Corluka, Woodgate, Dawson, Chimbonda, Zokora, Gilberto, Pele, Olic, Grafite i Dzeko.
Chelsea je nastupio u sljedecem sastavu: Buffon, Cole, Maicon, Terry, Mertesacker, Lampard, Dani Alves, Gerrard, Iniesta, Ibrahimovic i Etoo.
Sigruno se i vi pitate kako nisu pobjedili, pa pogledajte taj sastav...

Poveli smo u 11 minuti preko Olica i tek primili gol u 65 minuti, strijelac Etoo. U 68 Grafite dobio crveni, ali opet smo uspjeli izdrzati. Sta vise Olic je propustio sjajnu priliku: Ivica Olic is clean through on goal with only the keeper to beat, but hits the outside of the post.

Imali smo 8 udaraca u okvir gola, Chelsea 5, bolji smo bili i u kornerima.
Ipak, zadovoljan sam svojim prvim nastupom kao trener Spursa.

Ja zijanio 2-1 od Genove. Jel fakat istina da igraci napreduju kako igraju u stvarnosti? Ak je tako, to je glupost ziva. Onda je ona igra na zescu srecu
Koliko dana treba da ti odgovore kad ponudis za nekog igraca. Ja ponudio prije dva dana onom Sandu iz nekog arapskog kluba (nema menagera) i jos mi nema odg?
Koliko dana treba da ti odgovore kad ponudis za nekog igraca. Ja ponudio prije dva dana onom Sandu iz nekog arapskog kluba (nema menagera) i jos mi nema odg?
nema potpisa
ma dobiti ces ti odg za tu ponudi,nezz ni ja sto ti jos nis nije doslo..al sigurno ces dobiti da li je prihvacena ili neAdmir_Sa je napisao/la:Ja zijanio 2-1 od Genove. Jel fakat istina da igraci napreduju kako igraju u stvarnosti? Ak je tako, to je glupost ziva. Onda je ona igra na zescu srecu
Palermo - Liverpool,u ovoj tekmi igram u gostima,usao samo s dosta slabim sastavom,jer mi najvazniji igraci nisu spremni,al valjda cu s ovim sastavom moci nekako izvuci bod ili 3..
Chelsea - Zenit,e ovde na domacem igram,ocekujem pobjedu,al isto tak,fali dosta igraca,neki su povrjed,
Ajax - VfL Wolfsburg,s wolfsima sam zaredao 4 pobjede,pa tako ocekujem i 5
da li jos neka igra tekme danas? i ocekuje te li pobjedu itd ??
Chelsea - Zenit,e ovde na domacem igram,ocekujem pobjedu,al isto tak,fali dosta igraca,neki su povrjed,
Ajax - VfL Wolfsburg,s wolfsima sam zaredao 4 pobjede,pa tako ocekujem i 5
da li jos neka igra tekme danas? i ocekuje te li pobjedu itd ??
Ja sutra igram kuci protiv Nottinghama u kupu i ocekujem pobjedu. 

Admir_Sa je napisao/la:Ja zijanio 2-1 od Genove. Jel fakat istina da igraci napreduju kako igraju u stvarnosti? Ak je tako, to je glupost ziva. Onda je ona igra na zescu srecu
meni u roku 24h dodje odgovor iz kluba kojem sam poslao ponudu...a igracima samo rejting skace kao u stvarnosti...npr. misimovic je imao proslu sezonu dobru i njemu je rejting skocio za 1 il 2 nezz...znam da mu je sad 90...a imas i slucaj nedved on se oprostio i automatski ti dolazi poruka u klub ako imas nedveda da se oprostio i naravno ne moze vise igrat...

heh...ja danas igram derbi sa barcom protiv intera i ujedno borba za prvo mjesto...igram u gostima i naravnoo ocekujem pobijedu...
a igram jos jednu tekmu sa ewertonom englesku ligu...liga je tek pocela i docekujem man.city!!:D:D
a igram jos jednu tekmu sa ewertonom englesku ligu...liga je tek pocela i docekujem man.city!!:D:D
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
ja danas igram kod kuće s Liverpoolom protiv Valencije igraću u najjačem sastavu
Reina,Cara,Juan,Arbeloa,Chielini,Masch,Kuyt,Riera,Keane,Tevez,Raul čekam odgovor barse za Hleba hoću još njega na mjesto Keana i to je to
igram još i s Wolfsima protiv Dinama.K.
Benaglio,Spaha,Barzagli,Zaccardo,Schafer,Josue,Ziani,Miske,Martins,Grafić,Džeks
u obje utakmice očekujem pobjedu
i još vodim B.Dortmund s njima sutra igram protiv Villareala u gostima i u očekujem pobjedu u Borusije mi ovi igraju
Rogerio Ceni,Spaha,Bordon,Miguel,Van Bronckhorst,S.Alex,D.Renato,Miske,Sejo,Kuranyi,Petrić
i tu pobjedu očekujem
šta vi mislite kakve su mi ekipe
Reina,Cara,Juan,Arbeloa,Chielini,Masch,Kuyt,Riera,Keane,Tevez,Raul čekam odgovor barse za Hleba hoću još njega na mjesto Keana i to je to
i još vodim B.Dortmund s njima sutra igram protiv Villareala u gostima i u očekujem pobjedu u Borusije mi ovi igraju
Rogerio Ceni,Spaha,Bordon,Miguel,Van Bronckhorst,S.Alex,D.Renato,Miske,Sejo,Kuranyi,Petrić
i tu pobjedu očekujem
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
23 KING JAMES je napisao/la:ja danas igram kod kuće s Liverpoolom protiv Valencije igraću u najjačem sastavu
i tu pobjedu očekujem
pa u sve 3 ekipe imas dobrih igraca,najjaci ti je liverpool,a ostale 2 ekipe,su et solidne,sad sve zavisi kakve su ostale ekipe u toj ligi,pa mozes li ista napraviti,ili ti je ekipa samo za ono sredine tabele ?
i ja sam preuzeo tootenham igram vcs vs sevilla...sastav mi je solidan. treba mi lijevi vezni,centralni i spic igrac...tako za lijevog veznog poslao sam ponudu ashleyu youngu tesku 10 mil,za napadaca poslao sam ponudu Adrianu tesku 7 miliona i cacau te za centralnog veznog sam izabrao igraca koji ce mi vodit ekipu a to je Kaka' koji igra u Barceloni ponuda teska 40 miliona.
A_d_0 je napisao/la:i ja sam preuzeo tootenham igram vcs vs sevilla...sastav mi je solidan. treba mi lijevi vezni,centralni i spic igrac...tako za lijevog veznog poslao sam ponudu ashleyu youngu tesku 10 mil,za napadaca poslao sam ponudu Adrianu tesku 7 miliona i cacau te za centralnog veznog sam izabrao igraca koji ce mi vodit ekipu a to je Kaka' koji igra u Barceloni ponuda teska 40 miliona.
hmm,dobre si igrace odabrao da dovedes,hmm jedino sumnjam da ces dovest kaku,za ostale ima sanse,al kaku,,hmm..nez...
samo jedno pitanje...kolko se treba cekat na odgovor za transfer...odprilike***???
A_d_0 je napisao/la:samo jedno pitanje...kolko se treba cekat na odgovor za transfer...odprilike***???
pa sve zavisi,dok taj neko kome si poslao taj zahtjev,ne udje i ne vidi to..i onda ce on vidit da li ce prihvatit ili ne..moze ti doci odmah odg..a moze za 1-2 dana..
- Cazinski-Vitez
- Kontakt:
brzo, jer to ide sve preko fax-a.A_d_0 je napisao/la:samo jedno pitanje...kolko se treba cekat na odgovor za transfer...odprilike***???
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!
Cazinski-Vitez je napisao/la:brzo, jer to ide sve preko fax-a.A_d_0 je napisao/la:samo jedno pitanje...kolko se treba cekat na odgovor za transfer...odprilike***???
ma kakav fax?????????????
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
kad sam preuzeo Liverpool bili 9.s 2 uzastopna poraza sad ja dobio 2 i 7 sam s Borusijom očekujem da budem 1. da udem u 1.ligu tek počela sezona 1.kolo sam dobio 2:0,a s Wolfsima ne očekujem ništa evo 1. kolo odmah kiks 1:1 s Dinamom sad tražim imal igdje Real slobodan pa da njih preuzmemd1No je napisao/la:23 KING JAMES je napisao/la:ja danas igram kod kuće s Liverpoolom protiv Valencije igraću u najjačem sastavu
i tu pobjedu očekujem
pa u sve 3 ekipe imas dobrih igraca,najjaci ti je liverpool,a ostale 2 ekipe,su et solidne,sad sve zavisi kakve su ostale ekipe u toj ligi,pa mozes li ista napraviti,ili ti je ekipa samo za ono sredine tabele ?
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.