Procitaj na nekoj od proslih stranica sta je neko od forumasa koji je vise upucen od svih nas napisao za njega. Momku smo ocito bili prvi izbor, ali nije mogao to reci dok je u Partizanu. Znas i sami kakvi su. Ne bi mogao normalno hodati po gradu da je izjavio da ide za nas igrati.Convicts1988 je napisao/la: ↑01 nov 2024, 18:40Cuj privolimo![]()
Skartiran u Srbiji i sad mu je bukvalno daj sta das. Privolimo![]()
Samed Baždar
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Samed Baždar
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa privolimo, uzmemo nekog koga drugi nece. Sta je tu problem?Convicts1988 je napisao/la: ↑01 nov 2024, 18:40Cuj privolimo![]()
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Ma forum je prepun mangupa, oni bi, da su na mjestu Baždara bili, još u dresu Partizana poručili da je Srbija **** i da će igrati za BiH. I još bi ih natjerali da genocid priznaju. To su naše gazije sa foruma.
Al najjace mi je kad je nekoliko ljudi sto navija na forumu za Partizan nas ubjedjivalo da nije sigurno zbog toga odbio nas poziv 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nemoj se raspravljati sa zenićanima, oni su nepismeni.Madal je napisao/la: ↑01 nov 2024, 18:50Pa privolimo, uzmemo nekog koga drugi nece. Sta je tu problem?Convicts1988 je napisao/la: ↑01 nov 2024, 18:40Cuj privolimo![]()
Jako mi je zanimljivo sto pojedinci lupaju da se momak odlucio za nas jer ne moze igrati za Srbiju. Momku je 20 godina, ne 27-28. Momak igra u fucking Zaragozi, a ne u Radniku iz Hadzica ( uz duzno postovanje prema tom klubu )
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Privolili smo ga tako što ga je Srbija odbila. Genijalan potez, nema šta. Hvala Piksi 

Mozda se jednog dana i pokaju,pa i Darwin Nunez je u njegovim godinama bio u segundi

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Ajde cetnicko **** **** vise.
Ne kontam zasto admin dopusta da se ovakve ljudske fekalije kao ovaj uopste registruju na forum. ****.o ti vucic mamicu onu ruznu koja te okoti takvog.
Prije nego udjete u raspravu na ovom forumu procitajte postove ljudi sa kojima se zelite raspravljati. Ovo **** npr je napisalo 50 postova od toga je 40 vrijedjanje drzave. Ovakvim trebate odg kao i ja sto sam u prvoj recenici.
napapijri1987 je napisao/la: ↑01 nov 2024, 19:57Ajde cetnicko **** **** vise.
Ne kontam zasto admin dopusta da se ovakve ljudske fekalije kao ovaj uopste registruju na forum. ****.o ti vucic mamicu onu ruznu koja te okoti takvog.
Prije nego udjete u raspravu na ovom forumu procitajte postove ljudi sa kojima se zelite raspravljati. Ovo **** npr je napisalo 50 postova od toga je 40 vrijedjanje drzave. Ovakvim trebate odg kao i ja sto sam u prvoj recenici.

- invincible1921
- Kontakt:
Sta ba nije...prezvakana prica 100%, htio da igra za SRBIJU...da je sad neka svica pa eo bilo bi pakaski al haj, za sbiju je i pakaski i jadnokraljlavova je napisao/la: ↑01 nov 2024, 15:44Vjeruj da nije tako itekako sam upućen vezano za njega decko je vrlo korektan bio prema nama necu sad da iznosim informacije vezano za njega dobro došao u pravu raju
=\_1921_/=
Nekim likovima da crtas nesto dzaba. Lik u tom momentu igrao i zivio u Beogradu, sta je trebao reci? Popisam se na Srbiju, Bosna je u mom srcu?
Pa da ga u Partizanu zakuju za tribinu i za koju godinu zavrsi kod nas u Posusju ili Igmanu? A poznavajuci naše mile istocne komsije mozda bi cak bio i pretucen.
Treba nekad malo siru sliku pogledati.
Momak dobrodosao medju pravu raju. Ovog momka ako povrede zaobidju mogli bi imati top napadaca u buducnosti. Jer je vec počeo resetati mreže u Segundi, sto je po kvaliteti ruku na srce minimum medju top 15 u Evropi.
A nije da imamo takvih napadaca bas na pretek.
Pa da ga u Partizanu zakuju za tribinu i za koju godinu zavrsi kod nas u Posusju ili Igmanu? A poznavajuci naše mile istocne komsije mozda bi cak bio i pretucen.
Treba nekad malo siru sliku pogledati.
Momak dobrodosao medju pravu raju. Ovog momka ako povrede zaobidju mogli bi imati top napadaca u buducnosti. Jer je vec počeo resetati mreže u Segundi, sto je po kvaliteti ruku na srce minimum medju top 15 u Evropi.
A nije da imamo takvih napadaca bas na pretek.
**** ti mater u pizdu i ja pa se sad krevelji!dduJ je napisao/la: ↑01 nov 2024, 19:59napapijri1987 je napisao/la: ↑01 nov 2024, 19:57Ajde cetnicko **** **** vise.
Prije nego udjete u raspravu na ovom forumu procitajte postove ljudi sa kojima se zelite raspravljati. Ovo **** npr je napisalo 50 postova od toga je 40 vrijedjanje drzave. Ovakvim trebate odg kao i ja sto sam u prvoj recenici.![]()
![]()
![]()
Ma kakav Bazdar, strucnjaci sa foruma su rekli da Bosnjaci iz Sandzaka nemaju nikakve veze sa BiH i treba da igraju za cetnike na tribinama. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Novi Dzeko, inshallah! Dobrodosao medju pravu raju

Koliko si jadan ni svjestan nisi, idi pravi novi acc. Nekad mi bude zao likova kao sto si ti.
Idi u kur...

I sta tebi covjek da odgovori, idi ba u pm, ovdje si zavrsio.
Ja se povlacim?!!!!! Pa **** ti majku, sad bi ta usta debela razvalio i **** ti nagurao do jaja u usta, majmuncino jedna....pa nema vecih pizda od likova poput tebe, neka si zavrsio, i treba!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Vaya i 22 gosta.