Grupa L (Engleska, Hrvatska, Gana, Panama)

We are 26
jozinho
Kontakt:

Re: Grupa L (Engleska, Hrvatska, Gana, Panama)

Post Postao/la jozinho » 01 jun 2026, 17:16

dedo26 je napisao/la:
01 jun 2026, 16:34
jozinho je napisao/la:
01 jun 2026, 15:13
Sve će to doći na svoje kroz koji tjedan.
Nekoga će iznenaditi neugodna Kanada, jer šta će Kanađani gdje njima igrači igraju i koliko golova su zabili.
A netko ide po treći medalju u nizu.
Šta bi tek da imamo Demirovića u napadu.
Vi ste jedina nacija koja broji bronce, sve nacije broje zlata, ako nisi osvojio znaci nisi nista ni postigao. Gleda li ko za 20 godina, eh hajmo vidit ko je bio bronca na svjetskom 2018te. Gleda se pobjednik i to je realnost.

Svaka cast Hrvatskoj na uspjehu, rijetka nacija od malih koja je napravila uspjeh, i suvisno je poredit se s njima. To je mozda jos samo Urugvaju poslo za rukom.

Inace, ne znam sto ovdje smaras, imas hrvatske forume pisi tamo i analiziraj Hrvate i gledaj kolko mozete napraviti.
Baš čudno da na temi skupine u kojoj igra Hrvatska pišem o Hrvatskoj.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 01 jun 2026, 17:27

denimen99 je napisao/la:
01 jun 2026, 15:19
Naši ljudi gledaju Džeku kroz prizmu svega što je napravio u karijeri i to ih koči da stvari gledaju objektivno.

DA, trenutni Ante Budimir bi i meni bio prva opcije prije Džeke sa 40 godina, ovom sezonom gdje nije igrao ništa u Fiorentini i dvije povrede u Schalkeu, pogotovo ova zadnja. Ove godine je Budimir bio bolji od Džeke, nemam problem to priznati, i Muriqi je bio bolji od Džeke, i još bar 25 napadača širom Evrope.

Zato ne gubite vrijeme na gluposti, Džeko je nama Ronaldo i idemo tako jer nemamo bolje
Nemaš bolje jer je teško biti bolji od Džeke. Ovakav Džeko je i dalje klasa za sve napadače sa ovih prostora. Najbolje se to vidi kod nas u odnosu na Demirovića i Tabakovića koji su u vrhu liste strijelaca BL a tu vidiš koliko je i dalje Džeko bolji od obojice. Džekin problem je taj što on ne može da igra na svom najvećem nivou svih 90 min zbog godina ali može 30-40 min bez problema, i dalje je njegovih 40 min bolje, odnosno ima veći impact od svih ostalih napadača.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 01 jun 2026, 18:56

jozinho je napisao/la:
01 jun 2026, 17:16
dedo26 je napisao/la:
01 jun 2026, 16:34
jozinho je napisao/la:
01 jun 2026, 15:13
Sve će to doći na svoje kroz koji tjedan.
Nekoga će iznenaditi neugodna Kanada, jer šta će Kanađani gdje njima igrači igraju i koliko golova su zabili.
A netko ide po treći medalju u nizu.
Šta bi tek da imamo Demirovića u napadu.
Vi ste jedina nacija koja broji bronce, sve nacije broje zlata, ako nisi osvojio znaci nisi nista ni postigao. Gleda li ko za 20 godina, eh hajmo vidit ko je bio bronca na svjetskom 2018te. Gleda se pobjednik i to je realnost.

Svaka cast Hrvatskoj na uspjehu, rijetka nacija od malih koja je napravila uspjeh, i suvisno je poredit se s njima. To je mozda jos samo Urugvaju poslo za rukom.

Inace, ne znam sto ovdje smaras, imas hrvatske forume pisi tamo i analiziraj Hrvate i gledaj kolko mozete napraviti.
Baš čudno da na temi skupine u kojoj igra Hrvatska pišem o Hrvatskoj.
Pises ali i provociras za Kanadu, zato kazem ne znam sta ovdje ispoljavas te neke bolesne ideje, imas sportnet forum ili forum hr i tamo ismijavaj uspjehe necije.

Odgovori

Natrag na “FIFA WORLD CUP 2026”

Trenutno korisnika/ca: smajke, visarionovich i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []