Mac-macAdmir_Sa je napisao/la:Nashao sam svoju favoritkinju u snowboardu
http://www.vancouver2010.com/olympic-sn ... 120PI.html
mmmmmmmmm

Moderatori/ce: ribery,insider,doci
Mac-macAdmir_Sa je napisao/la:Nashao sam svoju favoritkinju u snowboardu
http://www.vancouver2010.com/olympic-sn ... 120PI.html
mmmmmmmmm
u 03:00 imas i na BHT-u,i RTS2,i HRT2 a verovatno i na Eurosportu.johnnyHZ je napisao/la:u koliko je otvaranje vecerasi gdje ce biti prenos
Prvi sportista u istoriji ZOI koji je poginuo!bambina je napisao/la:Kako nastrada onaj Gruzijski sanjkaš auuuuuslike grozne
![]()
Poginuo je .RIP:
Bruka,sad sam gledao slike,čovjek sam u krvi,daju mu vještačko disanje,tek nakon što vidimo snimku,onda ćemo moći se uvjeriti u razlog smrti.bistrikboy je napisao/la:Prvi sportista u istoriji ZOI koji je poginuo!bambina je napisao/la:Kako nastrada onaj Gruzijski sanjkaš auuuuuslike grozne
![]()
Poginuo je .RIP:
Prema rijecima Pierra Luedersa kanadskog bob pilota najopasnija je u njegovoj karijeri a on samo sto nije zagazio u 4 desetljece zivota,kaze da su sanse da prodjes stazu 50/50scorpion je napisao/la:Bruka,sad sam gledao slike,čovjek sam u krvi,daju mu vještačko disanje,tek nakon što vidimo snimku,onda ćemo moći se uvjeriti u razlog smrti.bistrikboy je napisao/la:Prvi sportista u istoriji ZOI koji je poginuo!bambina je napisao/la:Kako nastrada onaj Gruzijski sanjkaš auuuuuslike grozne
![]()
Poginuo je .RIP:
Bit će dosta takmičenja na ovoj stazi,gledao sam malo neke komentare na dr.američkim forumima,ljudi kažu da je staza strahota.
bolje spavatThe Game je napisao/la:Dal' da gledam da otvaranje veceras![]()
Ma kod mene se starci ne pitaju toliko, samo bi mi bio problem ustati jer ne planiram ostajati budan do tih dobaMElloo je napisao/la:bolje spavatThe Game je napisao/la:Dal' da gledam da otvaranje veceras![]()
![]()
![]()
meni ne daju starci gledat
Nije prvi, 1964 na treningu spusta poginuo je australac Ros, a na istim igrama na treningu sankanja neki Englez poljskog porijekla Kosbecki (tako nekako)bistrikboy je napisao/la:Prvi sportista u istoriji ZOI koji je poginuo!bambina je napisao/la:Kako nastrada onaj Gruzijski sanjkaš auuuuuslike grozne
![]()
Poginuo je .RIP:
Admir_Sa je napisao/la:Olimpijski plamen ugashen je i prije nego sto je trebao da simbolizira borbenost, prijateljstvo, mir, sportski duh.....
RIP Nodar Kumaritashvilli![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.