Saša Papac
Re: Saša Papac
Čovjek je bar dosljedan a ne ko neki.
Ne igra za repku zbog ljudi u savezu i ok. Treba ih istjerati i u miru smo.
Pa hajd začas ih istjeraj,ako ti nije mrskoMrgood je napisao/la:Čovjek je bar dosljedan a ne ko neki.

Rotor Volgograd...
Po cemu je dosljedan,vec je bio pogazio svoju rijec i odazvao se dok je taj isti savez bio tu.Mrgood je napisao/la:Čovjek je bar dosljedan a ne ko neki.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Upravo tako. Kaze da nece igrat dok je ovaj savez tu i da selektor nije vazan, a dok je Kodro doso, on je se odazvo. On ima neku svoju agendu i politiku i njegov bojkot nema veze sa savezom vise.harishp je napisao/la:Po cemu je dosljedan,vec je bio pogazio svoju rijec i odazvao se dok je taj isti savez bio tu.Mrgood je napisao/la:Čovjek je bar dosljedan a ne ko neki.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pravi fudbaler koji istinski voli svoju drzavu, bi igrao za svoju drzavu iako je vodstvo korumpirano i neodgovorno. Zasto bi trebao fudbal zemlje patiti samo zbog glupog vodstva? Pravi igraci bi nastavili da igraju i da daju maksimum za svoju drzavu iako bi savez bio los.
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
slazem se..Dalix je napisao/la:Pravi fudbaler koji istinski voli svoju drzavu, bi igrao za svoju drzavu iako je vodstvo korumpirano i neodgovorno. Zasto bi trebao fudbal zemlje patiti samo zbog glupog vodstva? Pravi igraci bi nastavili da igraju i da daju maksimum za svoju drzavu iako bi savez bio los.
BLUE NATION.
Radi ovakvog razmisljanja, nase drustvo je u cjelokupnom ambisu. NE MOZEMO NISTA PROMJENIT I ZATO SE TREBAMO PRIKLONIT DA USICARIMO MALO USPJEHA I CRKAVICE. Takav je nas nacin razmisljanja, GENERALNO. Da Englezi, Talijani i Francuzi ovako razmisljaju, bili bi na nasem nivou. Oni se pobune protiv trulog elementa i uglavnom ga iskorjene. Ali, ne mozemo se mi sa njima poredit, mi smo dziberi nepismeni, koji su za civilizovani svjetom zaostali makar 100 godina. I nije stvar u ratu. Njemacka je 44' sva unistena (puno gore nego BiH), pa je 20 godina poslije bila najjaca ekonomija u Evropi. Ali, kao sto rekoh, to je Evropa i evropsko razmisljanje, koje se izgradjivalo stotinama godina. Mi po mentalitetu vise pripadamo Azijatima, nego Evropljanima. Dikatatura nama treba, nismo mi za demokratije. Nismo mi navikli na to. Mi smo navikli da budemo ovce sa kojim ce drugi upravljat, a ne da sami kreiramo vlastitu sudbinu.Dalix je napisao/la:Pravi fudbaler koji istinski voli svoju drzavu, bi igrao za svoju drzavu iako je vodstvo korumpirano i neodgovorno. Zasto bi trebao fudbal zemlje patiti samo zbog glupog vodstva? Pravi igraci bi nastavili da igraju i da daju maksimum za svoju drzavu iako bi savez bio los.
Los nece nikad odstupit dok mu se dobar ne suprostavi. Sasa je izuzetak, pa su oni zato svi na okupu i uvijek ce biti, a nas ce fudbal ostat crna mrlja ovog plemenitog sporta.
BiH PL i BiH reprezentacija nikad nista znacajno nece napravit, sve dok su na celu nesposobne i korumpirane gazde. Ko je sa njima u savezu, isti je kao i oni.
Nazalost, jedan je Sasa. Nedaj Sasa obraz svoj. Obraz je najpreci. To kad izgubis, nisi vise covjek, nego ljiga od covjeka. Bjezi od ovih ortodoksni seljacina, uzivaj, sto ti treba da se brukas sa ovim dziberima, poltronima, debilima, lopovima, pljackasima, moralnim nakazama...
Uh, necu vise ulazit na ovaj podforum, odmah se iznerviram. Nisam ga otvorio pola godine, nisam ni sad trebo. FUJ!!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- NoName
- Kontakt:
E vala Valencia, i bolje bi bilo da nisi otvarao jer si ovdje izmješao i kruške i jabuke uz dodatak malo šljiva.
Porediš nas sa razvijenim zemljama u kojima postoji sistem, gdje se greške plaćaju a da ne govorimo o kriminalu i korupciji. Za to su nadležna odgovarajuća tijela u državi, ne mogu fudbaleri biti oni koji će voditi politiku saveza a ni države. Ako se već razbacuješ nekim poređenjima, molim te da nama neukima kažeš neki primjer iz prošlosti gdje su fudbaleri bojkotovali reprezentaciju.
Savez nije nadležan samo za reprezentacije, tu su i sva ostala takmičenja, od Premier lige nadole. Dakle, reprezentativci tu ne mogu ništa uraditi, što se i vidjelo tokom onog bojkota. Ova bagra iz saveza će ostati, sve kad bi u reprezentaciji igrali sve sami anonimusi, oni svojih fotelja ne daju ni za živu glavu.
Ovdje mora reagirati sistem, tužilaštvo, sud, policija a ne igrači. Ako ima elemenata kriminala, oni to moraju da istraže i sankcionišu. Ja lično ne mislim da je problem neka osoba konkretno, više je do načina organizacije saveza ali to je nešto što se u skorije vrijeme sigurno neće promjeniti, ne zbog reprezentativaca ili navijača, koji bi to sigurno željeli, nego zbog tripartitne organizacije saveza. Pa bolje bi bilo, ako bi se to već moglo mijenjati, da se promjeni poredak u državi, fudbal bi došao na red po automatizmu.
Kod nas je sve generalizirano. Kažemo, savez nevalja. Dok ne otjerasmo Pašalića medijskom pompom nismo se smirili, kad ono...Pašalić je bio dobar sigurno, sa pozicije koju je obavljao odradio je dobar posao, sjetimo se samo prijateljskih utakmica koje smo igrali u njegovoj eri. Ali, on nam nije bio dobar jer nam je on bio personifikacija organizacije saveza kao takvog.
Ja sam tebe smatrao ozbiljnim do ovog komentara. Prvo, Saša se, kako reče drug haris, već vraćao u reprezentaciju, tako da ova priča pada u vodu. Ali, ono što mi silno zasmeta, je tvoja konstatacija da Saša treba bježati od ovih ljiga, poltrona, seljačina.... Dakle, takvi su Džeko, Miske, Vedo, Sejo, Pjana i ostali reprezentativci, koji se maksimalno bore za ovaj, bosanski, narod, da bi makar malo radosti osjetio, a eto drug Saša je čist kao kristal...E tu si ga stvarno pretjerao!
Ovaj savez će otiči kada reprezentacija napravi neki stvarni uspjeh, bez toga smo i dalje u mraku u kome ova mraka može da radi šta hoće. Ja se nadam da će to biti vrlo brzo, 2012.
Porediš nas sa razvijenim zemljama u kojima postoji sistem, gdje se greške plaćaju a da ne govorimo o kriminalu i korupciji. Za to su nadležna odgovarajuća tijela u državi, ne mogu fudbaleri biti oni koji će voditi politiku saveza a ni države. Ako se već razbacuješ nekim poređenjima, molim te da nama neukima kažeš neki primjer iz prošlosti gdje su fudbaleri bojkotovali reprezentaciju.
Savez nije nadležan samo za reprezentacije, tu su i sva ostala takmičenja, od Premier lige nadole. Dakle, reprezentativci tu ne mogu ništa uraditi, što se i vidjelo tokom onog bojkota. Ova bagra iz saveza će ostati, sve kad bi u reprezentaciji igrali sve sami anonimusi, oni svojih fotelja ne daju ni za živu glavu.
Ovdje mora reagirati sistem, tužilaštvo, sud, policija a ne igrači. Ako ima elemenata kriminala, oni to moraju da istraže i sankcionišu. Ja lično ne mislim da je problem neka osoba konkretno, više je do načina organizacije saveza ali to je nešto što se u skorije vrijeme sigurno neće promjeniti, ne zbog reprezentativaca ili navijača, koji bi to sigurno željeli, nego zbog tripartitne organizacije saveza. Pa bolje bi bilo, ako bi se to već moglo mijenjati, da se promjeni poredak u državi, fudbal bi došao na red po automatizmu.
Kod nas je sve generalizirano. Kažemo, savez nevalja. Dok ne otjerasmo Pašalića medijskom pompom nismo se smirili, kad ono...Pašalić je bio dobar sigurno, sa pozicije koju je obavljao odradio je dobar posao, sjetimo se samo prijateljskih utakmica koje smo igrali u njegovoj eri. Ali, on nam nije bio dobar jer nam je on bio personifikacija organizacije saveza kao takvog.
Ja sam tebe smatrao ozbiljnim do ovog komentara. Prvo, Saša se, kako reče drug haris, već vraćao u reprezentaciju, tako da ova priča pada u vodu. Ali, ono što mi silno zasmeta, je tvoja konstatacija da Saša treba bježati od ovih ljiga, poltrona, seljačina.... Dakle, takvi su Džeko, Miske, Vedo, Sejo, Pjana i ostali reprezentativci, koji se maksimalno bore za ovaj, bosanski, narod, da bi makar malo radosti osjetio, a eto drug Saša je čist kao kristal...E tu si ga stvarno pretjerao!
Ovaj savez će otiči kada reprezentacija napravi neki stvarni uspjeh, bez toga smo i dalje u mraku u kome ova mraka može da radi šta hoće. Ja se nadam da će to biti vrlo brzo, 2012.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ja ne vidim niti jedan jedini razlog da Papac ne igra za BIH u prestojecim kvalifikacijama! dosao ej novi-vrhunski strucnjak na klupu dakle poznato svjetsko ime,imamo sjajne igrace spremni smo za velike stvari,sta vise treba dodati? Papac treba ovoj reprezentaciji i vjerujem da ce igrazi za nju...ne vidim niti jedan razlog zasto bi bilo suprotno,ali et jedino moze proraditi neki inat koji je u najmanju ruku nelogican...
Normalno da se treba vratiti. Da pomogne, jer zna da moze. Ovaj gore prica o nekom obrazu. Obraz je ono sto Dzeko, Miske, Pjanic itd.. imaju. Dzeko radi kojeg skauti Arsenala dolaze u BiH da traze mlade igrace poput njega.k_c je napisao/la:Ja ne vidim niti jedan jedini razlog da Papac ne igra za BIH u prestojecim kvalifikacijama! dosao ej novi-vrhunski strucnjak na klupu dakle poznato svjetsko ime,imamo sjajne igrace spremni smo za velike stvari,sta vise treba dodati? Papac treba ovoj reprezentaciji i vjerujem da ce igrazi za nju...ne vidim niti jedan razlog zasto bi bilo suprotno,ali et jedino moze proraditi neki inat koji je u najmanju ruku nelogican...
Sa Papcem jos puno jaci, vece sanse za EP. Onda ce jos vise skauta biti. Samo ljudi kao Pape trebaju malo tu ureda da naprave da se ti talenti ne prodaju za sitne pare.
Zar cemo godinama pominjati ovog interesdziju, koga ****, koga nema bez njega se moze i mora....
- Principatus
- Kontakt:
NoName potpis ko kuca.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
U potpunosti podrzavam Sasu,ma sta neko mislio,a najgori su mi ovi patrioti na baterije po forumu
- NoName
- Kontakt:
Jako argumentovano, nema šta. Nemam odgovora na ovo.Denizmare je napisao/la:U potpunosti podrzavam Sasu,ma sta neko mislio,a najgori su mi ovi patrioti na baterije po forumu
Suti ba jarane, vidis da ovaj suta loptu non-stop, a ne sjedi za kompjuterom ko mi ostali.NoName je napisao/la:Jako argumentovano, nema šta. Nemam odgovora na ovo.Denizmare je napisao/la:U potpunosti podrzavam Sasu,ma sta neko mislio,a najgori su mi ovi patrioti na baterije po forumu

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Covjek se drzi principa i to treba postovati a ne vrijedjati ga.. Dobar je on..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- NoName
- Kontakt:
Šuta lopte dok mu se puni patriotski akumulator, jer on ipak nije patriota na baterije, on je sebi nabavio akumulator da mu duže traje.Cartman je napisao/la:Suti ba jarane, vidis da ovaj suta loptu non-stop, a ne sjedi za kompjuterom ko mi ostali.NoName je napisao/la:Jako argumentovano, nema šta. Nemam odgovora na ovo.Denizmare je napisao/la:U potpunosti podrzavam Sasu,ma sta neko mislio,a najgori su mi ovi patrioti na baterije po forumu
Naravno...Principi su u pitanju...Baja_Zvjerka je napisao/la:Covjek se drzi principa i to treba postovati a ne vrijedjati ga.. Dobar je on..
Igracu za BIH jer nisam dovoljno dobar za Hrvatsku, more bit bidne da valja za karijeru....
Karijera izgradjena, novci zaradjeni, reprezentacija nebitna....
2+2= 4
A kod naivnog Bosanca 2+2 = -231312
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.