Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Miroslav Ćiro Blažević
Pazite samo da vam se ciro ne napije bosanske krvi kao sto je vec jednom izjavio.
-
- Kontakt:
gsdgsdgsdgsd
Zadnja izmjena: shizofrenik, dana/u 11 sep 2008, 08:46, ukupno mijenjano 1 put.
evo nekih od cirinih obecanja naivnim Bosancima i Hercegovcima :Postao/la shizofrenik dana 10 sep 2008, 10:19Ćiro nije nikakav trener, a da zna kupiti javnost to zna
1.vratit' cu salihamidzica
2.lahko cemo mi sa Spancima
3.poderat' cemo Bugare ko' bugarsku skupstinu
4.privolit' cu Subotica da igra za domovinu
5.Papac mi je obecao da ce se odazvati . . . e pa sta je uradio od ovog navedenog ---NIŠTA !!!
evo nekih od cirinih obecanja naivnim Bosancima i Hercegovcima :
5.Papac mi je obecao da ce se odazvati . . . e pa sta je uradio od ovog navedenog ---NIŠTA !!![/quote]
Ne seri momak..A sto ne nabrojis sta je uradio?? Ako Subotic je toliki cetnik i ne zeli da igra za BIH onda ga Bog sami ne moze odvratiti od togas..Ciro je pokusao i momak je izjavio da ga je proganjao..Isto vazi i za Papca..
Ako ne zele, dobro i jest..Znamo sa kim imamo posla..Bar nece glumiti i dolaziti radi reda i setati po terenu kao manekeni...
A Cirinom smo taktikom "razvalili" i Bugarsku i Spaniju..Gledaj malo utakmice...Sem toga i sam je Del Boske izjavio kako ga je Ciro iznenadio..Stoga ne seri ko foka bezveze...
5.Papac mi je obecao da ce se odazvati . . . e pa sta je uradio od ovog navedenog ---NIŠTA !!![/quote]
Ne seri momak..A sto ne nabrojis sta je uradio?? Ako Subotic je toliki cetnik i ne zeli da igra za BIH onda ga Bog sami ne moze odvratiti od togas..Ciro je pokusao i momak je izjavio da ga je proganjao..Isto vazi i za Papca..
Ako ne zele, dobro i jest..Znamo sa kim imamo posla..Bar nece glumiti i dolaziti radi reda i setati po terenu kao manekeni...
A Cirinom smo taktikom "razvalili" i Bugarsku i Spaniju..Gledaj malo utakmice...Sem toga i sam je Del Boske izjavio kako ga je Ciro iznenadio..Stoga ne seri ko foka bezveze...
A Cirinom smo taktikom "razvalili" i Bugarsku i Spaniju..Gledaj malo utakmice...Sem toga i sam je Del Boske izjavio kako ga je Ciro iznenadio..Stoga ne seri ko foka bezveze...[/quote]
a ti pazi malo na izraze..nisi na pijaci
covjek je fino izjavio svoje informacije koje ima..ti mu se mozes postaviti naprotiv sa argumentacijom ali nemoj ti dzabe da "seres"
[/quote]
O vidi vidi..Da mu nisi pravni savjetnik ili mozda advokat???
Sta ba tebe boli racku sta i kako ja pricam..Kad se tebi obratim (kao sto to cinim uprava sada) tada imas razlog da mi nesto kazes..Do tada zacepi brnjicu i ne obracaj mi se...
A Cirinom smo taktikom "razvalili" i Bugarsku i Spaniju..Gledaj malo utakmice...Sem toga i sam je Del Boske izjavio kako ga je Ciro iznenadio..Stoga ne seri ko foka bezveze...[/quote]
a ti pazi malo na izraze..nisi na pijaci

covjek je fino izjavio svoje informacije koje ima..ti mu se mozes postaviti naprotiv sa argumentacijom ali nemoj ti dzabe da "seres"

O vidi vidi..Da mu nisi pravni savjetnik ili mozda advokat???
Sta ba tebe boli racku sta i kako ja pricam..Kad se tebi obratim (kao sto to cinim uprava sada) tada imas razlog da mi nesto kazes..Do tada zacepi brnjicu i ne obracaj mi se...
ne znas ti za bosketa...
on ugovara tuce, udara sve redom, cjeli bhf ce da nalupa ako skupi dovoljan broj ljudi......
ima i fred perry kacket......
**** lik, nemoj se sa njim zajebavat..........
cak promovise i glasanje za evroviziju jebote...
svestran decko...
on ugovara tuce, udara sve redom, cjeli bhf ce da nalupa ako skupi dovoljan broj ljudi......
ima i fred perry kacket......
**** lik, nemoj se sa njim zajebavat..........
cak promovise i glasanje za evroviziju jebote...
svestran decko...
kako nije covjece....
evo BHF odgodio put na utakmicu zbog njega........ sad necu ciru svog moc gledat...
evo BHF odgodio put na utakmicu zbog njega........ sad necu ciru svog moc gledat...

-
- Kontakt:
haha...POZDRAV ZA MUSETA IZ JANJE...NAJVECU FACU BH FANATICOSA!!!kriska je napisao/la:kako nije covjece....
Prije svega Ciro je show man ali njegovi trenerski kvaliteti se ne mogu bas olako dovoditi u pitanje bez obzira na sve njegove brojne neuspjehe. On zivi od i za medije i voli da se eksponira to stoji, ali ima znanje i volju da radi ..
On je u reprezentaciji sada i ono sto mogu reci je da volim trenera koji pruza sansu mladima i to mu nije alibi. Pazi gurnuo je Pjanica, Ibricica iskopao Muratovica kod njega ce sansu dobiti mnogo vecu dzeko i svi koji se dokazu. To je stvar koja je potrebna BiH. Atmosfera u timu je odlicna kazu igraci onako off record sto je dobro...
no bez obzira na sve njega ce na klupi drzati samo rezultati a druga stvar je sto vecina ovdje smatra da BiH ima kvalitet za SP iako ga objektivno NEMA. Treba biti realan, svi govore vidi kakav sastav imamo, a ne gledaju druge ekipe....
On je u reprezentaciji sada i ono sto mogu reci je da volim trenera koji pruza sansu mladima i to mu nije alibi. Pazi gurnuo je Pjanica, Ibricica iskopao Muratovica kod njega ce sansu dobiti mnogo vecu dzeko i svi koji se dokazu. To je stvar koja je potrebna BiH. Atmosfera u timu je odlicna kazu igraci onako off record sto je dobro...
no bez obzira na sve njega ce na klupi drzati samo rezultati a druga stvar je sto vecina ovdje smatra da BiH ima kvalitet za SP iako ga objektivno NEMA. Treba biti realan, svi govore vidi kakav sastav imamo, a ne gledaju druge ekipe....
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
...od mora do Save, od Drine do Une
Jedna si jedina moja domovina
Jedna si jedina Bosna i Hercegovina....
To ti je Ciro
Rekao je igracima Hrvatske da ce se ubiti ako izgube mec
U zagrebu je glavom udario u vrata, i zaprijetio da ce pobiti igrace...
On je motivator vjerovatno to nije mislio sto Bazdarevic tvrdi vec je samo bio pritisak, kao i pred mec sa Jugoslavijom u ZG
Rekao je igracima Hrvatske da ce se ubiti ako izgube mec
U zagrebu je glavom udario u vrata, i zaprijetio da ce pobiti igrace...
On je motivator vjerovatno to nije mislio sto Bazdarevic tvrdi vec je samo bio pritisak, kao i pred mec sa Jugoslavijom u ZG
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
Prije svega sam Bosanac i Hercegovac, ali ako cemo realno mi nemamo kvalitet, nama ni Mourinho i Lippi ne bi pomogli
Imamo mi par igraca koji su/ce biti vrhunski (Dzeko, Pjanic, Ibricic, Miske, Spahic), i ja nas gledam isto kao Njemacku reprezentaciju u kosarci Nowitzki ne moze sve sam, i tako ovih par igraca koje sam nabrojao ne mogu sve sami
Imamo mi par igraca koji su/ce biti vrhunski (Dzeko, Pjanic, Ibricic, Miske, Spahic), i ja nas gledam isto kao Njemacku reprezentaciju u kosarci Nowitzki ne moze sve sam, i tako ovih par igraca koje sam nabrojao ne mogu sve sami
"My Favorite Ring is Always the Next One"
JESTE DA JE TU DA BI SPASIO UHLJUPE U SAVEZU AL REALNO BIH NIKAD NIJE IMALA BOLJEG SELEKTORA
mislim da se to treba reci tek nakon zavrsetka njegove misije...mislim logicno je zar ne, zasto prije govoriti covjek je tek dvije utakmice odradio, sacekajmo pa onda recimo...ali sve u svemu zelimo mu svu srecudjale je napisao/la:JESTE DA JE TU DA BI SPASIO UHLJUPE U SAVEZU AL REALNO BIH NIKAD NIJE IMALA BOLJEG SELEKTORA
...od mora do Save, od Drine do Une
Ciro kraljuuuuuu..rasturili smo ih go beba zveckuuuu....
tooooooooooooooo čiro bravo svaka ti čast, a vi koji ste protiv cire idite u p****** maternu, jos jedanput cestitke ciri i fudbalerima . BRAVO BiH
ciro hvala ti nemoj nam umrijeti od srece prije nego se gdje plasiramo jos jednom hvala i igracima
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...
davno sam rekao "odlazak kodre "a dolazak blazevica je najveci dobitak bh sporta!!!IMi smo se mucili na luxemburgom a sada nabijamo druge 7-0...svaka cast ciro...
-
- Kontakt:
E prvo ti se nemoj goniti u p**** materinu nego nek ti ciro matere se naj*** kad tako znas ti reci.dinac je napisao/la:tooooooooooooooo čiro bravo svaka ti čast, a vi koji ste protiv cire idite u p**** maternu, jos jedanput cestitke ciri i fudbalerima . BRAVO BiH
Tipicne bosanske klade poslije prve pobjede odmah se dizu u nebesa a kvalifikacije tek pocele e kao da dosad nista naucili niste
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.