Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

samko74
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la samko74 » 10 sep 2008, 05:37

Pazite samo da vam se ciro ne napije bosanske krvi kao sto je vec jednom izjavio.

shizofrenik
Kontakt:

Post Postao/la shizofrenik » 10 sep 2008, 10:19

gsdgsdgsdgsd
Zadnja izmjena: shizofrenik, dana/u 11 sep 2008, 08:46, ukupno mijenjano 1 put.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 10 sep 2008, 12:31

Postao/la shizofrenik dana 10 sep 2008, 10:19
Ćiro nije nikakav trener, a da zna kupiti javnost to zna
evo nekih od cirinih obecanja naivnim Bosancima i Hercegovcima :
1.vratit' cu salihamidzica
2.lahko cemo mi sa Spancima
3.poderat' cemo Bugare ko' bugarsku skupstinu
4.privolit' cu Subotica da igra za domovinu
5.Papac mi je obecao da ce se odazvati . . . e pa sta je uradio od ovog navedenog ---NIŠTA !!!

Boske
Kontakt:

Post Postao/la Boske » 10 sep 2008, 13:29

evo nekih od cirinih obecanja naivnim Bosancima i Hercegovcima :
1.vratit' cu salihamidzica
2.lahko cemo mi sa Spancima
3.poderat' cemo Bugare ko' bugarsku skupstinu
4.privolit' cu Subotica da igra za domovinu
5.Papac mi je obecao da ce se odazvati . . . e pa sta je uradio od ovog navedenog ---NIŠTA !!![/quote]

Ne seri momak..A sto ne nabrojis sta je uradio?? Ako Subotic je toliki cetnik i ne zeli da igra za BIH onda ga Bog sami ne moze odvratiti od togas..Ciro je pokusao i momak je izjavio da ga je proganjao..Isto vazi i za Papca..

Ako ne zele, dobro i jest..Znamo sa kim imamo posla..Bar nece glumiti i dolaziti radi reda i setati po terenu kao manekeni...

A Cirinom smo taktikom "razvalili" i Bugarsku i Spaniju..Gledaj malo utakmice...Sem toga i sam je Del Boske izjavio kako ga je Ciro iznenadio..Stoga ne seri ko foka bezveze...

Boske
Kontakt:

Post Postao/la Boske » 10 sep 2008, 13:38

Ne seri momak..A sto ne nabrojis sta je uradio?? Ako Subotic je toliki cetnik i ne zeli da igra za BIH onda ga Bog sami ne moze odvratiti od togas..Ciro je pokusao i momak je izjavio da ga je proganjao..Isto vazi i za Papca..

Ako ne zele, dobro i jest..Znamo sa kim imamo posla..Bar nece glumiti i dolaziti radi reda i setati po terenu kao manekeni...

A Cirinom smo taktikom "razvalili" i Bugarsku i Spaniju..Gledaj malo utakmice...Sem toga i sam je Del Boske izjavio kako ga je Ciro iznenadio..Stoga ne seri ko foka bezveze...[/quote]

a ti pazi malo na izraze..nisi na pijaci ;)
covjek je fino izjavio svoje informacije koje ima..ti mu se mozes postaviti naprotiv sa argumentacijom ali nemoj ti dzabe da "seres" ;)[/quote]

O vidi vidi..Da mu nisi pravni savjetnik ili mozda advokat???

Sta ba tebe boli racku sta i kako ja pricam..Kad se tebi obratim (kao sto to cinim uprava sada) tada imas razlog da mi nesto kazes..Do tada zacepi brnjicu i ne obracaj mi se...

kriska
Kontakt:

Post Postao/la kriska » 10 sep 2008, 13:45

ne znas ti za bosketa...

on ugovara tuce, udara sve redom, cjeli bhf ce da nalupa ako skupi dovoljan broj ljudi......

ima i fred perry kacket......

**** lik, nemoj se sa njim zajebavat..........

cak promovise i glasanje za evroviziju jebote...

svestran decko...

kriska
Kontakt:

Post Postao/la kriska » 10 sep 2008, 13:51

kako nije covjece....

evo BHF odgodio put na utakmicu zbog njega........ sad necu ciru svog moc gledat... :cry:

NaKiti_MiAdmin
Kontakt:

Post Postao/la NaKiti_MiAdmin » 10 sep 2008, 14:01

kriska je napisao/la:kako nije covjece....

evo BHF odgodio put na utakmicu zbog njega........ sad necu ciru svog moc gledat... :cry:
haha...POZDRAV ZA MUSETA IZ JANJE...NAJVECU FACU BH FANATICOSA!!!

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 10 sep 2008, 14:09

Prije svega Ciro je show man ali njegovi trenerski kvaliteti se ne mogu bas olako dovoditi u pitanje bez obzira na sve njegove brojne neuspjehe. On zivi od i za medije i voli da se eksponira to stoji, ali ima znanje i volju da radi ..
On je u reprezentaciji sada i ono sto mogu reci je da volim trenera koji pruza sansu mladima i to mu nije alibi. Pazi gurnuo je Pjanica, Ibricica iskopao Muratovica kod njega ce sansu dobiti mnogo vecu dzeko i svi koji se dokazu. To je stvar koja je potrebna BiH. Atmosfera u timu je odlicna kazu igraci onako off record sto je dobro...
no bez obzira na sve njega ce na klupi drzati samo rezultati a druga stvar je sto vecina ovdje smatra da BiH ima kvalitet za SP iako ga objektivno NEMA. Treba biti realan, svi govore vidi kakav sastav imamo, a ne gledaju druge ekipe....
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

kasap
Kontakt:

Post Postao/la kasap » 10 sep 2008, 14:33

...od mora do Save, od Drine do Une
Jedna si jedina moja domovina
Jedna si jedina Bosna i Hercegovina....

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 10 sep 2008, 14:37

To ti je Ciro
Rekao je igracima Hrvatske da ce se ubiti ako izgube mec
U zagrebu je glavom udario u vrata, i zaprijetio da ce pobiti igrace...
On je motivator vjerovatno to nije mislio sto Bazdarevic tvrdi vec je samo bio pritisak, kao i pred mec sa Jugoslavijom u ZG
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 sep 2008, 14:39

Prije svega sam Bosanac i Hercegovac, ali ako cemo realno mi nemamo kvalitet, nama ni Mourinho i Lippi ne bi pomogli
Imamo mi par igraca koji su/ce biti vrhunski (Dzeko, Pjanic, Ibricic, Miske, Spahic), i ja nas gledam isto kao Njemacku reprezentaciju u kosarci Nowitzki ne moze sve sam, i tako ovih par igraca koje sam nabrojao ne mogu sve sami
"My Favorite Ring is Always the Next One"

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 10 sep 2008, 14:46

JESTE DA JE TU DA BI SPASIO UHLJUPE U SAVEZU AL REALNO BIH NIKAD NIJE IMALA BOLJEG SELEKTORA

kasap
Kontakt:

Post Postao/la kasap » 10 sep 2008, 14:48

djale je napisao/la:JESTE DA JE TU DA BI SPASIO UHLJUPE U SAVEZU AL REALNO BIH NIKAD NIJE IMALA BOLJEG SELEKTORA
mislim da se to treba reci tek nakon zavrsetka njegove misije...mislim logicno je zar ne, zasto prije govoriti covjek je tek dvije utakmice odradio, sacekajmo pa onda recimo...ali sve u svemu zelimo mu svu srecu
...od mora do Save, od Drine do Une
Jedna si jedina moja domovina
Jedna si jedina Bosna i Hercegovina....

Emirac
Kontakt:

Post Postao/la Emirac » 10 sep 2008, 23:53

Ciro kraljuuuuuu..rasturili smo ih go beba zveckuuuu....

dinac
Kontakt:

Post Postao/la dinac » 11 sep 2008, 00:10

tooooooooooooooo čiro bravo svaka ti čast, a vi koji ste protiv cire idite u p****** maternu, jos jedanput cestitke ciri i fudbalerima . BRAVO BiH

LAW
Kontakt:

Post Postao/la LAW » 11 sep 2008, 00:56

ciro hvala ti nemoj nam umrijeti od srece prije nego se gdje plasiramo jos jednom hvala i igracima
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 11 sep 2008, 03:24

davno sam rekao "odlazak kodre "a dolazak blazevica je najveci dobitak bh sporta!!!IMi smo se mucili na luxemburgom a sada nabijamo druge 7-0...svaka cast ciro...

PeppermintParkRanger
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintParkRanger » 11 sep 2008, 03:49

Ciro kralju!!!!!!
-HZ-

samko74
Kontakt:

Post Postao/la samko74 » 11 sep 2008, 04:26

dinac je napisao/la:tooooooooooooooo čiro bravo svaka ti čast, a vi koji ste protiv cire idite u p**** maternu, jos jedanput cestitke ciri i fudbalerima . BRAVO BiH
E prvo ti se nemoj goniti u p**** materinu nego nek ti ciro matere se naj*** kad tako znas ti reci.
Tipicne bosanske klade poslije prve pobjede odmah se dizu u nebesa a kvalifikacije tek pocele e kao da dosad nista naucili niste

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.