FK Leotar
- Armageddon2012
- Kontakt:
Re: FK Leotar
Ajd Stole ne zajebavaj,kako vas sad niko ne proziva da ste protiv Drine kupili,kad je očito da ste pošteno pobjedili.Ono protiv Leotara je bilo smiješno!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
I onda Leotar proda i Slobodi, mada ne znam sto ce im ta tri boda. Mozda da mogu kalkulisati u Tuzli protiv Borca gdje im pobjeda nece biti imperativ? Kazem samo, mozda ...Armageddon2012 je napisao/la:Ajd Stole ne zajebavaj,kako vas sad niko ne proziva da ste protiv Drine kupili,kad je očito da ste pošteno pobjedili.Ono protiv Leotara je bilo smiješno!

LukaVZ je napisao/la:Sve je već dogovoreno,tako da dvicu slobodno igrajte do kraja je sve već riješeno,već posle Rudara.Neću ići na stadion danas,navijat počinjem tek onog dana kad udjemo u ligu RS gdje našoj grupi nije zabranjeno.
U svakom slučaju volio bi da zbog samih Vukova danas izginu na terenu,u šta ipak čisto sumnjam.
Samo_Slavija je napisao/la:FK "Drina" (Zvornik) - FK "Željezničar" (Sarajevo) 2 prodato
B o X je napisao/la:Drina - Željezničar - 2 - Čista 2, Drina je već nažalost pomirila se sa sudbinom, doveden je za trenera čovjek koji veze nema a i tu su prodaje utakmica tako da je ovde 2 sigurno
kamiondzija je napisao/la:& ' $ се " $ на терену.
? ? су " о % ¥," у & је " $.Све у ' $ је " ово ? $ $ се " & ' се са ".
Prozivali su i za tu utakmicu. Kako prije nje tako i poslije ...

Svakako su te price o pustanju, prodavanju, kupovanju GLUPE i ja ih nisam prvi potegao. A ako se vec potegne, ne mogu se izdvojiti 2-3 kluba kao jedini krivci. Nema tog kluba u PL koji nije "sredjivao" na ovaj ili onaj nacin. Pardon, ima par njih koji nemaju nacina i sredstava ali oni su uvjek pri dnu ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Stole iz Bora je napisao/la:I onda Leotar proda i Slobodi, mada ne znam sto ce im ta tri boda. Mozda da mogu kalkulisati u Tuzli protiv Borca gdje im pobjeda nece biti imperativ? Kazem samo, mozda ...Armageddon2012 je napisao/la:Ajd Stole ne zajebavaj,kako vas sad niko ne proziva da ste protiv Drine kupili,kad je očito da ste pošteno pobjedili.Ono protiv Leotara je bilo smiješno!![]()
LukaVZ je napisao/la:Sve je već dogovoreno,tako da dvicu slobodno igrajte do kraja je sve već riješeno,već posle Rudara.Neću ići na stadion danas,navijat počinjem tek onog dana kad udjemo u ligu RS gdje našoj grupi nije zabranjeno.
U svakom slučaju volio bi da zbog samih Vukova danas izginu na terenu,u šta ipak čisto sumnjam.Samo_Slavija je napisao/la:FK "Drina" (Zvornik) - FK "Željezničar" (Sarajevo) 2 prodato
B o X je napisao/la:Drina - Željezničar - 2 - Čista 2, Drina je već nažalost pomirila se sa sudbinom, doveden je za trenera čovjek koji veze nema a i tu su prodaje utakmica tako da je ovde 2 sigurno
kamiondzija je napisao/la:& ' $ се " $ на терену.
? ? су " о % ¥," у & је " $.Све у ' $ је " ово ? $ $ се " & ' се са ".
Prozivali su i za tu utakmicu. Kako prije nje tako i poslije ...
Svakako su te price o pustanju, prodavanju, kupovanju GLUPE i ja ih nisam prvi potegao. A ako se vec potegne, ne mogu se izdvojiti 2-3 kluba kao jedini krivci. Nema tog kluba u PL koji nije "sredjivao" na ovaj ili onaj nacin. Pardon, ima par njih koji nemaju nacina i sredstava ali oni su uvjek pri dnu ..
Ja znam šta sam napisao prije i sada stojim pri tome ali znam da do sada nisu prodali nikome utakmicu, da jesu onda bi imali para isplatiti igrače i za ostale stvari koje su potrebne u klubu. Kažem, tu su prodaje utakmica e sad koliko će to iskoristiti Drina to je sve do njih a Zvornik nije veliki grad pa da se takve vijesti ne čuju, evo npr. javno se, u Zvorniku, zna da je na početku šampionata BiH kupljena jedna pobjeda u Zvorniku ali nažalost to fudbaleri nisu znali iskoristiti, koja je to utakmica nije važno, u svakom slučaju ja bih to ovde javno napisao da ima išta od toga. Drina je svakako slaba, što sam već i napisao, pa i nema potrebe za kupovinom kad joj svaki klub može dati bar dva gola.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Prvo spomenes mogucu prodaju:

Pa kad procitas moj post u kojem, na prozivke, odgovaram mahalskim prozivkama navijacima Borca kazes:B o X je napisao/la:Drina - Željezničar - 2 - Čista 2, Drina je već nažalost pomirila se sa sudbinom, doveden je za trenera čovjek koji veze nema a i tu su prodaje utakmica tako da je ovde 2 sigurno
A u medjuvremenu jedan clan foruma iz Zvornika pise:B o X je napisao/la:Ako Drina prodaje utakmice a to mi vi dokažete ja odmah prestajem navijati za nju i počinjem navijati kao i večina mojih sunarodnika za neka od dva kluba iz Bg-a, dajte molim vas uozbiljite se...
Pa mi nije jasno zasto nisi reagovao kad je on to napisao nego tek kad sam ja spomenuo mogucu kupovinu bodova u Zvorniku od strane Borca.LukaVZ je napisao/la:Sve je već dogovoreno,tako da dvicu slobodno igrajte do kraja je sve već riješeno,već posle Rudara.Neću ići na stadion danas,navijat počinjem tek onog dana kad udjemo u ligu RS gdje našoj grupi nije zabranjeno.
Na kraju smo zakljucili da Zeljo NIJE kupio bodove nego je zasluzeno osvojio na terenu ...B o X je napisao/la:Ja znam šta sam napisao prije i sada stojim pri tome ali znam da do sada nisu prodali nikome utakmicu, da jesu onda bi imali para isplatiti igrače i za ostale stvari koje su potrebne u klubu.

AMAR OSIM
Pa i ja mislim da je, što se tiče Drine, sve riješeno već od Rudara i da svako ko se dvoumi šta staviti da slobodno igra na onu ekipu koja je protivnik Drine jer Drina je toliko moralno i fizički pala da ostali klubovi nemaju potrebu za kupovinom kad je 'ladno mogu dobiti kao i Željo naravno, e sad ja neću garantovano tvrditi da možda neće biti kupovine, ko zna. Utakmica s Borcem u Zvorniku i u B. Luci je igrana pošteno i pošteno je Borac pobjedio, za to imam dokaze a pogotovo za utakmicu u B. Luci ali ni to javno neću iznositi. Ponavljam, napisao sam "a i tu su prodaje utakmica" što automatski ne znači da je prodata utakmica već da je moguće da to urade ili Borcu ili Želji po sistemu ko više ponudi ali toga nije bilo jer da jeste to bi se začas saznalo ovde, vjeruj mi, kao što se već znaju neke stvari oko nečega drugog.Stole iz Bora je napisao/la:Prvo spomenes mogucu prodaju:
Pa kad procitas moj post u kojem, na prozivke, odgovaram mahalskim prozivkama navijacima Borca kazes:B o X je napisao/la:Drina - Željezničar - 2 - Čista 2, Drina je već nažalost pomirila se sa sudbinom, doveden je za trenera čovjek koji veze nema a i tu su prodaje utakmica tako da je ovde 2 sigurno
A u medjuvremenu jedan clan foruma iz Zvornika pise:B o X je napisao/la:Ako Drina prodaje utakmice a to mi vi dokažete ja odmah prestajem navijati za nju i počinjem navijati kao i večina mojih sunarodnika za neka od dva kluba iz Bg-a, dajte molim vas uozbiljite se...
Pa mi nije jasno zasto nisi reagovao kad je on to napisao nego tek kad sam ja spomenuo mogucu kupovinu bodova u Zvorniku od strane Borca.LukaVZ je napisao/la:Sve je već dogovoreno,tako da dvicu slobodno igrajte do kraja je sve već riješeno,već posle Rudara.Neću ići na stadion danas,navijat počinjem tek onog dana kad udjemo u ligu RS gdje našoj grupi nije zabranjeno.
Na kraju smo zakljucili da Zeljo NIJE kupio bodove nego je zasluzeno osvojio na terenu ...B o X je napisao/la:Ja znam šta sam napisao prije i sada stojim pri tome ali znam da do sada nisu prodali nikome utakmicu, da jesu onda bi imali para isplatiti igrače i za ostale stvari koje su potrebne u klubu.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
Prozivkom igrača na stadionu Police juče su zvanično započele pripreme trebinjskog premijerligaša za predstojeću fudbalsku sezonu. Slavku Joviću, novom šefu stručnog štaba odazvalo se 28 fudbalera, a opravdano odsutni bili su Čorlija i Šaraba.
Osam igrača napustilo je klub sa Trebinšnjice, a za sada je pet fudbalra pojačalo tim.
Otišli su Stojanović,Vranešević,Marjanović,Bondžić,Kujundžić,Cezar,Fabijano i Delić,a Mandić namjerava da krene njihovim stopama.Ukoliko ne pronađe novi klub,moguć je i njegov ostanak.
Stigli su Topuzović,Marković,Mizdrag,Ratkovica i Vuković. u planu je dovodjenje igraca sredine terena i napada beogradske Crvene Zvezde Milosa Reljica i Nemanje Nikolica
Trener Slavko Jović ističe da je želja svih u klubu da se stvori stabilan tim.
„Pokušaću da maksimalno profesionalno i korektno opravdam ukazano poverenje i uz pomoć saradnika učiniću sve da stvorimo stabilan tim koji će vratiti pobednički mentalitet i igrati značajniju ulogu u prvenstvu.Vreme je da se Leotar stabilizuje,“ kazao je Jović za portal TrebinjeDanas.com.
Za 16.jul najavljen je odlazak na osmodnevne pripreme van grada na Trebišnjici, odlazak na zapad Srbije u Krupanj !.....kako sma mogao da vidim pocela je prava stabilizacija u klubu ...drenaza je popravaljena i na dobrom je nivou....kvalitetni treninzi...nadamo se dobro uspjehu ove godine a i sledecih sezona

Osam igrača napustilo je klub sa Trebinšnjice, a za sada je pet fudbalra pojačalo tim.
Otišli su Stojanović,Vranešević,Marjanović,Bondžić,Kujundžić,Cezar,Fabijano i Delić,a Mandić namjerava da krene njihovim stopama.Ukoliko ne pronađe novi klub,moguć je i njegov ostanak.
Stigli su Topuzović,Marković,Mizdrag,Ratkovica i Vuković. u planu je dovodjenje igraca sredine terena i napada beogradske Crvene Zvezde Milosa Reljica i Nemanje Nikolica
Trener Slavko Jović ističe da je želja svih u klubu da se stvori stabilan tim.
„Pokušaću da maksimalno profesionalno i korektno opravdam ukazano poverenje i uz pomoć saradnika učiniću sve da stvorimo stabilan tim koji će vratiti pobednički mentalitet i igrati značajniju ulogu u prvenstvu.Vreme je da se Leotar stabilizuje,“ kazao je Jović za portal TrebinjeDanas.com.
Za 16.jul najavljen je odlazak na osmodnevne pripreme van grada na Trebišnjici, odlazak na zapad Srbije u Krupanj !.....kako sma mogao da vidim pocela je prava stabilizacija u klubu ...drenaza je popravaljena i na dobrom je nivou....kvalitetni treninzi...nadamo se dobro uspjehu ove godine a i sledecih sezona

I da mi ponude milione milione, neboj se ti Leo ostat cu kraj tebe :) !
$ се $ - $ $ " $, то су $ ? " са " " " " $ '. " " $ се & % на $ $ " ", " ". 

& ? " 1925
Nenad Stojanovic ? Ko su ta dvojica ak se moze znati? je napisao/la:$ се $ - $ $ " $, то су $ ? " са " " " " $ '. " " $ се & % на $ $ " ", " ".

$, % " $ ". Не " % са " ?, у ? $ се ?. За $-$ $ се " ' " $.sukna je napisao/la:Nenad Stojanovic ? Ko su ta dvojica ak se moze znati? je napisao/la:$ се $ - $ $ " $, то су $ ? " са " " " " $ '. " " $ се & % на $ $ " ", " ".
& ? " 1925
Mladen Ratkovica novo pojacanje ! 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Koliko je otišlo igrača
Pojacanja za novu sezonu

Predrag Topuzović, Aleksandar Marković, Todor Mizdrak, Mladen Ratkovica, Srđan Popović i Dragan Vuković

Predrag Topuzović, Aleksandar Marković, Todor Mizdrak, Mladen Ratkovica, Srđan Popović i Dragan Vuković

Otišli su Stojanović,Vranešević,Marjanović,Bondžić,Kujundžić,Cezar,Fabijano i Delić,a Mandić namjerava da krene njihovim stopama.Ukoliko ne pronađe novi klub,moguć je i njegov ostanak.Dejan, BL je napisao/la:Koliko je otišlo igrača
Prozivka igraca.
Slika sa prvog treninga
Slika sa prvog treninga

Novi-Stari trener Slavko Jovic ( 3. put da vodi ekipu Leotara )

Detalj iz svlacionice

Napisao sam ja jos prosle sedmice na jednoj temi da bi Leotar ove sezone mogao konacno da krene ka vrhu a ne suva borba za opstanak.
U Reljicu i Nikolicu dobili ste dva odlicna igraca za BH ligu.Meni je iskreno zao sto ovaj prvi nije ostao kod nas da glumi back-upa jer moze to,a verujem da bi u Leotaru mogao da bude i startni napadac sve zavisi od ostatka,a ako zatreba vrlo lako moze odigrati i neko krilo ili poluspica.
U Nikolicu ste dobili zadnjeg veznog,sto bi rekli krljatora,ali igraca koji zna i odigrati lep pas,pogotovo dugu.
Jedan od tih igraca koje @Leotar spominje je verovatno Branko Seslija,od nekidan sam u Lukavici i dosta pricamo na temu ovdasnjih klubova i kazu mi da je veoma blizu povratka u Leotar.Ako on dodje sa Reljicem bice to izuzetno jak napad,a oba mogu da igraju i krilo ili nekog povucenije napadaca.Takodje dosta se spominjalo da bi Dujkovic mogao da vam dodje medju stative,ali poslednjih dana je stala ta prica,videcemo sta ce biti o svemu tome.
p.s.Na kraju da kazem da mi je izuzetno drago da se na forumu pojavio neko ko moze pricati o Leotaru kao klubu iz svoga grada jer lepo je kada ima neko da te blize upozna sa pojedinostima.Nadam se da ce te duze ostati na forumu.
U Reljicu i Nikolicu dobili ste dva odlicna igraca za BH ligu.Meni je iskreno zao sto ovaj prvi nije ostao kod nas da glumi back-upa jer moze to,a verujem da bi u Leotaru mogao da bude i startni napadac sve zavisi od ostatka,a ako zatreba vrlo lako moze odigrati i neko krilo ili poluspica.
U Nikolicu ste dobili zadnjeg veznog,sto bi rekli krljatora,ali igraca koji zna i odigrati lep pas,pogotovo dugu.
Jedan od tih igraca koje @Leotar spominje je verovatno Branko Seslija,od nekidan sam u Lukavici i dosta pricamo na temu ovdasnjih klubova i kazu mi da je veoma blizu povratka u Leotar.Ako on dodje sa Reljicem bice to izuzetno jak napad,a oba mogu da igraju i krilo ili nekog povucenije napadaca.Takodje dosta se spominjalo da bi Dujkovic mogao da vam dodje medju stative,ali poslednjih dana je stala ta prica,videcemo sta ce biti o svemu tome.
p.s.Na kraju da kazem da mi je izuzetno drago da se na forumu pojavio neko ko moze pricati o Leotaru kao klubu iz svoga grada jer lepo je kada ima neko da te blize upozna sa pojedinostima.Nadam se da ce te duze ostati na forumu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Koji Dujkovic? Ja mislim da ce Milenkovic biti i sledece sezone na golu..pokazao se kao dobar i kao iskusan golman ( ima 24 godine )..ali ponekd ima nekih ispada al oke je toDevil je napisao/la:Napisao sam ja jos prosle sedmice na jednoj temi da bi Leotar ove sezone mogao konacno da krene ka vrhu a ne suva borba za opstanak.

Slazem se sa tobom...trudimo se da ostanemo..pa cak i penziju da docekamo !

@Devil
? на " за ову $ " % $ " $, " - " $ ? ". " ја се $, ", уверен ' $ ' $ ове сезоне " & врху.
@sukna
& се не ', ? $ се $ о " $.
? на " за ову $ " % $ " $, " - " $ ? ". " ја се $, ", уверен ' $ ' $ ове сезоне " & врху.
@sukna
& се не ', ? $ се $ о " $.
& ? " 1925
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.