Premijerligaški treneri

Seyo_TM
Kontakt:

Re: Premijerligaški treneri

Post Postao/la Seyo_TM » 24 avg 2010, 14:52

pile87 je napisao/la:Neke budalama a neke sampionima pravi u pravu si skroz!
ups :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 avg 2010, 15:59

Seyo_TM je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Neke budalama a neke sampionima pravi u pravu si skroz!
ups :mrgreen:
Malo :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 24 avg 2010, 16:07

ja glasam za Dragana Jovića, zato što mi je sugrađanin i mislim da mu je bilo teže postići rezultate od Osima, i ako i Osima cijenim, samo me čudi kako Široki ne može dovesti pravog trenera a ne one varalice poput Ištuka

Linus Torvalds

Post Postao/la Linus Torvalds » 24 avg 2010, 16:24

Najbolji trener je Osim jer covjek dolazi na gostovanja sa parolom "Mi smo veliki Zeljo je*emo vam mater" i tako i treba. Vidim da i Hotic nesto slicno pokusava sa Velezom kad idu na gostovanja! A Jovic je prosjecan trener lako je biti trener kad ides na gostovanje a znas da ces dobiti Trebinje, Travnik, Laktasi i Siroki (ili obratno zavisi kako kome treba).

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 24 avg 2010, 16:37

Linus Torvalds je napisao/la:Najbolji trener je Osim jer covjek dolazi na gostovanja sa parolom "Mi smo veliki Zeljo je*emo vam mater" i tako i treba. Vidim da i Hotic nesto slicno pokusava sa Velezom kad idu na gostovanja! A Jovic je prosjecan trener lako je biti trener kad ides na gostovanje a znas da ces dobiti Trebinje, Travnik, Laktasi i Siroki (ili obratno zavisi kako kome treba).
Pričaš gluposti, čovjek je prvo sa Travnikom bio 4. u ligi, a to je skoro pa ista ekipa koja danas igra, a kako onda prosječan trener osvoji kup, prvenstvo, napravi dobre rezultate u Europi, a svake mu sezone ode po 6-7 prvotimaca, a zaboravio si da je taj isti Jović dobio Veleža u gostima, jesu mu i to pustili, zato budi objektivan i korektan a nemoj lajati bez pokrića

Linus Torvalds

Post Postao/la Linus Torvalds » 24 avg 2010, 18:19

travnicanin je napisao/la:
Linus Torvalds je napisao/la:Najbolji trener je Osim jer covjek dolazi na gostovanja sa parolom "Mi smo veliki Zeljo je*emo vam mater" i tako i treba. Vidim da i Hotic nesto slicno pokusava sa Velezom kad idu na gostovanja! A Jovic je prosjecan trener lako je biti trener kad ides na gostovanje a znas da ces dobiti Trebinje, Travnik, Laktasi i Siroki (ili obratno zavisi kako kome treba).
Pričaš gluposti, čovjek je prvo sa Travnikom bio 4. u ligi, a to je skoro pa ista ekipa koja danas igra, a kako onda prosječan trener osvoji kup, prvenstvo, napravi dobre rezultate u Europi, a svake mu sezone ode po 6-7 prvotimaca, a zaboravio si da je taj isti Jović dobio Veleža u gostima, jesu mu i to pustili, zato budi objektivan i korektan a nemoj lajati bez pokrića
Kad nas je to dobio kad se raspao Velez u najgoroj polusezoni od postojanja Veleza! Dobio bi nas i taj Travnik iz 4 lige! Nemam ja nista protiv Jovica sasvim dobar i solidan covjek, ali nije neki trener. Ma kakvi 6 igraca, odu mu svake godine 2 igraca i dovedu opet nova 2 pa sta kao da je tesko ukomponovati to sve! Nisi ni ti realan!

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 24 avg 2010, 18:37

Linus Torvalds je napisao/la:
Kad nas je to dobio kad se raspao Velez u najgoroj polusezoni od postojanja Veleza! Dobio bi nas i taj Travnik iz 4 lige! Nemam ja nista protiv Jovica sasvim dobar i solidan covjek, ali nije neki trener. Ma kakvi 6 igraca, odu mu svake godine 2 igraca i dovedu opet nova 2 pa sta kao da je tesko ukomponovati to sve! Nisi ni ti realan!
jok nek je Hotić neki trener, šta dva igrač, hočemo sad nabrajati igrače koji su došli i otišli pa ćeš doći do podatka, to što si Veležovac nemoraš pljuvati po treneru Zrinjskog, on je odličan trner i na kraju struka i rezultati sve govore

Linus Torvalds

Post Postao/la Linus Torvalds » 24 avg 2010, 18:40

travnicanin je napisao/la:jok nek je Hotić neki trener, šta dva igrač, hočemo sad nabrajati igrače koji su došli i otišli pa ćeš doći do podatka, to što si Veležovac nemoraš pljuvati po treneru Zrinjskog, on je odličan trner i na kraju struka i rezultati sve govore
haj nabroji!

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 24 avg 2010, 18:50

travnicanin je napisao/la:jok nek je Hotić neki trener, šta dva igrač, hočemo sad nabrajati igrače koji su došli i otišli pa ćeš doći do podatka, to što si Veležovac nemoraš pljuvati po treneru Zrinjskog, on je odličan trner i na kraju struka i rezultati sve govore
haj nabroji!
ove sezone su otišli žuržinov, stojanović, kordić, ona 2 afrikanca, žižović, marković, sušić, šarac skoro sve prvotimci a došli stjepanović, lendrić, salčinović, rizvanović

prošle đurić, nikolić, serdarušić sve prvotimci a stigli hadžić, afrikanci, marković, dragičević - ne zaboravi da džidić i žižović, pa i stojanović nisu igrali skoro cijelu sezonu

u prvoj sezoni otišli : mitrović, džidić, matko, landeka, peraica, smajić, rajović, karadža, pezo, a došli kordić, serdarušić, melher, stojanović

Linus Torvalds

Post Postao/la Linus Torvalds » 24 avg 2010, 19:02

haj nabroji!
ove sezone su otišli žuržinov, stojanović, kordić, ona 2 afrikanca, žižović, marković, sušić, šarac skoro sve prvotimci a došli stjepanović, lendrić, salčinović, rizvanović

prošle đurić, nikolić, serdarušić sve prvotimci a stigli hadžić, afrikanci, marković, dragičević - ne zaboravi da džidić i žižović, pa i stojanović nisu igrali skoro cijelu sezonu

u prvoj sezoni otišli : mitrović, džidić, matko, landeka, peraica, smajić, rajović, karadža, pezo, a došli kordić, serdarušić, melher, stojanović
Jedino sto je Zrinjski izgubio je Kordic sve ostalo sto je otislo nadjene su bolje zamjene! Nesto mi ti previse pratis zrinjski za obicnog simpatizera. Opet ponavljam lako je igrati kad imas osigurana tri boda u Trebinju, Travniku i Laktasima i kad kuci ako lose ide sudija penal svira . Pogledaj malo tu statistiku! Koliko je penala svirano za a koliko protiv tog tvog velicanstvanog Jovica!? I ja bi bio dobar da me sudija vadi. I trebao je dobiti otkaz prosle sezone ali je molio da mu daju jos jednu sansu. Nakon utakmice protiv Veleza 0:0 opet je dobio povjerenje, a ta utakmica je nama jako sumljiva zato se sad i borimo protiv uprave koja je prodavala utakmice kako kome treba! Nije sve crno-bijelo ima nesto i izmedju!

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 24 avg 2010, 19:10

Jedino sto je Zrinjski izgubio je Kordic sve ostalo sto je otislo nadjene su bolje zamjene! Nesto mi ti previse pratis zrinjski za obicnog simpatizera. Opet ponavljam lako je igrati kad imas osigurana tri boda u Trebinju, Travniku i Laktasima i kad kuci ako lose ide sudija penal svira . Pogledaj malo tu statistiku! Koliko je penala svirano za a koliko protiv tog tvog velicanstvanog Jovica!? I ja bi bio dobar da me sudija vadi. I trebao je dobiti otkaz prosle sezone ali je molio da mu daju jos jednu sansu. Nakon utakmice protiv Veleza 0:0 opet je dobio povjerenje, a ta utakmica je nama jako sumljiva zato se sad i borimo protiv uprave koja je prodavala utakmice kako kome treba! Nije sve crno-bijelo ima nesto i izmedju![/quote]

nas dosta prati u Travniku Jovića jer je naš gradski čovjek, a koliko su njemu suđeni, pogledaj ti malo bolje, a u Europi su mu isto sudili za njega ili opet reci slabi protivnici, govoriš protiv čovjeka samo zato što je trener Zrinjskog, a zašto ga je Sarajevo dva puta zvalo za trenera? zašto je prvi dobio UEFINU lincencu, i to su mu naštimali, a odlaske Zrinjskog možeš lako naći na netu, i na kraju nisi objektivan ne da mi se više raspravljati, idi se zadovoljavaj Hafizovićima, Ibrakovićima i sličnim, i za šansu nije molio nego su ga navijači molili da ostane, već je dao on ostavku, nisu mu davali otkaz

test_car
Kontakt:

Post Postao/la test_car » 31 avg 2010, 13:15

1. Ibrakovic
2. Istuk
3.
4.
5.
6.
7. Osim (on veze nema kao ni Susic, samo zna laprdati prije utakmice)
Fernando José Torres Sanz El Niño |Liverpool FC

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 31 avg 2010, 13:18

slika

slika
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 31 avg 2010, 13:20

test_car je napisao/la:1. Ibrakovic
2. Istuk
3.
4.
5.
6.
Dao ce i susic biti tako uspjesan, nek nema veze i nek laprda, al nek on nas na EP odvede kosto je ovaj zelju do titule.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 31 avg 2010, 13:30

guber90 je napisao/la:
2. Istuk
3.
4.
5.
6.
Dao ce i susic biti tako uspjesan, nek nema veze i nek laprda, al nek on nas na EP odvede kosto je ovaj zelju do titule.
e pa ne može, u Europi nema namiještanja i kupovine utakmica

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 31 avg 2010, 13:32

seven je napisao/la:
guber90 je napisao/la:
2. Istuk
3.
4.
5.
6.
e pa ne može, u Europi nema namiještanja i kupovine utakmica
Cuj to, ma to ti mislis :P, ima tog samo mi nemamo para za toga :P.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 31 avg 2010, 13:43

quote="seven"]
guber90 je napisao/la:
2. Istuk
3.
4.
5.
6.
e pa ne može, u Europi nema namiještanja i kupovine utakmica[/quote]
Cuj to, ma to ti mislis :P, ima tog samo mi nemamo para za toga :P.[/quote]

pa dobro

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 31 avg 2010, 17:26

Zna se ko je najbolji ,mozete zakljucati temu :P VLADDDDDDDOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooo Jagodic
TREĆI PUT ČASTIMO

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 01 sep 2010, 18:59

borac_sampion je napisao/la:Zna se ko je najbolji ,mozete zakljucati temu :P VLADDDDDDDOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooo Jagodic
Sada si pogresio jarane jer samo celnici Borca znaju koliko kosta svaka pobeda a taj narcis ce uskoro biti oteran jer folira g.Sipovca a nista nezna sem da bude blizu novca i da se seta BL posle tekme.Naravno vec se pregovara sa Miomirom Seslijom i uskoro dolazi da zameni tog kvazi trenera,,,,,

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 02 sep 2010, 00:45

Nemoj siriti dezinformacije po formu.. Samo ti vidis to u njemu tako da je to izgleda do tvog malog mozgica ;)
TREĆI PUT ČASTIMO

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Paromlinac, riki46, rishovski i 30 gostiju.