Za koga navijate na svjetskom prvenstvu?

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

rob do bagro
Kontakt:

Re: Za koga navijate na svjetskom prvenstvu?

Post Postao/la rob do bagro » 17 maj 2010, 18:59

Posto sam nekoliko god. zivio u Hannoveru, Njemacka mi je vrlo draga zemlja, imam i tetku tamo, navijam za klub koji dolazi iz Njemacke bicu uz njih naravno na SP.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

zike

Post Postao/la zike » 17 maj 2010, 19:00

Vi se tučete i mrzite a igrači zajedno piju i boli ih briga.Najbolji prijatelji Olić i Krasić,Misimović i Ljuboja. :D
Najstarija organizirana navijačka skupina u Europi.NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA.th 1950.

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 17 maj 2010, 19:01

Cartman je napisao/la:Niko nema nista protiv normalnih ljudi poput Devila, bijeljinca i drugih sto navijaju za Srbiju, ali naravno da ce nam smetat ako neko provocira kao ova dva indijanca Borcevac i ovaj Banjaluka SRB (dao bi mu ban samo za nick).
Ja nikoga ne provociram samo branim svoju naciju od protjerivača kao što je dotični/a Ada.
Zadnja izmjena: Borčevac, dana/u 17 maj 2010, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 17 maj 2010, 19:01

Obala Bjelokosti,Slovenija

Urugvaj,Honduras ;)

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 17 maj 2010, 19:01

Banjaluka SRB je napisao/la:" " ЗА СВОЈУ " $ $ НА " $ СЕ ? " У & $ $ $ ", НЕ ' % ТО & " ЈАСНО. $ " $, % 24 $ $ $!
Niko vam to neosporava, ali zasto vrijedjate Bosance kada i vi zivite u ovoj drzavi i ovo je i vasa zemlja. I zasto je Milenkovic izdajnik ako igra za svoju zemlju.
Ja sam uvijek i sad cu navijati za Njemacku, posto nemam priliku navijati za BiH na SP, ali ne zato sto igraju protiv Srbije vec zato sto su mi najdrazi poslije moje BiH.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 17 maj 2010, 19:05

Prvo Borcev je lik okay i raja nema razloga da serete po covjeku ja cu prvi navijati za Sloveniju i Srbiju bolje nego za Brazil Argenitnu i ostale koje na Tv vidis , vi jos ne mozete se otkaniti sta je bilo zar cemo svi zivjetii u prosloti bilo necemo zaboraviti ni jedni ni drugi ali treba da krenemo da se slazemo ovi sto kazu BiH im poddrzava vidite da su provokatori da si svi tipa Devila , Bjeljenca kk siroki KEvina, SB Fieldsa Borcevog i ostali davno mi bi svi bili u Europi i davno ni ucinili sebi ovaj zivot ljepsim u nasoj drzavi tako da dosta vise sranja molim vas ... i najgore mi jedni druge blatimo a ljudi nam se smiju ali dok dodje iz guzice u glavu pojedinim ljudima , proce jos dosta vremena i na svakom sportskom forumu morate o politici **** vas ona ja se izvinjavam sto psujem adiminima i moderatorima nego prekipilo mi ovo sve fujj
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 17 maj 2010, 19:06

Svi smo mi bosanci i hercegovci
slika

slika
slika
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

Dalix
Kontakt:

Post Postao/la Dalix » 17 maj 2010, 19:06

Ja ću navijati za Srbiju zato što sam iz četvrtine Srbin ;) Poslje za Slovačku, Sloveniju, Nizozemsku, Njemačku i Španiju. Nemojte me shvatiti kao provokatora, jesam pola hrvat, cetvrtina srbin , cetvrtina bosnjak no BiH mi je uvijek ležila u srcu. To je uvijek bila repka za koju bih prvenstveno navijao. Ne Srbija i Hrvatska nego BiH. No naravno navijao bih za Srbiju i RH kad bi igrali ne protiv BiH. Ovim Srbima i Hrvatima u BiH koji navijaju protiv BiH reprezentacije su gadovi i kojih **** moze Bosna i bez njih. A za portugal nikad zbog njih nema BiH na SP-u :evil:
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!

Powerlifting <3

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 maj 2010, 19:06

Admini sta radite. Zakljucajte ove dvije teme (Za koga navijate na SP, 11.Juli Srebrenica/finale), jer vec pocinju provokacije i vrijedjanja. Provokatore posaljete malo na hladjenje i mirna Bosna. Stvarno se slazem s jednim formuasem koji je rekao da prilikom registracije treba provesti neki test intelegencije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 17 maj 2010, 19:08

Ada je napisao/la:Svi smo mi bosanci i hercegovci
slika

slika
slika
Smiri hormone čovječe. Nema BiH u JAR-u ovo je podforum SP u JAR-u. Skontao/la?

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 17 maj 2010, 19:08

Sta ste napali na momka maloumnici jedni :!: :?: :!:
Covjek je jedan od rijetkih forumasa koji nisu zadojeni politikom...Cuj izdajica,jazbina... :lol:
Emire svaka ti cast i svaka ti dala naravno!!! :mrgreen:

Prejadno je sve ovo... :cry:

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 17 maj 2010, 19:09

Ne znam ni ja stvarno sto sam ulazila u ovu raspravu. Nek navija za Srbiju ko hoce, ja nikada necu. Da se razumijemo, ne mrzim nikoga, samo postoje stvari koje se ne zaboravljaju.

Zdravo.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 17 maj 2010, 19:11

al kako mi je krivo sto slovenija ide na SP :x :x :x nmg da vjerujem mi ih jedemo u slo. a onda prodju na SP :D :D navijam za Argentinu :D :D

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 17 maj 2010, 19:12

Mrgood je napisao/la:
Ada je napisao/la:Svi smo mi bosanci i hercegovci
slika

slika
slika
Smiri hormone čovječe. Nema BiH u JAR-u ovo je podforum SP u JAR-u. Skontao/la?
a ovo je BH-forum, skontao kockasti?

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 17 maj 2010, 19:13

Španiju jer tamo igra par igrača iz Liverpoola,a i sviđa mi se kako igraju.
FK Pjetlovi

zike

Post Postao/la zike » 17 maj 2010, 19:15

tm_ludak je napisao/la:al kako mi je krivo sto slovenija ide na SP :x :x :x nmg da vjerujem mi ih jedemo u slo. a onda prodju na SP :D :D navijam za Argentinu :D :D
Hvala bogu da su otišli,zašto bi ih zbog toga mrzili,ljudi pošteno igrali i prošli,ko je kriv što BIH ili Hrvatska nije na svjetskom,da se imalo sreće i malo više znanja bili bi i oni na prvenstvu.Ne mrzi tuđi uspjeh,poštuj ga. :mrgreen:
Najstarija organizirana navijačka skupina u Europi.NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA.th 1950.

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 17 maj 2010, 19:15

Dalix je napisao/la:Ja ću navijati za Srbiju zato što sam iz četvrtine Srbin ;) Poslje za Slovačku, Sloveniju, Nizozemsku, Njemačku i Španiju. Nemojte me shvatiti kao provokatora, jesam pola hrvat, cetvrtina srbin , cetvrtina bosnjak no BiH mi je uvijek ležila u srcu. To je uvijek bila repka za koju bih prvenstveno navijao. Ne Srbija i Hrvatska nego BiH. No naravno navijao bih za Srbiju i RH kad bi igrali ne protiv BiH. Ovim Srbima i Hrvatima u BiH koji navijaju protiv BiH reprezentacije su gadovi i kojih **** moze Bosna i bez njih. A za portugal nikad zbog njih nema BiH na SP-u :evil:
Ja da navijam protiv BiH jel misliš da bih uopšte bio na ovom forumu? Hajde razmisli pa mi javi.

njonjo3717
Kontakt:

Post Postao/la njonjo3717 » 17 maj 2010, 19:16

Kako naši stari ljudi kažu..."Ma sve je to Amerika!" :) :) :) :D :D :D :D
Ne **** lep,nego uporan ! :)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 maj 2010, 19:17

O politici nemojte ovdje!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 maj 2010, 19:19

zike je napisao/la:
tm_ludak je napisao/la:al kako mi je krivo sto slovenija ide na SP :x :x :x nmg da vjerujem mi ih jedemo u slo. a onda prodju na SP :D :D navijam za Argentinu :D :D
Hvala bogu da su otišli,zašto bi ih zbog toga mrzili,ljudi pošteno igrali i prošli,ko je kriv što BIH ili Hrvatska nije na svjetskom,da se imalo sreće i malo više znanja bili bi i oni na prvenstvu.Ne mrzi tuđi uspjeh,poštuj ga. :mrgreen:
Gdje je @tm_ludak napisao da mrzi Sloveniju? Zar ti u svakom postu vidiš samo riječ MRŽNJA? Momak je napisao da ne može vjerovati jer smo mi tu istu Sloveniju savladali u gostima, nije uopšte govorio da ih mrzi, no ti si, po svom čudnom i smiješnom običaju zaključio da on njih mrzi. Eeeeee, jadan ti sa takvim zaključcima. Jadan.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.