moze biti da ih je i toliko dobilo banning orders jarane. znam da je svak ko ima banning order za svoj engleski klub nesmije pratit englesku repku na gostovanjima. npr. millwall ima preko 100 ljudi trenutno na banning order, jedan forest skoro 150 etc.Devil je napisao/la:@Steve znas li slucajno koliko Engleskih navijaca dobilo zabranu puta na Sp.Mislim da je ta cifra negde oko 4-5000.
SP - Grupa C
Moderator/ica: admin
Re: SP - Grupa C
[youtube][/youtube]
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Veceras ocekujem da SAD iznenadi i da odigra odlicno protiv Engleza.Opet,tesko je garantovati da nece izgubiti.Ocekujem najvise od Bradleya,odlican mladi veznjak te od Dampseya,mada mu je zadnja sezona u Fulhamu bila slabija od prethodnih,a tu je i Donovan lider ove generacije.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zanimljiva grupa. Pored Engleza koji ce biti prvi ocekujem izuzetno zanimljivu borbu za drugo mjesto. Moja zelja je da se Alzir plasira u drugu rundu. Iako ce biti tesko, imaju materijala za to.
Sto se vecerasnje utakmice tice, velika prednost je na strani Gordog Albiona i vjerujem da ce uspjeti doci do lagane pobjede i tako otvoriti sebi put osmini finala...
Sto se vecerasnje utakmice tice, velika prednost je na strani Gordog Albiona i vjerujem da ce uspjeti doci do lagane pobjede i tako otvoriti sebi put osmini finala...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Starting 11: Green, Johnson, King, Terry, A Cole, Lennon, Lampard, Gerrard, Milner, Heskey, Rooney.
Cmon England!
Cmon England!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- alan_kardec
- Kontakt:
A zar nisu rekli da je Capello odlučio da će "jedinica" na SP biti James? 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- majestic24
- Kontakt:
Biti ce,kad prodju grupualan_kardec je napisao/la:A zar nisu rekli da je Capello odlučio da će "jedinica" na SP biti James?
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- alan_kardec
- Kontakt:
Robert "Parmak" Green. NIĐE VEZE. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
nisualan_kardec je napisao/la:A zar nisu rekli da je Capello odlučio da će "jedinica" na SP biti James?

- moustapha
- Kontakt:
Ja ne pratim mnogo Englesku ligu, ali sam stalno bio u fazonu da je Joe Heart najbolji engleski golman trenutno. Sad ce Englezi oderati Capella ko' jarca, ko sto rece Kemal Ahmetovic. 

#divovi
-
- Kontakt:
Bože dragi jeli ono moguće.Ako zbog onog kloca padnem na kladari ranit cu se
I ja cu istosandiegochargers je napisao/la:Bože dragi jeli ono moguće.Ako zbog onog kloca padnem na kladari ranit cu se

nema potpisa
Trebas biti poseban talent za ovako nesto. Strahota. Al dobro je da se rano otkrilo kakav je ovo shit od golmana. Bolje sad nego u 1/2 finalu.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Principatus
- Kontakt:
Ovo sto Amerikanci pruzaju svidja mi se, pozrtvovani i ne predaju se. Gol je pao srecno ali zasluzeno, Englezi su se poceli odmarati i dobili su pravu kaznu za to.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
ono najveci umobolnik ne moze napraviti. e k.... ce vise braniti
Ja sam misljenja da je mec izmedju bratskih SAD-ENG u najmanju ruku namesten. Igrace oni remi, i posle ici da pobede "autsajdere" u grupi.
Ameri ne igraju lose, fizicki su dobro pripremljeni, bice cupavo u drugom delu. Moj tip: 2:2
Inace, pored Engleske podjednake sanse za dalji prolaz dajem Sloveniji, Alziru i SAD-u.
Braco Slovenci uz vas sam!!! Gazite boraniju!
Ameri ne igraju lose, fizicki su dobro pripremljeni, bice cupavo u drugom delu. Moj tip: 2:2
Inace, pored Engleske podjednake sanse za dalji prolaz dajem Sloveniji, Alziru i SAD-u.
- Principatus
- Kontakt:
Nije samo golmanov kiks kriv za ovo, Englezi su im sa svojom igrom prostrli crveni tepih prema golu.
Licno imam vecu simpatiju prema USA i nadam se da ce ovo izdrzati.
Licno imam vecu simpatiju prema USA i nadam se da ce ovo izdrzati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Hajmo zeleni,jos jednu paradu 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
naprijed englezi money is on the line
Sta svasta neces procitati na forumu, namjesten mec ?!cole-ch je napisao/la:Ja sam misljenja da je mec izmedju bratskih SAD-ENG u najmanju ruku namesten. Igrace oni remi, i posle ici da pobede "autsajdere" u grupi.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.