Ništa

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Potpis - ukoliko želite imati potpis, pokušajte izbjeći da u njemu stoji predugačak tekst. niko ne želi čitati vaš esej po stotinu puta. Linkove, slike, ili ASCII slike nije dozvoljeno ubacivati u potpis. Političke i religijske poruke u potpisu nisu dozvoljene. Potpis ne može imati više od 4 linije.
Sto ti je krivo sto vas je izd'oCartman je napisao/la:Najgluplji (za 5 godina u Engleskoj, rijeci engleskog nije naucio), najruzniji, najdeblji i najgori plesac; jedan jedini Carlos Tevez.
[youtube][/youtube]
Odkud ti to da mi mozemo samo sanjat nisi ti dobro pogledao ovu Zirafuharry_90 je napisao/la:
koliko je ruzan,a pogledajte sta je hebo
OVO MI SAMO MOZEMO SANJAT
Ma nije uopste lijepa kao sto kazes usminkana za .aranjeCoDe je napisao/la:Ova djevojka je vise napravljena ovako nego sto je prirodno Lijepa !!!
Neka Lily samo ti postavi jos koju posto malo zena ovdje imaLily je napisao/la:Samo sam preletila preko slika tako da nisam sigurna jel bio ovaj ljepotan![]()
![]()
Ja ovog Dinu izoliranim stapom ne bi dirala![]()
A zena mu nije nista posebno... Jest da je priglupa i prosjecne ljepote.. al je kraj njega avion![]()
je li ovo majke ti ona *urva sto su je ribery i govou navodno hebaliharry_90 je napisao/la:
OVO MI SAMO MOZEMO SANJAT
navodno Benzema,Henry i boga pitaj to se cijela repka opustala to se red otegao do Vip salonaCeMa je napisao/la:je li ovo majke ti ona *urva sto su je ribery i govou navodno hebaliharry_90 je napisao/la:
OVO MI SAMO MOZEMO SANJATmaloljetna kuja
Nek su vasi lijepi.Pitar Bosanska Otoka je napisao/la:85 % fudbalera zelje se mogu ubrojati u tu temu najruzniji fudbaleri.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, feniksptica i 3 gosta.