Idealnih 11 Premijer lige....
-
- Kontakt:
Re: Idealnih 11 premier lige....
------------------------------------Mukjic-------------------------------------------
(Sloboda)
------Simic---------------Mesic---------------Sunjic---------------Zurzinov------
(Zeljeznicar) (Zeljeznicar) (Zrinjski) (Zrinjski)
------Beslija------------ Bekric------------Osmanagic---------------Silic---------
(Zeljeznicar) (Zeljeznicar) (Velez) (Siroki Brijeg)
-------------------Skoro--------------Varea-----------------------------------------
(Sarajevo) (Siroki Brijeg)
(Sloboda)
------Simic---------------Mesic---------------Sunjic---------------Zurzinov------
(Zeljeznicar) (Zeljeznicar) (Zrinjski) (Zrinjski)
------Beslija------------ Bekric------------Osmanagic---------------Silic---------
(Zeljeznicar) (Zeljeznicar) (Velez) (Siroki Brijeg)
-------------------Skoro--------------Varea-----------------------------------------
(Sarajevo) (Siroki Brijeg)
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- drajkula_zlo
- Kontakt:
jesi realan u picku maternu pa nije željo već idealnih jedanaest ccc...e moj debilu prepotentnitm-ovac iz mase je napisao/la: Šehić (Že)
Radovanović (Že) Mešić (Že) Bogičević (Že) Šimić (Že)
Ćulum (Že) Svraka(Že)
Bekrić (Že)
Bešlija M. Bučan (Že)
Džafić(Že aBd)
![]()
![]()

-
- Kontakt:
11 PLAVIH
Dolina Čupova-GRBAVICA
1)Mujkić,2)Žuržinov,3)Bučan,4)Radovanović,5)Trivunović,6)Muminović,7)M.Bešlija(C),8)Osmanagić,9)Varea,
10)Bekrić,11)Džafić. trener-menadžer:AMAR OSIM.
Dolina Čupova-GRBAVICA
1)Mujkić,2)Žuržinov,3)Bučan,4)Radovanović,5)Trivunović,6)Muminović,7)M.Bešlija(C),8)Osmanagić,9)Varea,
10)Bekrić,11)Džafić. trener-menadžer:AMAR OSIM.
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Ne moze realnije...ovi igraci su pokazali ko su i sta su...i kako igraju...ja msm da se ovdje jedano eventualno dva mjesta moze promjenit...a sve ostalo je made in ŽELJO...debilu nepotentni!drajkula_zlo je napisao/la:jesi realan u picku maternu pa nije željo već idealnih jedanaest ccc...e moj debilu prepotentnitm-ovac iz mase je napisao/la: Šehić (Že)
Ćulum (Že) Svraka(Že)
Bekrić (Že)
Bešlija M. Bučan (Že)
Džafić(Že aBd)
![]()
![]()

TM87
ne znam sta se bunis ja bih samo umjesto Dzafica ubacio Popovica ili Mesanovica i to je todrajkula_zlo je napisao/la:jesi realan u picku maternu pa nije željo već idealnih jedanaest ccc...e moj debilu prepotentnitm-ovac iz mase je napisao/la: Šehić (Že)
Ćulum (Že) Svraka(Že)
Bekrić (Že)
Bešlija M. Bučan (Že)
Džafić(Že aBd)
![]()
![]()
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- admir_ze1982
- Kontakt:
Realno nema sta, ali ako trazimo idealnih 11 grada Sarajevagavran je napisao/la:ne znam sta se bunis ja bih samo umjesto Dzafica ubacio Popovica ili Mesanovica i to je todrajkula_zlo je napisao/la:jesi realan u picku maternu pa nije željo već idealnih jedanaest ccc...e moj debilu prepotentnitm-ovac iz mase je napisao/la: Šehić (Že)
Ćulum (Že) Svraka(Že)
Bekrić (Že)
Bešlija M. Bučan (Že)
Džafić(Že aBd)
![]()
![]()

$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
-
- Kontakt:
vidim da ga je svaki drugi citirao, čovjek se našalio pa šta?drajkula_zlo je napisao/la:jesi realan u picku maternu pa nije željo već idealnih jedanaest ccc...e moj debilu prepotentnitm-ovac iz mase je napisao/la: Šehić (Že)
Ćulum (Že) Svraka(Že)
Bekrić (Že)
Bešlija M. Bučan (Že)
Džafić(Že aBd)
![]()
![]()
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
plava_pruga je napisao/la:vidim da ga je svaki drugi citirao, čovjek se našalio pa šta?drajkula_zlo je napisao/la:jesi realan u picku maternu pa nije željo već idealnih jedanaest ccc...e moj debilu prepotentnitm-ovac iz mase je napisao/la: Šehić (Že)
Ćulum (Že) Svraka(Že)
Bekrić (Že)
Bešlija M. Bučan (Že)
Džafić(Že aBd)
![]()
![]()
Niko smajlije ne vidi

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- theboss_RD07
- Kontakt:
------------------------------------------------------------- Mujkić (Slo) ------------------------------------------------------
-----------Knežević (Zvi)----------------Bogičević (Že)----------------Šunjić (Zri)--------------------Šimić (Že)-------
-----------------------------------Vukelja (Borac)--------Hamzić (Zvi)-----------Bučan (Že)------------------------------
-------------------------Džafić (Ve)----------------------Spalević (Sla)------------------Varea (ŠB)------------------
:r mozda 'vako
-----------Knežević (Zvi)----------------Bogičević (Že)----------------Šunjić (Zri)--------------------Šimić (Že)-------
-----------------------------------Vukelja (Borac)--------Hamzić (Zvi)-----------Bučan (Že)------------------------------
-------------------------Džafić (Ve)----------------------Spalević (Sla)------------------Varea (ŠB)------------------
:r mozda 'vako
Zadnja izmjena: theboss_RD07, dana/u 29 jun 2010, 12:44, ukupno mijenjano 3 puta.
⭐
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Uglavnom ima 15-20 igraca koji se izdvajaju u Premijer Ligi BiH. Ipak ja mislim da je Avdukic najbolji golman lige.
- Barca u srcu
- Kontakt:
A gdje su Čović, Purić i Milošević iz Čelika?
a tek kojasevic i arsinijevic iz sarajeva moze i dzakmic ....jahovicBarca u srcu je napisao/la:A gdje su Čović, Purić i Milošević iz Čelika?

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- hare_cener
- Kontakt:
jao,jao...kako smo mi nerealni...svi samo favoriziraju svoju avliju,cccc...kao eto svi mi imamo idealne timove,ma dajjjjjj...dajte malo realnije pisite...ako volim zelju ne mora svih 11 biti iz zelje,nije da ne mora nego ne moze!!!
ima stvarno dobrih igraca od kojih bi svi mi mogli sastaviti jedan tim,ali da se uzme u obzir da biramo mozgom a ne srcem!!!
ima stvarno dobrih igraca od kojih bi svi mi mogli sastaviti jedan tim,ali da se uzme u obzir da biramo mozgom a ne srcem!!!
kad bi plavu krv imali nikad nebi umirali!!!
mujkic na goli
lesno arsinijevic MILOSEVIC trivunovic silic
dzafic dzakmic kojasevic varea
e za napad pojma nemam sve je to tu negdje :S
lesno arsinijevic MILOSEVIC trivunovic silic
dzafic dzakmic kojasevic varea
e za napad pojma nemam sve je to tu negdje :S
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- zlaja.toti
- Kontakt:
Avdukic (Bor.)
Knezevic (Zvij.) Trivunovic (Bor.) Covic (Celik) Radosevic (Zelj.)
Gavaric (Slob.) Duro (Celik)
Zeba (Zelj.)
Beslija, M. (Zelj.) Adilovic (Celik) Salcinovic (Zrinj.)
Ja da imam tim ovako bi izgledao,naravno sa jos nekoliko igraca,ali ovo bi odprilike bila prva postava...
Zeba (Zelj.)
Ja da imam tim ovako bi izgledao,naravno sa jos nekoliko igraca,ali ovo bi odprilike bila prva postava...
moj ponos je velik,moj ponos je čelik
- hare_cener
- Kontakt:
Ja opet mislim da se tu vrti nekoliko golmana, sve zavisi od trenutne forme...Avdukic, Mujkic, Sehic, Hadzidjulbic, Adilovic, Bilobrk, sve je to tu negdje...NektarPivo je napisao/la:Uglavnom ima 15-20 igraca koji se izdvajaju u Premijer Ligi BiH. Ipak ja mislim da je Avdukic najbolji golman lige.
- hare_cener
- Kontakt:
Slazem se, manje vise...ustvari vecinu njih sam gledao i mogu se sloziti sa tobom,naravno dodao bih tu jos neke,ali o tom po tom...zlaja.toti je napisao/la:Avdukic (Bor.)
Zeba (Zelj.)
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 30 gostiju.