Mensur Mujdža
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Re: Mensur Mujdža
Naravno,vracaju milo za drago. Haman kad su mamlazi ovi protiv citavog svijeta,i citav svijet ima jednog predsjednika a oni u kontru svima. Sad cemo malo gledati kako stradaju ovi,koji nisu ni krivi ni duzni. A sve lagano iz prikrajka i sto kaze Brankovic "po zakonu" :=)
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
I meni je isto palo na pamet. Sad njih malo UEFA kara..da vide kako guza boli.neko_iz_mase je napisao/la:Naravno,vracaju milo za drago. Haman kad su mamlazi ovi protiv citavog svijeta,i citav svijet ima jednog predsjednika a oni u kontru svima. Sad cemo malo gledati kako stradaju ovi,koji nisu ni krivi ni duzni. A sve lagano iz prikrajka i sto kaze Brankovic "po zakonu" :=)

Sto seru, **** nam daju nazad...
ma da nam je tu berberovic i papac nebi bilo poblema ali nece da igraju

Berberovic nije nista bolji od Jahica ili Vranjesa na beku. Kad on ode u napad, nema ga nazad sljedecih 5 minuta.Micron je napisao/la:ma da nam je tu berberovic i papac nebi bilo poblema ali nece da igraju![]()

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ali covjek svaki put odigra solidno ni dobro ni lose tak da je pristao igrao bi 1. postavu 100%Cartman je napisao/la:Berberovic nije nista bolji od Jahica ili Vranjesa na beku. Kad on ode u napad, nema ga nazad sljedecih 5 minuta.Micron je napisao/la:ma da nam je tu berberovic i papac nebi bilo poblema ali nece da igraju![]()

- BH_Patriot
- Kontakt:
NE DAJ SE BOSNO !!
Platini majmun da mu treba sredit nekom za francusku papire odmah bi dobio papire vazda nas jebu pa dokle vise .
Samo jedan klub Velež Mostar
Ko nam je kriv što nemamo svog Platinija da malo pogura stvari...već imamo one punoglavceAdnel je napisao/la:Platini majmun da mu treba sredit nekom za francusku papire odmah bi dobio papire vazda nas jebu pa dokle vise .
100% sportski i krajnje opušten potpis
berberovic je za klasu slabji od jahica...de ba ljudi taj covjek je ko pjan s loptom...Cartman je napisao/la:Berberovic nije nista bolji od Jahica ili Vranjesa na beku. Kad on ode u napad, nema ga nazad sljedecih 5 minuta.Micron je napisao/la:ma da nam je tu berberovic i papac nebi bilo poblema ali nece da igraju![]()
Pa ja stvarno ne znam u cemu je problem.
Ja isto ne mislim da su ovg puta nasi nesto zeznuli, jer mi jednostavno nismo dobili nikakav odovor, ni pozitivan ni negativan. Vjerovatna je Susiceva teza kako osoba zaduzena za taj dio posla vjerovatno odmara na plazi, krstari mediteranom ili ko zna sta vec, a mi cekamo ne bi li nas sunce ugrijalo (sto jest jest hladno je jutros
)
Ja isto ne mislim da su ovg puta nasi nesto zeznuli, jer mi jednostavno nismo dobili nikakav odovor, ni pozitivan ni negativan. Vjerovatna je Susiceva teza kako osoba zaduzena za taj dio posla vjerovatno odmara na plazi, krstari mediteranom ili ko zna sta vec, a mi cekamo ne bi li nas sunce ugrijalo (sto jest jest hladno je jutros

Sušić:biskitt je napisao/la:Pa ja stvarno ne znam u cemu je problem.
Ja isto ne mislim da su ovg puta nasi nesto zeznuli, jer mi jednostavno nismo dobili nikakav odovor, ni pozitivan ni negativan. Vjerovatna je Susiceva teza kako osoba zaduzena za taj dio posla vjerovatno odmara na plazi, krstari mediteranom ili ko zna sta vec, a mi cekamo ne bi li nas sunce ugrijalo (sto jest jest hladno je jutros)
“Lično sam danas zvao u FIFA-u i to u dva navrata. Prvo mi je jedna od uposlenica kazala da su male šanse da Mujdža dobije dozvolu do utakmice sa Luksemburgom. Nakon toga zvao sam njenu nadređenu i ona je priznala da su stigli svi dokumenti, ali da ne odlučuje ona, nego da i ona ima nekog iznad sebe. Zaista ne znam u čemu je problem“, rekao je Sušić, odbacivši navode da bi to mogla biti urota Francuza:
“Ne vjerujem da su Francuzi „intervenisali“. Jednostavno, to ide nešto sporije. Još uvijek se nadam da će do petka biti sve završeno i da će Mujdža zaigrati protiv Luksemburga. Važniji nam je u utakmici protiv Francuza, ali isto tako je važno da Mujdža nastupi u prvom meču, kako bi dobio na rutini. Čekat ćemo do posljednjeg trena, odnosno do trenutka kada budemo trebali prijaviti ekipu za utakmicu sa Luksemburgom.“
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ne znam sta vi mislite, ali po meni nas najbolji uz Rahimica sinoc. Imamo konacno solidnog beka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Slazem se ..Cartman je napisao/la:Ne znam sta vi mislite, ali po meni nas najbolji uz Rahimica sinoc. Imamo konacno solidnog beka.
Lulic i on su solidno odigrali
Istina,jedna od rijetkih svjetlih tacaka je bio Mujdza..Cartman je napisao/la:Ne znam sta vi mislite, ali po meni nas najbolji uz Rahimica sinoc. Imamo konacno solidnog beka.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Principatus
- Kontakt:
Pa da, rijetka, svijetla tacka, vec je Ciro tada uveliko planirao da ga dovede. Poslije posjete Zvjezdanu i Edinu u Wolfsburgu i Ibisevicu poslije povrede, na listi je stojao Mujdza tu negdje. To jest njegove otimanje od hrvatskog saveza i za nasu repku. Sjecam se kao da je jucer bilo.
Inace momku svaka cast, polagano se uklopio.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ciro nikad ne bi doveo Mujdzu jer ga 'otima' od hrvatske, a znamo da on od hrvata ne bi oteo.Principatus je napisao/la:Pa da, rijetka, svijetla tacka, vec je Ciro tada uveliko planirao da ga dovede. Poslije posjete Zvjezdanu i Edinu u Wolfsburgu i Ibisevicu poslije povrede, na listi je stojao Mujdza tu negdje. To jest njegove otimanje od hrvatskog saveza i za nasu repku. Sjecam se kao da je jucer bilo.
Cuva Bog Zelju svog!
- Principatus
- Kontakt:
Mirzza, kad sam to pisao, bio mi je ironicni modus ukljucen. Jer kad neko pise da je Mujdza svijetla tacka, a ispod pise "Ciro vrati se" onda to aktivira te sarkasticne neurone u mojoj glavi. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.