Ovom treneru terba doživonto dati da vodi Partizana

I da koji levati pucaju penale

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Hahahah, i meni su one starohije išle na živce.newton_heath_lyr je napisao/la:Nisam uopste navijac Partizana,naprotiv,ali drago mi je da su eliminasali Belgijance samo radi one petorice "djedova" koje su kamere cijelo vrijeme meca pokazivale.Neke burzoaske kabadahije.E samo radi toga.
Napisao sam na temi Liga Prvaka sta mislim o Partizanu ali evo i ovde.Prvo iskrene cestitke na pobedi i na donosenju jakih tekmi i LP u Beograd.Naravno to ce biti praznicni dani.The Game je napisao/la:Uh, nervirao sam ko kad su padali Maccabi i Barca ranije ove godine![]()
![]()
Sigurno veliki uspjeh Partizana, nije mala stvar uci u grupnu fazu...
Ipak, gledajuci ovaj mec stekao sam utisak da igru Partizana nose Krstajic, Iliev, Sale (do povrede) i Cleo, a ovi ostali su tu da popune broj i da naprave sto manje gresaka. Napominjem, stekao sam ovaj utisak gledajuci malo prosle i ovu veceras utakmicu, nadam se da ce mi @Devil malo podrobnije napisati o ovome.
Zelim im svu srecu u daljem takmicenju, naravno gdje ce biti tesko uraditi nesto vise, ali svakako nada zadnja umire.
meni se cini da se on vratio u Goricu,danas ja u Sportu cito,nisam siguran kolko je ovo tacno...seha je napisao/la:Sta ce bit za Galesica samo me to interesuje njemu iako srede papire nece moc igrat u grupnoj fazi il ipak hoce ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.