Kung fu bi ga ''yoko-geryem ''ucerao''

Koji zna ko je i sta je,a bogami i gdje je .Za razliku od nekih.jacky09 je napisao/la:Limitirani panj.
Valjda je svjestan i sam da je panjina.harishp je napisao/la:Koji zna ko je i sta je,a bogami i gdje je .Za razliku od nekih.jacky09 je napisao/la:Limitirani panj.
Koji je pred hrvatskim pukom izjavio,na provokaciju novinara,kako se osjeca dok igra za reprezentaciju Bih,jer Hercegovci vise naginju Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji,izjavio je:Normalno, kako drugačije? Rođen sam u toj zemlji, nisam nikakvo strano tijelo reprezentacije. Svi smo vrlo bliski i jedinstveni. Hercegovac sam koji s čašću i ponosom igra za reprezentaciju svoje Bosne i Hercegovine.jacky09 je napisao/la:Limitirani panj.
Mravac je limitiran igrac i uvjek je to bio. Ali nije on kriv sto ga Mourinho stavlja u vatru.Pauk je napisao/la:Pandza je trebao igrati za Spahicem protiv siptara.
Mravac nikad nije igrao dobro za repku osim onh 40 minuta protiv svaba kad je igrao na desnom boku.
Dok recimo @Curtman se i na njega najahao.demir44 je napisao/la:Koji je pred hrvatskim pukom izjavio,na provokaciju novinara,kako se osjeca dok igra za reprezentaciju Bih,jer Hercegovci vise naginju Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji,izjavio je:Normalno, kako drugačije? Rođen sam u toj zemlji, nisam nikakvo strano tijelo reprezentacije. Svi smo vrlo bliski i jedinstveni. Hercegovac sam koji s čašću i ponosom igra za reprezentaciju svoje Bosne i Hercegovine.jacky09 je napisao/la:Limitirani panj.
Zbog ove izjave,ja cu ga uvjek gotivit,prvo kao covjeka,pa onda kao igraca...
Ma nema taj srca,cim nema postovanja prema mrtvima...harishp je napisao/la:Dok recimo @Curtman se i na njega najahao.demir44 je napisao/la:Koji je pred hrvatskim pukom izjavio,na provokaciju novinara,kako se osjeca dok igra za reprezentaciju Bih,jer Hercegovci vise naginju Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji,izjavio je:Normalno, kako drugačije? Rođen sam u toj zemlji, nisam nikakvo strano tijelo reprezentacije. Svi smo vrlo bliski i jedinstveni. Hercegovac sam koji s čašću i ponosom igra za reprezentaciju svoje Bosne i Hercegovine.jacky09 je napisao/la:Limitirani panj.
Zbog ove izjave,ja cu ga uvjek gotivit,prvo kao covjeka,pa onda kao igraca...
Usput pozdravio ga Nemanja.
Bah,kamo srece da dogura do Baria ili Boltona..tik-tak je napisao/la:PANDZA CE ZA 2-3 SEZONE DOGURAT DO MILANA ILI CHELSEA
Zašto čekati 2-3 godine.. neka ide odmah.tik-tak je napisao/la:PANDZA CE ZA 2-3 SEZONE DOGURAT DO MILANA ILI CHELSEA
Odkako je otisao iz hajduka i njemu cvjetaju ruze ko nikadjacky09 je napisao/la:Otkako je otišao Hajduku cvjetaju ruže.gruezi je napisao/la:ma dobar je kungfu njegov potencijal tek sad dolazi do izrazaja a da je odlucio igrat za hrvatsku u hajduku bi bio nezamjenjiv
Denizmare je napisao/la:Odkako je otisao iz hajduka i njemu cvjetaju ruze ko nikadjacky09 je napisao/la:Otkako je otišao Hajduku cvjetaju ruže.gruezi je napisao/la:ma dobar je kungfu njegov potencijal tek sad dolazi do izrazaja a da je odlucio igrat za hrvatsku u hajduku bi bio nezamjenjiv![]()
![]()
![]()
Znači svi zadovoljni. Čak su i dobili nešto para za tog panja.Denizmare je napisao/la:Odkako je otisao iz hajduka i njemu cvjetaju ruze ko nikadjacky09 je napisao/la:Otkako je otišao Hajduku cvjetaju ruže.gruezi je napisao/la:ma dobar je kungfu njegov potencijal tek sad dolazi do izrazaja a da je odlucio igrat za hrvatsku u hajduku bi bio nezamjenjiv![]()
![]()
![]()
Odkako je otisao iz hajduka i njemu cvjetaju ruze ko nikadDenizmare je napisao/la:Otkako je otišao Hajduku cvjetaju ruže.