Sjedeca odbojka
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Sjedeca odbojka
http://smart.paralympic.org/player/Main.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trebaš instalirati neki java dodatak, inače vodimo 13:9 u prvom setu.
Trebaš instalirati neki java dodatak, inače vodimo 13:9 u prvom setu.
Neće jarane, samo stoji na jednoj slici, kao napunjeno, i dole ispod piše Eror 
Kakav, jel bi mi mogao dati link od toga, ako može ikako ?

Kakav, jel bi mi mogao dati link od toga, ako može ikako ?

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
al jazeera +7 prenosi, ko ima cs
na hotbirdu 13° istok se nalazi
dobro izgleda za sada

dobro izgleda za sada
Link, link, nemam kablovsku, niti satelitskudino-92 je napisao/la:al jazeera +7 prenosi, ko ima csna hotbirdu 13° istok se nalazi
dobro izgleda za sada

stiglii nas :/
1:0 u setovima za nas.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Hvala puno @ Ayan 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Izgubili 3:1.Elegant je napisao/la:Kako je zavrsilo protiv Irana ?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nasi se plasirali u polufinale gdje igraju protiv Njemacke. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
danas jako lahko protiv ekipe egipta koja nije ni malo lagana.jucerasni poraz od irana nije nimalo lose uticao na nase momke danas su pokazalii jako dobroo.nadam se finalu i pobjedi protiv najvjerovatnije irana jer je tesko dobitii dvije uzastopno ovakve utakmice
Svaka čast momciPolufinale za odbojkaše
Odbojkaši u polufinalu Paraolimpijskih igara
Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci plasirala se u polufinale Paraolimpijskih igara u Londonu.Izabranici selektora Mirze Hrustemovića danas su u četvrtfinalu za 70 minuta igre savladali Egipat s 3:0 (25:17, 25:16, 25:22).
"Nakon poraza od Irana ozbiljno smo ušli u ovaj meč i bez problema došli do pobjede protiv izuzetno dobre ekipe Egipta. Nismo željeli ništa da riskiramo, od početka smo krenuli maksimalno angažovano, što pokazuje i konačan rezultat", kazao je Feni kapiten reprezentacije BiH Sabahudin Delalić.
Bh. odbojkaši u polufinalu u četvrtak od 17 sati igraju protiv Njemačke, koja je dosad ostvarila sve pobjede. Delalić naglašava da njega i njegove suigrače sigurno očekuje težak meč, ali da ne sumnja u pobjedu.
"Sutra protiv Njemačke moramo ponoviti današnju igru i plasirati se u finale, što nam je bio cilj uoči dolaska u London. Nijemci nisu izgubili nijedan meč, ali su dva pobijedili u tie-breaku. Protiv Kine su gubili s 2:0 ali su na kraju pobijedili što govori da se radi o dobro pripremljenoj ekipi. No, mislim da smo mi kvalitetniji i očekujem da pobijedimo", naglasio je Delalić.
U drugom polufinalu igrat će Rusija i pobjednik susreta Iran - Velika Britanija.

Svaka čast našoj reprezentaciji, ali njih čovjek ionako ne može dovoljno pohvalit. I gledam jučer na ZDF-u , kako Nijemci hvale našu reprezentaciju i govore kako bi im draži bio Egipat u polufinalu (želja im se nije ostvarila
) i kako smo mi favoriti. Ovo je bio još razgovor prije nego što smo mi završili utakmicu, sa njemačkim selektorom i jednim od reprezentativaca i obojica su s velikim respektom govorili o našoj ekipi.
Oni su naravno pokazali i djelove-highlights sa utakmice njemačke reprezentacije a eto imali su i ovaj razgovor , a kod nas nikakva zastupljenost u medijima, mi možemo samo sanjat da na našim tv stanicama vidimo bar minut od igre naše reprezentacije u sjedećoj odbojci. Momcima , reprezentativcima veliki plus i velika pohvala, servisima i brojnim medijima u BiH ogroman MINUS!!!!!!

Oni su naravno pokazali i djelove-highlights sa utakmice njemačke reprezentacije a eto imali su i ovaj razgovor , a kod nas nikakva zastupljenost u medijima, mi možemo samo sanjat da na našim tv stanicama vidimo bar minut od igre naše reprezentacije u sjedećoj odbojci. Momcima , reprezentativcima veliki plus i velika pohvala, servisima i brojnim medijima u BiH ogroman MINUS!!!!!!
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- skyisthelimit
svaka cast na plasmanu u finale (kakvi nijemci), samo mislim da je Iran jaci od nas 

15.10 - 15.06 ...
Et danas ipak ima prenos na BHT-u....Gle čuda.....
Od 17.00 polufinale BiH-Njemačka direktno... 

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Nadam se da će nas danas naši zlatni momci još jednom obradovati i plasirati se u finale.
Sydney 2000. - 2.mjesto
Atina 2004. - 1.mjesto
Peking 2008. - 2. mjesto
London 2012.
Red je znači za 1. mjesto
Sydney 2000. - 2.mjesto
Atina 2004. - 1.mjesto
Peking 2008. - 2. mjesto
London 2012.
Red je znači za 1. mjesto

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Trebao je da pocne prenos ali izgleda da ovi sa BHT imaju "tehnickih" problema. 

-
- Kontakt:
Cudo bi bilo da su poceli na vrijeme 

Mec traje vec 20. minuta. 
Jos jedan poraz za "tenoloski" nesposobnu BiH u 21. stoljecu, ja preko mobitela gledam utakmicu a oni kao TV servis na nivou drzave ne mogu da je obezbjede.
Rok za prelazak na digitalni signal je 2014. neka dobro razmisle ili ostajemo samo na domacim kanalima.

Jos jedan poraz za "tenoloski" nesposobnu BiH u 21. stoljecu, ja preko mobitela gledam utakmicu a oni kao TV servis na nivou drzave ne mogu da je obezbjede.
Rok za prelazak na digitalni signal je 2014. neka dobro razmisle ili ostajemo samo na domacim kanalima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.