Anketa: Treba li Sušić odmah dati ostavku?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Treba li Sušić odmah dati ostavku?

Anketa je završila: 08 okt 2010, 15:59.

Da
214
63%
Ne
126
37%

Ukupno glasova: 340

kurdt
Kontakt:

Re: Anketa: Treba li Sušić odmah dati ostavku?

Post Postao/la kurdt » 08 sep 2010, 17:29

Željovac je napisao/la:Ma dovoljno je jasno bilo što je u svim anketama Barbarez bio najpoželjniji, a savez se jednoglasno opredijelio za Sušića, jer eto oni više znaju i žele više dobra reprezentaciji od navijača. :roll:
Ne biraju navijaci selektora nigdje u svijetu to je posao saveza a barbarez iako ga gotivim ima samo skripte s predavanja za dobivanje trenerske licence dana trenerskog staza on nema gori od susica 5 puta
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 08 sep 2010, 17:30

nick je napisao/la:@lary
gledaj:

bih-turska da nas nije bog pogledo i salihovic opalio onako kako jest izgubili bi
spanija-bih svi u 16 i nabijaj
bih-spanija pokusali igrat do 80 gubili 4:0
portugal-bih---zatvorili misketa i kraj
bih-portugal--isto ko i juce
belgija-bih---bakljada ovo ono uzesmo
bih-belgija---2:1 zamalo da nas ljudi sa igracem manje ne uzmu
Ja sam vec u jednom postu na ovoj temi napisao da mi igru nismo imali ni sa Cirom, ali je Ciro taj nedostatak nadomjestio tako sto je igrace nafurao da grizu po terenu, pa smo uz takav pristup imali i sportske srece.
Ne kaze se dzaba "sreca prati hrabre"
Sad niti grizemo niti imamo igru, a ja se necu pomiriti da je ovo nasa realnost i nas maksimum, imam pravo da ocekujem da neko od ovih igraca moze napraviti reprezentaciju koju krasi bilo kakva igra, pa halalit cu i poraz.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 sep 2010, 17:31

Željovac je napisao/la: Malo je reći da grozničavo braniš Sušića i ne znam kakva ti je to parodija. Nije realno da preuzmu Hadžibegić, Baždarević, Slišković? Da ih sad ne nabrajam, ima ih bar još 10 koji bi mogli komotno biti bolji od ovoga koji teško da može biti gori. Jedini plus mu je što poziva prave igrače, a i tu ima kikseva. Denny Avdić, Cocalić, Ljevaković... A igra nam Rahimić sa 34, koji je u klubu na tribinama i nema nikakvu perspektivu pred sobom. Na njemu gradimo reprezentaciju! Šta kontamo, da će kroz kvalifikacije održavati formu i treniranje sa CSKA?
Polako, napisao sam iznad toga i drugi tekst i tu sam ustvari vecinu stvari i nacin razmisljanja objasnio.
Nemam ga sta uveliko braniti.

E sad sto kazes: Nije realno da preuzmu Hadžibegić, Baždarević, Slišković?
Nije realno da preuzmu Hadzibegic, Bazdarevic. Prije ce Tulic.
Da Sliskovic mozda. No neka hvala onda cu radije zadrzati Susica. ;)

Kazes dalje: Jedini plus mu je što poziva prave igrače, a i tu ima kikseva. Denny Avdić, Cocalić, Ljevaković...

No sta je kiks u pozivanju igraca? Zato sto ne pozove citavu forumasku listu, da svakome udovolji?
Nadarevic se po meni slepa po terenu, van forme je. Ali preuzmi odgovornost i stavi Mravca ili Pandzu. Rezultat toga bi bio, da bi danas Mravac bio popljuvan i glavni krivac, a Pape zato sto je suvise izmjenjao zadnji red i destabilizovao. Nadarevic bi bio "babo" za stopera. Ima jedna razlika izmedju stavljanja formacija na forumu i u pravom zivotu. Neki to brzo zaborave.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

K.R.C
Kontakt:

Post Postao/la K.R.C » 08 sep 2010, 17:35

da Capello dodje sa ovakvim savezom i 'srcanim' fudbalerima, ni na Univerzijadu nemozemo

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 sep 2010, 17:47

kurdt je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Ma dovoljno je jasno bilo što je u svim anketama Barbarez bio najpoželjniji, a savez se jednoglasno opredijelio za Sušića, jer eto oni više znaju i žele više dobra reprezentaciji od navijača. :roll:
Ne biraju navijaci selektora nigdje u svijetu to je posao saveza a barbarez iako ga gotivim ima samo skripte s predavanja za dobivanje trenerske licence dana trenerskog staza on nema gori od susica 5 puta
I ako se Barbarez nigdje nije okušao kao trener, kako znaš da je 5 puta gori od ovoga? :? Kako se uopšte može biti gori od ovoga??? Nije od jučer praksa da ekstra igrači odmah preuzimaju ekstra reprezentacije i klubove(Holandija, Argentina, Hrvatska...) Oni svi ludi? Mi pametni što zahtjevamo iskustvo, makar bilo i totalno neuspješno???

Principatus, to što ćeš radije zadržati Sušića nego Sliškovića je blago rečeno čudesno. Stvarno ne znam šta vidiš u ovom prostom organizmu, koji jedva razmišlja i koji je očito nesposoban da makar održi već napravljenu ekipu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

ae_
Kontakt:

Post Postao/la ae_ » 08 sep 2010, 17:49

Ma kad Miske govori Dzeki ne mozemo ovako, sve je bilo jasno. Ni igraci sami ne vjeruju u njega i njegovu taktiku, al **** ga Safet je to :mrgreen:
Pokusao glavom kroz zid, kad osta crvena mrlja na zidu.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 sep 2010, 17:51

K.R.C je napisao/la:da Capello dodje sa ovakvim savezom i 'srcanim' fudbalerima, ni na Univerzijadu nemozemo
Ima mjesta i to za srčanost. Kad smo sinoć zaprijetili preko Pjanića, jedno minutu su se naši razletili po terenu i vidjelo se da to može mnogo borbenije. Igrali su k'o curice, bez preuzimanja odgovornosti.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 sep 2010, 17:55

Larry David je napisao/la:
nick je napisao/la:@lary
gledaj:

bih-turska da nas nije bog pogledo i salihovic opalio onako kako jest izgubili bi
spanija-bih svi u 16 i nabijaj
bih-spanija pokusali igrat do 80 gubili 4:0
portugal-bih---zatvorili misketa i kraj
bih-portugal--isto ko i juce
belgija-bih---bakljada ovo ono uzesmo
bih-belgija---2:1 zamalo da nas ljudi sa igracem manje ne uzmu
Ja sam vec u jednom postu na ovoj temi napisao da mi igru nismo imali ni sa Cirom, ali je Ciro taj nedostatak nadomjestio tako sto je igrace nafurao da grizu po terenu, pa smo uz takav pristup imali i sportske srece.
Ne kaze se dzaba "sreca prati hrabre"
Sad niti grizemo niti imamo igru, a ja se necu pomiriti da je ovo nasa realnost i nas maksimum, imam pravo da ocekujem da neko od ovih igraca moze napraviti reprezentaciju koju krasi bilo kakva igra, pa halalit cu i poraz.
mi odlicno igramo kad ekipa nije fizicki jaca od nas kad imamo prostora,ali ruku na srce mi smo prespori,i nema tu igre i tako ce bit i u buduce tesko da mozemo iskopat negdje 2-3 igraca jaka i brza da mogu nadoknadit tromost naseg veznog reda,sta susicu zamjeram,guranje vede gdje mu nije mjesto,ibricica gdje mu nije mjesto pjanica gdje mu nije mjesto,brate bolje i ispod prosjecno krilo ali krilo nego krpljenje sa veznim igracima i spicevima
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 08 sep 2010, 17:56

Vahid Halilhodzic.
...što je više lome to je volim jače...

nicaze_072
Kontakt:

Post Postao/la nicaze_072 » 08 sep 2010, 17:57

Najjaci su mi oni koji govore da je Safet najbolji igrac, ako ne najbolji onda bar najbolji stranac u PSG-u :mrgreen:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 08 sep 2010, 17:57

daj ljudi ba ionako nam ni Bog ne moze pomoci :twisted:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 08 sep 2010, 17:58

Nikola Nikić će biti naš novi selektor ukoliko SS podnese ostavku.
FEDERER= KLOC

nicaze_072
Kontakt:

Post Postao/la nicaze_072 » 08 sep 2010, 18:01

Mi nismo fudbalska velesila, ali sigurno jesmo u TOP 20 reprezentacija Evrope. Ono sto nas razdvaja od Srbije, Hrvatske, Slovenije, a kako mi se cini i Crne Gore jest obicno ili igraci van forme ili neki idiot selektor.

Generacija Bolic, Baljic, Barbarez je bila jednako kvalitetna kao i ova samo ti igraci nisu nikad bili u top formi u isto vrijeme. Ovi danas jesu, imate Misimovica, Dzeku, Pjanica, Ibisevica, Salihovica, Ibricica koji igraju konstanto i svi su vodece uloge u svojim klubovima. TO SE MORA ISKORISTITI!

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 08 sep 2010, 18:03

NE za novog selektora.... AKo cemo svakih 5 utakmica mijenjati trenera, pa kako ocekujete da se uopste uspostavi neki sistem igre u nasoj reprezentaciji kad svaki trener fura svoje. Sacekajte da vidite Albaniju, Rumuniju ili Bjelorusiju pa onda komentarisite
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 08 sep 2010, 18:04

Da.

nicaze_072
Kontakt:

Post Postao/la nicaze_072 » 08 sep 2010, 18:04

HeavensWonder je napisao/la:NE za novog selektora.... AKo cemo svakih 5 utakmica mijenjati trenera, pa kako ocekujete da se uopste uspostavi neki sistem igre u nasoj reprezentaciji kad svaki trener fura svoje. Sacekajte da vidite Albaniju, Rumuniju ili Bjelorusiju pa onda komentarisite
Ako izgubimo od Albanije bice kasno..

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 sep 2010, 18:05

HeavensWonder je napisao/la:NE za novog selektora.... AKo cemo svakih 5 utakmica mijenjati trenera, pa kako ocekujete da se uopste uspostavi neki sistem igre u nasoj reprezentaciji kad svaki trener fura svoje. Sacekajte da vidite Albaniju, Rumuniju ili Bjelorusiju pa onda komentarisite
A ovo liči na neko uspostavljanje sistema?

Visca el Višća!

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 08 sep 2010, 18:06

Bazdarevica, ako Susic podnese ostavku.
Trenutno nema kluba, i volio bih da pokusamo sa Mešom

nicaze_072
Kontakt:

Post Postao/la nicaze_072 » 08 sep 2010, 18:08

Ma i Mesa je manje vise ista komedija kao i Glupi Sajo.
Nikog kvalitetnog nije vodio. Trenersko iskustvo 0.

Stranca dovesti da ne moze citati ovu domacu stampu i da ne razumije budale sa tribina!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 sep 2010, 18:10

Željovac je napisao/la:Principatus, to što ćeš radije zadržati Sušića nego Sliškovića je blago rečeno čudesno. Stvarno ne znam šta vidiš u ovom prostom organizmu, koji jedva razmišlja i koji je očito nesposoban da makar održi već napravljenu ekipu.
Hvala Sliskovicu za to sto nas je tada vodio i respekt i tako dalje. Ali ne zelim ga sigurno ponovo kao selektora.

Susic jeste "prost", sto nije uvjek nesto negativno. On se nezna prodavati, mislim da o fudbalu mnogo vise razumije, nego sto mu vecina ovdje akreditira. Ali se on toliko sam umanjuje, daje takve izjave da je to nevjerovatno. Ciro je jednostavno poslije losih utakmica krecao u kontranapad, ili svaljivao na jednog igraca. Prostoj javnosti je to izgleda pasalo. Pojedine njegove zamisli nisu bile pogresne, ali ispostavilo se, da su i on i igraci jucer trebali biti hrabriji. I to od pocetka. Ici na sve ili nista. Biti drzak. Ili se naprotiv povuci pa i oni zadnjih 30 minuta braniti. Spaga izmedju te dvije ekstreme nije uspjela.

On ne odrzava ekipu koju je djelomicno formirao/preuzeo Blazevic, nego formira nesto jace, nazalost ta faza se jos nije zavrsila. Ciro je jednostavno krpio svuda, nije zvao nove igrace, nije ga interesovalo, nekako smo time prosli, ali i brzo se zaustavili. Susic ima nekoliko pristupa u formiranju ekipe koje su mi se do sada svidjele, ali nam manjka i igraca. Mnogo nam fali Salihovic, rekao sam to pred utakmicu i ponavljam: Bio bi nam zlata vrijedan. Isto tako se kritizira da ne motivira dovoljno igrace. I ponovo se poredi sa Cirom, ali ovaj je majstor u tome i neznam ko ga u tome moze nadmasiti, no i Ciro nije mogao motivirati protiv Portugala, u Turskoj su nas rastavili. Mozda pojedini igraci sami o tome moraju razmisliti, koliko je potrebno da te neko motivira.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.