Fantasy - sportsport.ba liga
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Fantasy - sportsport.ba liga
pa bash i nije pametno imati dosta igraca iz jednog tima, ne mogu svi imati dobre statistike
nema potpisa
uzeo sam korvera (radi trica), a odbacio dragica (teska srca, ali morao sam). uglavnom jos par tradeova i to ce biti cakum pakum.
ma nema veze treba bit odan svojoj ekipi imace oni dosta dobre statseAdmir_Sa je napisao/la:pa bash i nije pametno imati dosta igraca iz jednog tima, ne mogu svi imati dobre statistike
uze mi Korvera e a mogao sam ga uzet al et ajde bit ce ovo dovoljno mislim.
Ima dobrih ekipa bice zanimljivo.Znaci cijelu sedmicu se zbrajaju ucinci igraca i onda na kraju sedmice budu rezultati koje dobio i onda sljedece kolo.Jos 5 dana i startamo
da, i ti svaku noc ubacujes ko tu noc igra da ti donese poene, zna se desiti da ti igra dosta igraca istu vece i onda moras potrefit koga na klupu stavit. zna se desit da onog koga stavis na klupu tu noc briljiradema je napisao/la:ma nema veze treba bit odan svojoj ekipi imace oni dosta dobre statseAdmir_Sa je napisao/la:pa bash i nije pametno imati dosta igraca iz jednog tima, ne mogu svi imati dobre statistike
uze mi Korvera e a mogao sam ga uzet al et ajde bit ce ovo dovoljno mislim.
Ima dobrih ekipa bice zanimljivo.Znaci cijelu sedmicu se zbrajaju ucinci igraca i onda na kraju sedmice budu rezultati koje dobio i onda sljedece kolo.Jos 5 dana i startamo
nema potpisa
zna li ko koliko je ovaj hairghton povrijedjen tj koliko ce bit odsutan sa terena??
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Moras to pratit sam, u tome je i draz igre

Ko je njega uzeo"I saw him running [Monday] and it looked like he was really trying to get back on the court before the regular season," coach George Karl said. Karl went on to say that Harrington's minutes may be limited in the first week or two of the season, but with Chris Andersen out until December and Kenyon Martin out until January, the Nuggets are going to need extensive minutes out of Harrington once he gets up to speed.
nema potpisa
ja:DAdmir_Sa je napisao/la:Moras to pratit sam, u tome je i draz igre
Ko je njega uzeo"I saw him running [Monday] and it looked like he was really trying to get back on the court before the regular season," coach George Karl said. Karl went on to say that Harrington's minutes may be limited in the first week or two of the season, but with Chris Andersen out until December and Kenyon Martin out until January, the Nuggets are going to need extensive minutes out of Harrington once he gets up to speed.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
evo i moje ekipe (buducih sampiona):
u zagradi su neke brojke koje od ovih igraca ocekujem ove sezone.
pg: deron williams (19p; 10.5a; 4sk)
sg: jamal crawford (18p; 3a; 2.5sk)
g: gilbert arenas (22p; 4.5a; 4sk)
g: mo williams (18p; 6a; 3sk)
sf: carmelo anthony (28p; 3.5a; 7sk)
pf: carlos boozer (19p; 3a; 10.5sk)
f: andray blatche (16.5p; 2.5a; 8sk)
f: derrick favors (/)
c: david lee (20p; 3a; 11.5sk)
c: elton brand (15p, 1.5a; 7sk)
util: bradon haywood (9p; 0.5a; 9sk)
util: shawn marion (11p; 1.5a; 6sk)
bench: kyle korver (9p; 1.5a; 2.5sk)
bench: javale mcgee (10p, 0.5a; 7sk)
bench: josh howard (15p; 1.5a; 4.5sk)
kad se sve sabere i oduzme, nadmoc. tj kad se boozer i howard vrate.
igraci koji su dostupni: crawford, arenas, mo williams, boozer, blatche, brand, haywood, marion, korver, mcgee i howard
u zagradi su neke brojke koje od ovih igraca ocekujem ove sezone.
pg: deron williams (19p; 10.5a; 4sk)
sg: jamal crawford (18p; 3a; 2.5sk)
g: gilbert arenas (22p; 4.5a; 4sk)
g: mo williams (18p; 6a; 3sk)
sf: carmelo anthony (28p; 3.5a; 7sk)
pf: carlos boozer (19p; 3a; 10.5sk)
f: andray blatche (16.5p; 2.5a; 8sk)
f: derrick favors (/)
c: david lee (20p; 3a; 11.5sk)
c: elton brand (15p, 1.5a; 7sk)
util: bradon haywood (9p; 0.5a; 9sk)
util: shawn marion (11p; 1.5a; 6sk)
bench: kyle korver (9p; 1.5a; 2.5sk)
bench: javale mcgee (10p, 0.5a; 7sk)
bench: josh howard (15p; 1.5a; 4.5sk)
kad se sve sabere i oduzme, nadmoc. tj kad se boozer i howard vrate.
igraci koji su dostupni: crawford, arenas, mo williams, boozer, blatche, brand, haywood, marion, korver, mcgee i howard
Zasad sam dobio 2 ponude trade-a i obe sam odbacio...mislim da mi nista dobrog ne bi donijeli ti trade-ovi...
Imam jedno pitanje...
Jucer sam uzeo Affalo-a iz Denvera koji je bio slobodan igrac...a sad pogledam u svoj tim i njega nema tamo a onda kad ga nadjem preko search-a stoji mi kod njega samo opcija "drop player" sto bi znacilo da je u mom timu...e sad ne znam sto ga nema ovamo u rosteru
Imam jedno pitanje...
Jucer sam uzeo Affalo-a iz Denvera koji je bio slobodan igrac...a sad pogledam u svoj tim i njega nema tamo a onda kad ga nadjem preko search-a stoji mi kod njega samo opcija "drop player" sto bi znacilo da je u mom timu...e sad ne znam sto ga nema ovamo u rosteru
imam i ja problema sa tim. uglavnom my team izgleda ne daje tacne podatke (vjerovatno treba saceakt neki vremenski period da se updatea). meni su npr. roy i dragic jos u timu.
Wolverine je napisao/la:imam i ja problema sa tim. uglavnom my team izgleda ne daje tacne podatke (vjerovatno treba saceakt neki vremenski period da se updatea). meni su npr. roy i dragic jos u timu.
samo otidjite i obo spasite to sto ste razmiijenili tj prvo izbacite igraca koji vam ne treba ili ga zamijenite i spasite i tu ce vam biti ev ja se kutarasio kristica i tak da nemam vise problema uzo walaca i onog iz oklohame umjesto perikinsa
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
I ja igram prvi put, mislio sam da ovo drugacije fecera i zato sam mislio da sam favorit, a ovako sad gledajuci, ako udjem u Top-5 bice ogroman uspjeh, moram malo razgledati tudje ekipe da i da ovo malo izjednacim, jer, bicu dominantan u skoku i blokadama to je sigurno (Howard Rulesdema je napisao/la:Onda nista imam povjerenje u ovog Kamana a jesam ja jedini Rookie jeli jos iko ovo igra prvi put
PS: Martin je kod mene :ugeek:
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
znaci 2 pocetnika e sad daj mi malo pojasni ovo za startere sto napisa gore jeli to bitno ako nekog stavim da je starter jeli ima ikakve razlike u odnosu na onog sto je na klupi.jer kako skonta ti rece da mozes nekog stavit na klupu a on briljiraedo3majka je napisao/la:I ja igram prvi put, mislio sam da ovo drugacije fecera i zato sam mislio da sam favorit, a ovako sad gledajuci, ako udjem u Top-5 bice ogroman uspjeh, moram malo razgledati tudje ekipe da i da ovo malo izjednacim, jer, bicu dominantan u skoku i blokadama to je sigurno (Howard Rulesdema je napisao/la:Onda nista imam povjerenje u ovog Kamana a jesam ja jedini Rookie jeli jos iko ovo igra prvi put) a ostalo cu biti kanta za nabijanje
dema je napisao/la:znaci 2 pocetnika e sad daj mi malo pojasni ovo za startere sto napisa gore jeli to bitno ako nekog stavim da je starter jeli ima ikakve razlike u odnosu na onog sto je na klupi.jer kako skonta ti rece da mozes nekog stavit na klupu a on briljiraedo3majka je napisao/la:I ja igram prvi put, mislio sam da ovo drugacije fecera i zato sam mislio da sam favorit, a ovako sad gledajuci, ako udjem u Top-5 bice ogroman uspjeh, moram malo razgledati tudje ekipe da i da ovo malo izjednacim, jer, bicu dominantan u skoku i blokadama to je sigurno (Howard Rulesdema je napisao/la:Onda nista imam povjerenje u ovog Kamana a jesam ja jedini Rookie jeli jos iko ovo igra prvi put) a ostalo cu biti kanta za nabijanje
koliko ja znam i koliko sam upoznat nema veze koga sttavis na parket a koga na klupu zbraja se sve braca;)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- CollegeGunner
- Kontakt:
Igram ja.dema je napisao/la:Onda nista imam povjerenje u ovog Kamana a jesam ja jedini Rookie jeli jos iko ovo igra prvi put
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
to i ja mislim nadam se da nije drugacije
da nacrtam
PG
SG
G
G
SF
PF
F
F
C
C
UTIL
UTIL
Igraci na ovim pozicijama DONOSE poene, znaci koga stavite tu vece na ove pozicije ti igraci ce donositi poene
Bench
Bench
Bench
Ovi igraci NE DONOSE poene, znaci ko je na klupi, a tu vece igra ne donosi poene, tj njihove se statistike tu vecer ne broje
Znaci 12/15 igraca donosi poene
Hipoteticki primjer, jedno vece ti 14 igraca igra, znaci moras dvojicu staviti na klupu, e ti ih stavis, a oni dobro odigraju, to se zove peh/nesreca/ne znanje i slicno
Jel sad jasnije?
PG
SG
G
G
SF
PF
F
F
C
C
UTIL
UTIL
Igraci na ovim pozicijama DONOSE poene, znaci koga stavite tu vece na ove pozicije ti igraci ce donositi poene
Bench
Bench
Bench
Ovi igraci NE DONOSE poene, znaci ko je na klupi, a tu vece igra ne donosi poene, tj njihove se statistike tu vecer ne broje
Znaci 12/15 igraca donosi poene
Hipoteticki primjer, jedno vece ti 14 igraca igra, znaci moras dvojicu staviti na klupu, e ti ih stavis, a oni dobro odigraju, to se zove peh/nesreca/ne znanje i slicno
Jel sad jasnije?
nema potpisa
Ima jedna liga, trenutno nas je 17, maximalno je 20. Treba nam paran broj, ili 18 ili 20
ID za ligu je 28056
Password je neelix
Ko hoce neka udje
draft je u ponoc izmedju subote i nedjelje
ID za ligu je 28056
Password je neelix
Ko hoce neka udje
draft je u ponoc izmedju subote i nedjelje
nema potpisa
To znaci da mozemo/moramo svaki dan mjenjati postavu???
Ako je tako onda ja svoj patriotizam moram na stranu staviti jer ovi turcini nece nista dobro donijeti
ja sam mislio da njih mogu ubaciti samo u slucaju da se neko povredi, mogu li sad izabrati nekog od FA a ove turcine izbaciti iz rostera?
Ako je tako onda ja svoj patriotizam moram na stranu staviti jer ovi turcini nece nista dobro donijeti
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Tacnoedo3majka je napisao/la:To znaci da mozemo/moramo svaki dan mjenjati postavu???
Ako je tako onda ja svoj patriotizam moram na stranu staviti jer ovi turcini nece nista dobro donijetija sam mislio da njih mogu ubaciti samo u slucaju da se neko povredi, mogu li sad izabrati nekog od FA a ove turcine izbaciti iz rostera?
Mozes ba
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.