Predstavite se
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Predstavite se
hej decki mozete li se predstaviti molim vas, nego nisam vas upitao treba li i ime majke
go to hell....TheScouser je napisao/la:Mammy's lying you Lejla...lejla je napisao/la:hello, i'm lejla, mamy's litlle princess.....![]()

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- bavaraccccc
- Kontakt:
Franck Bilal Ribery drago mi je upoznati vas, u slobodno vrijeme rekreativno igram lopte,igram u Bayernu mozda ste culi za mene inace po profesiji sam bravar tako oko vam treba brava ili nesto obiti uglavnom sam u Minhenu Inace ja sam iz Hercegovine mnogi misle da sam Francuz posto igram za njih ali ja sam hercegovac 100 ma sta 100 200 posto dolazio sam ja u vas savez ali su mi munib i iljo rekli da im ne trebam pa ja za francuze posto mi je zena iz Francuske evo bas cu sad na odmor u Blagaj tamo mi je familija.POZDRAV SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE KOJI NAVIJAJU ZA BAYERN 

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
...
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 23 jul 2013, 15:28, ukupno mijenjano 2 puta.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
ja sam onaj lik što ga ne vole bayernovci i neki manchesterovci . . jer oni meni ne vjeruju da navijaju za drugoligaše. . .

So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name!
Cos Chelsea, Chelsea is our name!

- valderrama
- Kontakt:
ja bi zelio ostati amoniman zbog sigurnosti moje djece koja se vracaju iz skole onom mracnom ulicom Vase Miskina Crnog 

...hardstyle music hardstyle life...
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
ja imam 13 godina živim u blizini Breze treniram košarku trebal još šta navijam za Real i Želju još su mi dragi Velež,Liverpool,Inter u fudbalu,a u košarci za Bosnu,Spurse i Cavse
trebal još šta

trebal još šta

Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
- Nail for Real
- Kontakt:
14 godina iz CG ,gimnazijalac,od kako znam za fudbal navijam za Real,dobijao sam pohvale od ljudi iz realmadrid.com zbog informisanja drugih ljudi na facebooku o Realu...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Neki je zovu i "zona sumraka"valderrama je napisao/la:ja bi zelio ostati amoniman zbog sigurnosti moje djece koja se vracaju iz skole onom mracnom ulicom Vase Miskina Crnog
"Četrdeset mi je godina ružno doba: čovjek je još mlad da bi imao želja a već star da ih ostvaruje. Šteta što nemam deset godina više pa bi me starost čuvala od pobuna ili deset godina manje pa bi mi bilo svejedno. Jer trideset godina je mladost, to sad mislim, kad sam se nepovratno udaljio od nje, mladost koja se ničega ne boji, pa ni sebe."
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
- bosanac723
- Kontakt:
Zovem se Bosanac, rodjen u gradu heroja. trenutno zivim u SAD, imam 19 godina, idem na FAX i takodjer igram fudbal u prvoj Americkoj Diviziji za tu skolu. pozz raja 

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Djesi Ahmede.zehro je napisao/la:"Četrdeset mi je godina ružno doba: čovjek je još mlad da bi imao želja a već star da ih ostvaruje. Šteta što nemam deset godina više pa bi me starost čuvala od pobuna ili deset godina manje pa bi mi bilo svejedno. Jer trideset godina je mladost, to sad mislim, kad sam se nepovratno udaljio od nje, mladost koja se ničega ne boji, pa ni sebe."
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Bas bih volio da nam se admin malo predstavi.. 

- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
Ja sam Tarik iz Sarajeva , 17 godina , znate kako vam je to rodis se u Sarajevu, navijas za Sarajevo ima i onih u manjini oni navijaju za Zelju (Dino Merlin). Na drugim forumima sam stariji i volim da se pravim intelektualac “um caruje“ pa zbog toga prije nego sto bilo sta napisem prekopam internet da bi izgledao da sam iznad njih. Ljudi tako misle da sam jedan od onih pametnih i to mi nekako podize samopouzdanje mada je ne volim kada mi se podize samopouzdanje jer znam da ce pasti i onda sve ispocetka . Idem i na strane portale pa se zahebavam sa strancima, sa Crncima ,Bugarima, Hrvatima, volim zezati Srbe da su Turci ignorirajuci cinjenicu da i sam imam turski ten. 24h sata dnevno sam na internetu izuzev vikenda tad odmaram , zivim nedosanjan san da jednog dana postanem moderator ali jos sam ja mlad i neiskusan. Moji idoli su informaticari koji su u cvijetu mladosti partijali petkom i subotom navecer, dok danas sjede ispred svojih laptopa i usavrsavaju svoje znanje i blate sve sto nije njihovo. Mrzim sebe sto nekada vrijedjanjem lijecim svoje komplekse, ja sam uistinu veliki KOMPLEKSAS. Cesto kopiram druge forumase pa tako znam sebi da uskocim u usta, al kao sto reko jos sam mlad i to shvatam ucenjem. Ja tako hranim svoj krhki ego ali moja ljubav prema fudbalu nikad nece izblijediti, moj avatar sve govori, volim i Celik jer sam porijeklom iz Zenice , Zenicani su posebna prica. Ali ovdje cu da govorim o sebi. Ne slusam nista od muzike, to mi samo kvari razmisljanja i ne mogu lijepo da sklopim recenicu. Jedna me rijec moze pogoditi da zauvijek ostanem u krevetu razmisljajuci zasto bas JA, ja samo zelim da vrhunski usavrsim svoju reputaciju. Pa da vam kazem to i jest moj najveci strah, da mi neko kaze tu rijec, strah me je napraviti armiju klonova bubuljicara koji ce umjesto da idu na utakmice i bacaju baklje zajedno sa mnom da prave sujetu preko interneta, vjerujte mi, ja u tome ne pretjerujem, dovoljna mi je jedna doza za svaki dan. I tako mjesecima, godinama i postacu onaj lik informaticar samo sto ja veze sa informatikom nemam i samo sto cu ja dati svoju mladost da postanem isto sto i on. Nadam se da sam vam stvorio neku sliku o meni ali nemojete misliti da sam sve rekao ipak zelim ostati kolko-toliko anoniman da me ne bi provalili na ostalim forumima.
Zadnja izmjena: BOSNA JE ZAKON, dana/u 19 avg 2009, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
Smijesno je mozda , bio sam covjek s onim od juce, i hocu da budemThe Game je napisao/la:Djesi Ahmede.zehro je napisao/la:"Četrdeset mi je godina ružno doba: čovjek je još mlad da bi imao želja a već star da ih ostvaruje. Šteta što nemam deset godina više pa bi me starost čuvala od pobuna ili deset godina manje pa bi mi bilo svejedno. Jer trideset godina je mladost, to sad mislim, kad sam se nepovratno udaljio od nje, mladost koja se ničega ne boji, pa ni sebe."
covjek s ovim od danas, drukcijim, mozda i suprotnim, ali me to ne
buni, jer covjek je promjena, a zlo je ako ne poslusamo savjest kad
se javi.
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
vec se predstavio na prvoj stranici, mislim ribery, kaze voli da cijepa mreze i osvaja tituleUnica_Liverpool_ je napisao/la:Bas bih volio da nam se admin malo predstavi..
Naravno da ces se dobro provesti... Dobro dosao!Kakazinha je napisao/la:Pozzz .. ja sam iz Makedonije .. i nadam se da cu se dobro provest ovdje na forumu ..:)
CUjem da ima fudbalski klub Milan i u Makedoniji, da li je istina?
Covjek pita da se admin predstavi,ti se ufatio RiberyaBOSNA JE ZAKON je napisao/la:vec se predstavio na prvoj stranici, mislim ribery, kaze voli da cijepa mreze i osvaja tituleUnica_Liverpool_ je napisao/la:Bas bih volio da nam se admin malo predstavi..

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Milano Kumanovo ja mislim...cole-ch je napisao/la:Naravno da ces se dobro provesti... Dobro dosao!Kakazinha je napisao/la:Pozzz .. ja sam iz Makedonije .. i nadam se da cu se dobro provest ovdje na forumu ..:)
CUjem da ima fudbalski klub Milan i u Makedoniji, da li je istina?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.