LA Clippers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: LA Clippers
Ako Blake Griffin ne bude pozvan na slam dunk contest nikad necu vise pratit NBA
EXCATLY!
EXCATLY!
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
- alfarouqaminu
- Kontakt:
dino nije on za to....covek jeste da dobro skace,ali nije za slam dunk, nije previse atraktivan... on moze da ide na takmicenje ko bolje razbija koseve i table....covek je previse nasilan,nema ono sto ima carter...jbg...i ako se prijavi nece nesto nas oduseviti...siguran samD1n0 je napisao/la:Ako Blake Griffin ne bude pozvan na slam dunk contest nikad necu vise pratit NBA
EXCATLY!
Ali onda mora na All Star Gamealfarouqaminu je napisao/la:dino nije on za to....covek jeste da dobro skace,ali nije za slam dunk, nije previse atraktivan... on moze da ide na takmicenje ko bolje razbija koseve i table....covek je previse nasilan,nema ono sto ima carter...jbg...i ako se prijavi nece nesto nas oduseviti...siguran samD1n0 je napisao/la:Ako Blake Griffin ne bude pozvan na slam dunk contest nikad necu vise pratit NBA
EXCATLY!

DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
- alfarouqaminu
- Kontakt:
to vec moze,al slum dunk nikako,nije atraktivan...jbgD1n0 je napisao/la:Ali onda mora na All Star Gamealfarouqaminu je napisao/la:dino nije on za to....covek jeste da dobro skace,ali nije za slam dunk, nije previse atraktivan... on moze da ide na takmicenje ko bolje razbija koseve i table....covek je previse nasilan,nema ono sto ima carter...jbg...i ako se prijavi nece nesto nas oduseviti...siguran samD1n0 je napisao/la:Ako Blake Griffin ne bude pozvan na slam dunk contest nikad necu vise pratit NBA
EXCATLY!
Griffin nije atraktivan?!

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- alfarouqaminu
- Kontakt:
sta je tu cudno....ako ti smatras da je atraktivan to sto voli da polomi obruc...Ti to zoves atraktivno????BIHfan je napisao/la:Griffin nije atraktivan?!![]()
![]()
![]()
![]()

Atraktivan je Carter,Smith j.....,a ne griffin, pa ako se bude prijavio na slum dunks bice to takmicenje jos tuznije nego lani
covjek je trenutno najatraktivniji igrac u ligi.
mozda on hoce reci da nema dunkove poput cartera , josh smitha , JR Smitha , dunkove poput wildmilla , tomahawka , ...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
bas tako,on zna samo siltno zakucati.... i lomiti ploceFurymaker je napisao/la:mozda on hoce reci da nema dunkove poput cartera , josh smitha , JR Smitha , dunkove poput wildmilla , tomahawka , ...

Pa de ti meni reci jel Howard atraktivan ?alfarouqaminu je napisao/la:sta je tu cudno....ako ti smatras da je atraktivan to sto voli da polomi obruc...Ti to zoves atraktivno????BIHfan je napisao/la:Griffin nije atraktivan?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Atraktivan je Carter,Smith j.....,a ne griffin, pa ako se bude prijavio na slum dunks bice to takmicenje jos tuznije nego lani
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
zato i dunk contest ne valja , jer on nije atraktivan ...BIHfan je napisao/la:Pa de ti meni reci jel Howard atraktivan ?alfarouqaminu je napisao/la:sta je tu cudno....ako ti smatras da je atraktivan to sto voli da polomi obruc...Ti to zoves atraktivno????BIHfan je napisao/la:Griffin nije atraktivan?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bilo bi mnogo zanimljivije da se u dunk contestu npr. natjecu westbrook , josh smith , terrence williams , rose , lebron nego nate robinson od kojeg smo sve vidi jos u prvom dunk contestu , pa onda i howard je dosadio , nema nista novo da nam ponudi ...
Sad i Howard nije atraktivan. Zadivljen sam vasim razmisljanjem. 

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
sta je atraktivnije , ovo moje ili to griffinovo ?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
@Furymaker brate nisam ja nista rekao lose o atraktivnosti drugih igraca, ali da neko kaze da Griffin il Howard nisu atraktivni to mi nije jasno. Pa taj Griffin je redovno u top 10 i daleko je najatraktivniji igrac lige. Pogledaj kakve dunkove izvodi, to je strasno. Ja svaki put zinem kad vidim njegov dunk.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
uostalom kad ti liga napravi top10 tvojih zakucavanja nakon sto si u ligi proveo svega par sedmica, to ti dovoljno govori o tvojoj atraktivnosti. griffin je trenutno daleko najatraktivniji igrac u ligi i to je cinjenica 

Griffin će za par godina biti najbolji igrač lige,a već sada je uz Dirka najbolji na svojoj poziciji
Što se tiče atraktivnosti nisu valjda na nba.com budale
Što se tiče atraktivnosti nisu valjda na nba.com budale

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
zinem i ja , ali nije stvar u tome , manji igraci su atraktivniji , pa jedini "big man" koji je osvojio dunk contest je howard , i to samo zato jer nije bilo drugih igraca da se prijave . Mislis li ti da bi on osvojio taj dunk contest da je se prijavio Lebron i uradi neki dunk kao sto je MJ uradio tipa poljubi obruc ili nesto slicno ?
npr. da se prijavi derrick rose koji ima odraz 40'' , i glavom dira u obruc ?
ljudima u americi je daleko zanimljivije gledati manje igrace kako zakucavaju nego howarda , griffina , shaqa ...
mislim oni jesu atraktivni , ali ni blizu koliko manji igraci
npr. ja bi volio na dunk contestu sada vidjeti
-Derrick Rose
-Blake Griffin
-Terrence Williams
-Lebron James
da bude malo drugacije , jer dunkove koje dwight i nate izvode su dosadili , davno .
@wolverine
njemu svaka cast , ali sta mislis koliko ce njegovo zdravlje ovo moci izdrzati ? on je draftovan 2009 , ali zbog ozljede nije igrao , naravno , ozljedu je zaradio upravo zbog ove atraktivnosti .
Priznajte i sami da bi bila steta da jedan ovakav igrac zavrsi karijeru za par godina
npr. da se prijavi derrick rose koji ima odraz 40'' , i glavom dira u obruc ?
ljudima u americi je daleko zanimljivije gledati manje igrace kako zakucavaju nego howarda , griffina , shaqa ...
mislim oni jesu atraktivni , ali ni blizu koliko manji igraci

npr. ja bi volio na dunk contestu sada vidjeti
-Derrick Rose
-Blake Griffin
-Terrence Williams
-Lebron James
da bude malo drugacije , jer dunkove koje dwight i nate izvode su dosadili , davno .
@wolverine
njemu svaka cast , ali sta mislis koliko ce njegovo zdravlje ovo moci izdrzati ? on je draftovan 2009 , ali zbog ozljede nije igrao , naravno , ozljedu je zaradio upravo zbog ove atraktivnosti .
Priznajte i sami da bi bila steta da jedan ovakav igrac zavrsi karijeru za par godina
furymakeru, mnogi ne znaju kako je ustvari doslo do ove povrede. povreda nije bila uzrokovana zakucavanjem niti doskokom nakon istog, barem ne direktno. lik se sudario sa koljenima na treningu, neznam tacno sa kim, i presutio je povredu ljecnicima. i onda kad je pokusao zakucati na sljedecoj tekmi prlikom odskoka je doslo do frakture ove casice. citao sam da to nisu povrede koje se nemogu zalijecit kao ligamenti naprimjer, tako da ne bi trebalo doci do nekih ekstremnih povreda uzrokovanih zakucavanjima.
a eto nije vazno zbog cega je povreda , ali evo pogledaj ovaj zadnji dunk sto je postavio BIHfan , primjetit ces slicnosti izmedju tog dunka i onog kada je Bogut pao i slomio ruku
steta bi bila da mu se karijera zavrsi prije vremena .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.