Rusija nikad nije imala...ili mozda treba da se samo 4-5 zemalja bira..ostale ne...

Rusija potpuno zasluzeno..svaka cast fifi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Bez brige Blatter ce odapet do sljedeceg izbora-Paja je napisao/la:Normalno da treba, ali tako nece biti jos sam poslije izbora Juzne Afrike mogao naslutiti sranje, najgore svjetsko u historiji covjecanstva da ima neke pravde svi glavni u fifi bi trebali biti smijenjeni poslije onog fijaska.
Oko 11,500 km2 što je puno više od površine Montevidea gdje je održano SP 1930 godine.LBJ MVP je napisao/la:Svaka čast Rusiji,ali mi Katar nikako ne ide u glavu kolika je u njih površina 2 nebodera na kvadrat
-Paja je napisao/la:Presudila je korumpiranost fifinih clanova i predsjednika, kakve veze ima Olimpijada na kojoj slobodno mozemo reci da nema fudbala i da je fudbal tamo u rangu interesovanja za takmicenja u Kajaku.
Fijasko se desio u JAR-u i desice se i u Kataru a i u Rusiji ce biti tako da cemo 2022 godine moci reci da je svjetsko prvenstvo u Njemackoj 2006 najbolje organizovano, vjerujem da ce Brazil biti blizu tog nivoa a ove smijesne kvazidrzave ce biti propast kao i JAR.
Alkohol je dozvoljen u hotelima pa što se toga tiče neće biti problema.Alkohol na javnim mjestima je strogo zabranjen.rob do bagro je napisao/la:Hoce li biti piva na svjetskom prvenstvu u Katru ?
Moldavke na privremenom radusarajlija89 je napisao/la:U Berlinu su bile javne kuce za vrijeme sp-a,ako se ne varam...da jos vise "navijaca" dodje...![]()
mislim da bi i Katar morao razmisliti o tome...znacajno bi se povecao procenat hahahah![]()
A i ti znaš izvaliti glupost... Koliko je tad učestvovalo reprezentacija i kolika je popularnost nogometa bila?FRANK RIBERY je napisao/la:Oko 11,500 km2 što je puno više od površine Montevidea gdje je održano SP 1930 godine.LBJ MVP je napisao/la:Svaka čast Rusiji,ali mi Katar nikako ne ide u glavu kolika je u njih površina 2 nebodera na kvadrat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.