Evo ja priznajem da simpatisem City odkad su ih preuzeli ArapiChelsea_CBH je napisao/la:Džeko je ovako dobričak, mislim ima dobar karakter i psihički je stabilan. Kuku njemu s Balottelijem i Tevezom, to su dva luda čovjeka kojim svaki dan treba psihijatar. I ako Džeko pređe u City, kako 99% stvari stoje, onda očekujem u sljedećih godinu dana najezdu novokomponiranih instant navijača Manchester Cityja u Bosni i Hercegovini - koji će se kleti da su oduvijek navijali za City, ili da su ga barem simpatizirali
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Treća tuča u Shityiju ove sezone
Ovaj put se pobili Toure i Adebayor.
http://www.mirrorfootball.co.uk/picture ... um=twitter
Još jedan razlog da Adebayor ode.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
-
Chelsea_CBH
- Kontakt:
Navijaš za Bayern, a podržavaš politiku Arapa o "instant uspjehu" i "glamuroznim transferima"... To je tako oprečno politici Bayerna. Većina navijača Bayerna koje ja poznajem se zgražavaju na City otkako su ga preuzeli multimilijarderi. Ti si izgleda izuzetak brateBilal je napisao/la:Evo ja priznajem da simpatisem City odkad su ih preuzeli ArapiChelsea_CBH je napisao/la:Džeko je ovako dobričak, mislim ima dobar karakter i psihički je stabilan. Kuku njemu s Balottelijem i Tevezom, to su dva luda čovjeka kojim svaki dan treba psihijatar. I ako Džeko pređe u City, kako 99% stvari stoje, onda očekujem u sljedećih godinu dana najezdu novokomponiranih instant navijača Manchester Cityja u Bosni i Hercegovini - koji će se kleti da su oduvijek navijali za City, ili da su ga barem simpatiziralibez obzira hoce li Dzeko preci ili ne
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Pozdrav svim navijačima našeg dijela grada.Došlo je vrijeme da se mijenjaju stvari dugo smo čekali na ovo da i mi imamo novac kao Mutd.Sada je realna borba za dominaciju u gradu.Come on you City.....
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
-
Chelsea_CBH
- Kontakt:
Evo ga počelo jetevezito je napisao/la:Pozdrav svim navijačima našeg dijela grada.Došlo je vrijeme da se mijenjaju stvari dugo smo čekali na ovo da i mi imamo novac kao Mutd.Sada je realna borba za dominaciju u gradu.Come on you City.....
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Ne radi linkRizah je napisao/la:Treća tuča u Shityiju ove sezoneOvaj put se pobili Toure i Adebayor.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Sad ce u BiH bit vise navijaca City-a nego Uniteda 
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Iskreno i ja sam poceo da navijam za Man City odkako ga je onaj Seik kupio a prije sam volio Utd sad nemogu da ih smislim !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Dzeko se nece snaci u City-u.. Covjek ne zna igrati protiv jacih odbrana i to je to.. Vrijeme ce pokazati..
Do kraja godine nema sanse da postigne vise od nekih 5,6 golova...
Ali eto, makar Željo dobija onda pare od narednog transfera opet..

Ali eto, makar Željo dobija onda pare od narednog transfera opet..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Daj molim te, nezna protiv jacih odbrana ?Baja_Zvjerka je napisao/la:Dzeko se nece snaci u City-u.. Covjek ne zna igrati protiv jacih odbrana i to je to.. Vrijeme ce pokazati..
Ali eto, makar Željo dobija onda pare od narednog transfera opet..![]()
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Baja_Zvjerka je napisao/la:Dzeko se nece snaci u City-u.. Covjek ne zna igrati protiv jacih odbrana i to je to.. Vrijeme ce pokazati..
Vidjelo se u LP kako nezna protiv jacih odbrana. Pa je li protiv Man. Uniteda zabio gol u obje utakmice.
Ja se samo bojim da ako odigra 2 lose tekme za redom ide odmah na klupu jer tesko je u klubu kada imate podjednako dobre igrace, a steta bi bila da Dzekson sjedi na klupi...mislim da ce on i tevez igrati u spicu!! cim odigra lose upada Balotteli ne znam drago mi je sto je uzeo pare napokon, ali mislim da je trebao otici u tim gdje je sigurno porteban prvi topnik, npr uz Rooneya, u Arsenalu i slicnim...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Unaprijed otpisan protvnik od strane Manhestera, a i golovi mu nisu bili neki specijalni..B0SANAC je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Dzeko se nece snaci u City-u.. Covjek ne zna igrati protiv jacih odbrana i to je to.. Vrijeme ce pokazati..
![]()
Vidjelo se u LP kako nezna protiv jacih odbrana. Pa je li protiv Man. Uniteda zabio gol u obje utakmice.
Sjecam se onog glavom pored malenog Evre koji je nedopustivo ostao da ga cuva, a drugog se ne sjecam..
Ne mozes porediti tempo utakmica Lige prvaka i engleske premier lige..
Kako ce igrati protiv Birminghama, Fulhama, Sunderlanda, koji samo cekaju dole i znaju kako da sprijece napadaca u njegovoj namjeri..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Problem je sto je United svoje pare zaradio, a vama su pare poklonili, ali opet smo bolji, jer imamo nesto sto pare nemogu kupiti, tradiciju i pobjednicki mentalitettevezito je napisao/la:Pozdrav svim navijačima našeg dijela grada.Došlo je vrijeme da se mijenjaju stvari dugo smo čekali na ovo da i mi imamo novac kao Mutd.Sada je realna borba za dominaciju u gradu.Come on you City.....
Ako nisi znaoo u Engleskoj se igra najvise utakmicaa u jednoj godini,, tako da svaki normalan klub ako misli napravit nesto mora ima najmanje 15 igraca spremnih cak i vise od toga jer samo kad pogledas Fa Cup, Carling kup ,engleska liga ,liga prvka ....znaci kad se neki igrac povrijedi mora ga neko mijenjat a i puno utakmica ima da se moze izdrzati tako da ja mislim da Dzeko ima mjesta u prvom timu...meskalin je napisao/la:Ja se samo bojim da ako odigra 2 lose tekme za redom ide odmah na klupu jer tesko je u klubu kada imate podjednako dobre igrace, a steta bi bila da Dzekson sjedi na klupi...mislim da ce on i tevez igrati u spicu!! cim odigra lose upada Balotteli ne znam drago mi je sto je uzeo pare napokon, ali mislim da je trebao otici u tim gdje je sigurno porteban prvi topnik, npr uz Rooneya, u Arsenalu i slicnim...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Nisu specijalni golovi? Hajde ti meni reci šta su specijalni golovi? Bolje ne šupljiraj, tako ne bi govorio da je Džeko prešao u United, ali pošto je u Cityju onda je najgori na svijetu, nemaš pojma o životu.Baja_Zvjerka je napisao/la:Unaprijed otpisan protvnik od strane Manhestera, a i golovi mu nisu bili neki specijalni..B0SANAC je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Dzeko se nece snaci u City-u.. Covjek ne zna igrati protiv jacih odbrana i to je to.. Vrijeme ce pokazati..
![]()
Sjecam se onog glavom pored malenog Evre koji je nedopustivo ostao da ga cuva, a drugog se ne sjecam..
Ne mozes porediti tempo utakmica Lige prvaka i engleske premier lige..
Kako ce igrati protiv Birminghama, Fulhama, Sunderlanda, koji samo cekaju dole i znaju kako da sprijece napadaca u njegovoj namjeri..
Nešto Ferguson, Giggs i Scholes govore kako mrze one koji troše puno para na igrače, ovo ono, a jedva čekaju da ih kupe Arapi.
Fools!
Paja, gdje je komentar na ovo sve?
Ti navijas za ChelseaChelsea_CBH je napisao/la:Evo ga počelo jetevezito je napisao/la:Pozdrav svim navijačima našeg dijela grada.Došlo je vrijeme da se mijenjaju stvari dugo smo čekali na ovo da i mi imamo novac kao Mutd.Sada je realna borba za dominaciju u gradu.Come on you City....."stariiiiiiiii" navijač Cityja... Dobrodošao na forum
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
Chelsea_CBH owned by D1n0D1n0 je napisao/la:Ti navijas za ChelseaChelsea_CBH je napisao/la:Evo ga počelo jetevezito je napisao/la:Pozdrav svim navijačima našeg dijela grada.Došlo je vrijeme da se mijenjaju stvari dugo smo čekali na ovo da i mi imamo novac kao Mutd.Sada je realna borba za dominaciju u gradu.Come on you City....."stariiiiiiiii" navijač Cityja... Dobrodošao na forum

Pa sta? On poceo navijat kad je doso Dzeko, ti poceo kad je doso Roman.Chelsea_CBH je napisao/la:Evo ga počelo jetevezito je napisao/la:Pozdrav svim navijačima našeg dijela grada.Došlo je vrijeme da se mijenjaju stvari dugo smo čekali na ovo da i mi imamo novac kao Mutd.Sada je realna borba za dominaciju u gradu.Come on you City....."stariiiiiiiii" navijač Cityja... Dobrodošao na forum
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jao majko mila.Baja_Zvjerka je napisao/la:Dzeko se nece snaci u City-u.. Covjek ne zna igrati protiv jacih odbrana i to je to.. Vrijeme ce pokazati..
Covjek je tvom Manchesteru zabio 2 gola u 2 utakmice i to glavom. Dakle, najjace oruzje Engleza je uvijek bila igra glavom, a tu vas je porazila osoba koja ne zna igrati protiv jacih odbrana. Koliko je Rooney zabio golova ove sezone? Ustvari, de mi podatak koliko je Rooney zabio golova od aprila.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”