Pazi sve to stoji,ali smesno je i uporediti sta znaci ime Spartaka,Zenita pa i Rubina koji je postepeno pravio ekipu tokom godina,sa Anzhiem koga je Kerimov kupio pocetkom 2011.i vec sada hoce vrh sa ovom ekipom.
Bah,kad moze Man.City vjerovatno moze i Anzhi,ko ima para danas sve moze,mada oni jos uvijek imaju smijesan igracki kadar u poredjenju sa Zenitom,Cska,Spartakom i Rubinom,a i Lokomotiv i Dynamo su sigurno bolje ekipe..
Iako ja zapravo i nisam impresioniran njihovim pojacanjima,Dzudsak(mada koliko znam njegov prelazak jos nije 100%) je prva igracina kojega su doveli,Carlos je samo ime,puno je on oslabio naravno,Boussoufa je dosao kao velika zvijezda Belgijske lige,ali on protiv Partizana nije mogao da mrdne,nije on igrac koji ce napraviti razliku,Diego Tardelli je zanimljiv igrac,ali vidjecemo kako ce se snaci u Evropi,tu je i Ahmedov kojeg navodni zeli Arsenal
Daleko su oni po meni jos od vrha,tek naredne sezone ih se moze posmatrati kao ozbiljnog kandidata za mjesta koja vode u l.prvaka,i sigurno da ce im trebati barem jos 3-4 dobra pojacanja za to..
Meni je drago da se stvara jos jedan jak tim,jer naravno da pojavom sto vece konkurencije i Zenit ce morati ulagati u ekipu sve vise i vise tako da dobrodosao Anzhi medju velikane

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif