Ne bih ja to tako gledao,posebno ne bih ocenjivao Porto,ustvari ne smo Porto vec bilo koju ekipu nakon utakmice sa Barcelonom.Ekipom kojoj Cesc ili Sanchez sa klupe krecu iako bi u bilo kome drugom klubu sveta bili pa prakticno nosioci igre.
Gledao sam Porto u utakmici protiv Maritima bilo je to izdanje posle primljenog gola koje zaista moze da raduje navijace Porta.
Glava promena u igri po meni nece biti odlazak Falcaoa to je nadoknadivo,po meni to ce biti Pereira.Njegova filozofija je u biti slicna kao i kod Boasa ali je ustvari razlicita.Videcemo da li ce Porto opet uspeti ubosti sa neafirmisanim trenerom,jer Pereira je do sada vodio uglavnom slabije klubove,te juniore Porta,a kao i Boas nema iza sebe pa skoro nikakvu igracku karijeru,tek zenit karijere u vidu regionalnih klubova i rano oprastanje od iste.
Porto je i veceras imao svoje sanse,u dva navrata Guarin stavio na muke Valdesa,Hulk dva puta u lepim prilikama,osteceni za penal,protiv jedne Barce to je sasvim solidno.
Vidi se i na pocetku sezone da je Hulk u odlicnoj formi,protiv Maritima dva komada,odlicna igra i on ce biti motorna snaga uz vec standardne igrace koji su u dobroj formi kao i on.
Porto je poslao ponudu za Damiaoa,bice to odlican posao ako ga dovedu,bolje resenje nego Kleber,koji je istina talentovan ali nedovoljno jos uvek izbrusen za visoke domete.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))