RK Zeljeznicar

Seyo_TM
Kontakt:

Re: RK Zeljeznicar

Post Postao/la Seyo_TM » 20 jul 2010, 10:46

Novi premijerligaš slaže momčad
Veselinov i Rađenović pojačali Želju

Rukometni savez Bosne i Hercegovine objavio je privremeni spisak prelaznog roka za rukometaše i rukometašice, koji je trajao od 1. do 15. jula 2010. godine.
Pred nastupajuću sezonu svoje redove najviše je pojačao novi premijerligaš, sarajevski Željezničar, koji je doveo nekoliko provjerenih igračkih imena.
Tako će boje Željezničara od naredne sezone pored već ranije dovedenih Nebojše Golića, Jasmina Omerovića i Borisa Sučića, braniti i nekadašnji igrači sarajevske Bosne, Vladislav Veselinov i Igor Rađenović.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

thunder
Kontakt:

Post Postao/la thunder » 20 jul 2010, 10:48

ko je glavni sponzor?

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 20 jul 2010, 11:13

U **** sastav sad imamo.... Moglo bi se ovo akb početi i masovnije i redovnije praiti, jer ima ovaj tim perspektivu, a uz podršku manijaku mogli sa ovim igračima i upravom postići strašan rezultat....

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 20 jul 2010, 11:42

Trigger je napisao/la:
Mostar47 je napisao/la:Može li mi neko reći koji je sastav Želje u ovoj polusezoni,posle prelaznog roka?
Zaista bi i ja volio imati precizne podatke o RK Željezničaru, ali gdje ih pronaći?!
Ono što sam uspio „pohvatati“ (a moguće da nije sve 100% tačno) je slijedeći sastav:

Selmir Šestović (golman), Almir Ljuca (kl), Vedad Tabak (kd), Amer Dedić (kd), Tarik Dedajić (pivot), Filip Jojić (bl), Hasan Terza (bl), Elvir Kulović (bl), Alen Muratović (bl – nije onaj čuveni Crnogorac), Bojan Tuševljak (bs-bl), Vojislav Brajović (bd), Tarik Trbić (bs), Žarko (ili Željko?) Pejović, Omer Arapović (golman-?), te Damir Selman pivot za kojeg nisam siguran da li se vratio iz Zrinjskog!?
Trener: Adil Tabak

Vjerovatno da ima još igrača, moguće da sam kod nekih pogriješio poziciju na kojoj igraju, možda neko od pobrojanih i nije više u Želji...ali baš zato bi i ja volio znati tačne, vjerodostojne podatke o ekipi.
Ako neko stvarno to zna – bicu mu zahvalan.
moze li neko napisati, kakav je sada sastav u odnosu na ovaj...ko je otisao dosao...

jbg trebamo malo ovu temu oziviti :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 20 jul 2010, 12:33

Evo me raja i na RKŽ došo vas i ovamo napastovati.Čitam na SS.ba pojačanja nova RKŽ i reko odoh da vidim ima li RKŽ tema kada ima i vidim nije baš posječena ali biće akobogda.Biće fino naredne sezone gledati susrete Bosna-Željo i da vas usput pitam je li Bosna pitarski klub? :D
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

n-a-n-d-o
Kontakt:

Post Postao/la n-a-n-d-o » 20 jul 2010, 13:25

Hamo je napisao/la:Evo me raja i na RKŽ došo vas i ovamo napastovati.Čitam na SS.ba pojačanja nova RKŽ i reko odoh da vidim ima li RKŽ tema kada ima i vidim nije baš posječena ali biće akobogda.Biće fino naredne sezone gledati susrete Bosna-Željo i da vas usput pitam je li Bosna pitarski klub? :D
Ja ne vjerujem da je Bosna pitarski klub,to je gradski klub...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 jul 2010, 14:36

Ovdje ce se moci pratiti novosti vezane za klub

http://www.facebook.com/home.php?#!/pro ... all&ref=ts
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 20 jul 2010, 14:44

Da li je iko upućen u trenutno stanje kluba kako finansijsko tako i gdje klub igra u kojoj dvorani i kakav je cilj uprave za narednu sezonu,slabo sam upućen u RK Željo. :oops:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 jul 2010, 17:20

Hamo je napisao/la:i da vas usput pitam je li Bosna pitarski klub? :D
Pa dobro..sad pitarski da je u potpunosti i ne moze se reci...jer USD Bosna je veliki sportski kolektiv na nivou grada, sa brojnim klubovima u raznim sportovima..ali svakako da je puno blizi "nama" nego plavim prvenstveno zbog boje dresova :D ....uostalom HZ su organizovano pratile KK Bosnu u nekom ranijem periodu pa tako da ipak mozemo reci da postoji rivalitet i tu..doduse zeljo je mnogo slabiji tako da to rivalstvo nije na nivou koji imaju fudbalski timovi..mozda jednog dana...lijepo bi bilo...pune dvorane 8-)

BORDO BOJA TO JE LJUBAV MOJA 8-) :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 jul 2010, 17:33

Hamo je napisao/la:Da li je iko upućen u trenutno stanje kluba kako finansijsko tako i gdje klub igra u kojoj dvorani i kakav je cilj uprave za narednu sezonu,slabo sam upućen u RK Željo. :oops:
Gura sve jedan covjek,igrace u Zetri vjerovatno
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 20 jul 2010, 20:04

sve mi ovo miriše na Olimpik,kasa prazna-rok upotrebe do Nove godine

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 21 jul 2010, 00:19

sarajlija89 je napisao/la:
Hamo je napisao/la:i da vas usput pitam je li Bosna pitarski klub? :D
Pa dobro..sad pitarski da je u potpunosti i ne moze se reci...jer USD Bosna je veliki sportski kolektiv na nivou grada, sa brojnim klubovima u raznim sportovima..ali svakako da je puno blizi "nama" nego plavim prvenstveno zbog boje dresova :D ....uostalom HZ su organizovano pratile KK Bosnu u nekom ranijem periodu pa tako da ipak mozemo reci da postoji rivalitet i tu..doduse zeljo je mnogo slabiji tako da to rivalstvo nije na nivou koji imaju fudbalski timovi..mozda jednog dana...lijepo bi bilo...pune dvorane 8-)

BORDO BOJA TO JE LJUBAV MOJA 8-) :D
Bosna je gradski klub, i rukometna i kosarkaska i sahovska, kao i fudbalska Bosna i Bosna nema veze sa pitarima i manijacima!
A evo i ja sam se prikljucio ovoj temi pa da kazem da je doveden igrac iz, upravo, Bosne! Bozoljac, desno krilo, pravo pojacanje, barem tako avaz kaze! :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 21 jul 2010, 00:51

Bozoljac koliko ja znam igra lijevog beka ;) i igrač je koji se ne libi dići sa devet metara i opaliti loptu , jednom sam ga gledo' Smajlagić samo što ga ubaci ovaj se diže i prečku pogodi (pomjeri gol) , i trener odma galama i momka na klupu do kraja tekme ...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 jul 2010, 01:05

@EdinTM

Pa reko sam ja,USD Bosna je najjaci sportski kolektiv u gradu pa i u drzavi i nema tih nekih podjela...al jbg realno..vi u medjusobnim navijate za svoj tim...tj. za zelju....nije sad neka podjela da postoji al kad vec tako gledamo..mi smo puno blizi kao navijaci nego vi...to je to...

I kao sto rekoh mi smo nekad i KK i RK Bosnu organizovano pratili..al dobro... ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 21 jul 2010, 01:10

no rules je napisao/la:Bozoljac koliko ja znam igra lijevog beka ;) i igrač je koji se ne libi dići sa devet metara i opaliti loptu , jednom sam ga gledo' Smajlagić samo što ga ubaci ovaj se diže i prečku pogodi (pomjeri gol) , i trener odma galama i momka na klupu do kraja tekme ...
Jeste lijevi bek, visok igrac, sa dobrim odrazom, jakim sutom, veliko pojacanje! :D
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

bosnjak_033
Kontakt:

Post Postao/la bosnjak_033 » 27 jul 2010, 09:27

Ne zna se da li ce i ko uopste krenuti sa pripremama. Prema saznanjima, niko iz kluba se vec mjesecima ne javlja, a u rukometni savez je stigla prijava zbog nezakonitog registrovanja Bakira Buljugije, koji nikada nista nije potpisao sa Zeljom a prethodno je sve dogovorio sa RK Sloga - Doboj.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 28 jul 2010, 19:29

Ima li se šta pozitivno čuti o klubu :?:

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 28 jul 2010, 22:46

Znalo je se odmah da neće dugo,ako i startuju ne predviđam im drugi dio sezone

rubin_kazan
Kontakt:

Post Postao/la rubin_kazan » 29 jul 2010, 11:01

to što avaz fura to je nešto drugo

bozoljac je smješan igrač ovaj muratović je znatno bolji igrač od njega a što tiće Želje ne predviđam im dug period ili po onoj staroj igrače prvih par kola dobro i onda će past i ispast jer marke nemaju

Mostar47
Kontakt:

Post Postao/la Mostar47 » 01 avg 2010, 10:47

je li željo počeo pripreme,nema nikakvih novosti,i ko nas je sve pojačao u prelaznom roku?

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.