jel ga ovu utakmicu posluzila sreca pa da pogodi koju tricu

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Melo15 je napisao/la:kako je odigro Tomo???
Josip321 je napisao/la:a ne sjećam se na kojem forumu, uglavnom govorili su da ne bi pogodio tricu niti da gađa bazen. u Zrinjskom je više nego solidan.
tu tricu je pogodio sa svoje pole sekund prije kraja prvog poluvremena.
Dobro je odigrao protiv Viteza, u pobjedi 71/66 zabio tri poena, vjerojatno u odlučujućim momentima....Josip321 je napisao/la:Melo15 je napisao/la:kako je odigro Tomo???
mislim da se to nece desiti sada imamo Vladu!!! a zrinja je favorit protiv Širokog po meni ako nista onda zbog domaceg terena.Melo15 je napisao/la:Finale bi trebalo biti Zrinjski-Bosna.....
jedino da nam se ne ponovi ko prosle godine protiv borca u dvije utakmice da nas opet Jovanovic unisti :S
Peraica ne igra! Volio bi da se u finalu nadjemo sa Bosnom,po meni bi to bila jedna od najjacih tekmih u zadnjih nekoliko godina u Mostaru i pravi ispit za Zrinjski,da vidimo na cemu smo!Josip321 je napisao/la:mislim da Zrinjski i jeste jači od širokog. i to jači za Peraicu i Sesara. ali bummo videli!
Josip321 je napisao/la:mislim da Zrinjski i jeste jači od širokog. i to jači za Peraicu i Sesara. ali bummo videli!
kako je bosna imala jacu ekipu kada 2 igraca sirokog igraju u najacoj ligi u europi i jedan od njih u EL, a treci igra u jednom od najacih timova francuske, cetvrti igra u ciboni, peti je jedan od najvaznijih igraca splita, a sesti igra zajedno sa williamsomPasa101 je napisao/la:Josip321 je napisao/la:mislim da Zrinjski i jeste jači od širokog. i to jači za Peraicu i Sesara. ali bummo videli!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da ce ih Siroki nabiti sa minimlno 15 jer je ipak ovo vazna tekma mada kod sirokog fale Sime i Pero ali ipak ne vidim kako bi Zrinjski ovo mogao dobiti..Srioki ima vrlo dobrog trenera imali smo i mi prije 2 godine daleko jacu ekipu i opet su nas digli u sred Sarajva tako da ih ja nebi jos otpisivao
Široki je imao osjetno jeftiniju ekipu od Bosne te godine, da ne diseciram po igracima sada.nerminh74 je napisao/la:kako je bosna imala jacu ekipu kada 2 igraca sirokog igraju u najacoj ligi u europi i jedan od njih u EL, a treci igra u jednom od najacih timova francuske, cetvrti igra u ciboni, peti je jedan od najvaznijih igraca splita, a sesti igra zajedno sa williamsomPasa101 je napisao/la:Josip321 je napisao/la:mislim da Zrinjski i jeste jači od širokog. i to jači za Peraicu i Sesara. ali bummo videli!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da ce ih Siroki nabiti sa minimlno 15 jer je ipak ovo vazna tekma mada kod sirokog fale Sime i Pero ali ipak ne vidim kako bi Zrinjski ovo mogao dobiti..Srioki ima vrlo dobrog trenera imali smo i mi prije 2 godine daleko jacu ekipu i opet su nas digli u sred Sarajva tako da ih ja nebi jos otpisivao
te dvije ekipe su bile tu negdje, samo vecina to tada nije shvatala
Trenutno korisnika/ca: bihfanaticos66788 i 9 gostiju.