RK Vogošća
Re: RK Vogošća
Rukometni klub “Vogošća” poziva sve ljubitelje sporta, vogošćane i sve one koji vole Rukometni klub “Vogošća” da u subotu 10.12.2011 godine u 20:00 sati dođu i daju podršku našim sportistima da zajedno ostvarimo novu pobjedu u Premijer ligi BiH.
Rukometni klub “Zrinjski” Mostar najavio je dolazak svojih navijača.
Zajedno do nove pobjede u Premijer ligi BiH.
Rukometni klub “Zrinjski” Mostar najavio je dolazak svojih navijača.
Zajedno do nove pobjede u Premijer ligi BiH.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
Već ovog vikenda nastavlja se drugi dio prvenstva u Premijer rukometnoj ligi BiH. U subotu u 19 sati u dvorani „Amel Bečković“ R.K. Vogošća dočekuje ekipu R.K. Derventa.
U prvom kolu rukometaši Dervente minimalno su savladali Vogošću rezultatom 26:25. U subotu će im protivnik biti drugačija Vogošće – bez Terze i Sakiba Omerovića, uz razigranog Ohrana i još boljeg Mimića nego u prvom susretu. Vogošća će goste dočekati jača i za raspoloženog Sidika Omerovića koji iz susreta u susret sve više ulijeva sigurnost svojim suigračima u odbrani.
U subotu će biti drugačije i zbog podrške vogošćanima sa tribina a kako to pakleno zna biti osjetili su igrači Zrinjskog prošlog vikenda. Budite i vi uz R.K.Vogošća u subotu u 19 sati u dvorani „Amel Bečković“ i budite njihov sedmi igrač u borbi za drugu ovosezonsku pobjedu.
U prvom kolu rukometaši Dervente minimalno su savladali Vogošću rezultatom 26:25. U subotu će im protivnik biti drugačija Vogošće – bez Terze i Sakiba Omerovića, uz razigranog Ohrana i još boljeg Mimića nego u prvom susretu. Vogošća će goste dočekati jača i za raspoloženog Sidika Omerovića koji iz susreta u susret sve više ulijeva sigurnost svojim suigračima u odbrani.
U subotu će biti drugačije i zbog podrške vogošćanima sa tribina a kako to pakleno zna biti osjetili su igrači Zrinjskog prošlog vikenda. Budite i vi uz R.K.Vogošća u subotu u 19 sati u dvorani „Amel Bečković“ i budite njihov sedmi igrač u borbi za drugu ovosezonsku pobjedu.
-
- Kontakt:
Sidik vam je i u Derventi bio najbolji igrac, a mi jako lose igramo na gostovanjima sto je potvrdio i poraz u Visokom, za nadati se povoljnom rezultatu, mada nije nama imperativ, sa 4 pobjede na proljece u Derventi mi smo osigurali primarni cilj opstanak, a ako ta bude bolje super, ako ne dobro je i ovo...rk_vogosca je napisao/la:Već ovog vikenda nastavlja se drugi dio prvenstva u Premijer rukometnoj ligi BiH. U subotu u 19 sati u dvorani „Amel Bečković“ R.K. Vogošća dočekuje ekipu R.K. Derventa.
-
- Kontakt:
Sretan povratak u ligu federacije...Steta, Sarajevo zasluzuje 2 premijerligasa, na pocetku sam mislio da ste bolja ekipa, solidni ste bili u prvom kolu u Derventi, dobar trener Antovic, sad Skopljak...jbg MOZDA 2 IOLE BOLJA IGRACA I BILI BI U SREDINI TABELE...OVAKO LIGA FEDERACIJE GRUPA JUG...
-
Rukometaši Vogošće nakon kratke pauze sutra (04.01.2012) godine., počinju s pripremama za drugi dio sezone.
-
-
- Kontakt:
E onda trebate nabavit i par lopti na prvenstvenim utakmicama, jedna je malo...svi ce da jure statistiku i ko serifri da se ispucavaju...a Emir pogotovo
-
Prijatelju, ne moras biti svakoj temi poklopac, ajd malo na temu RK "Derventa" pa prosipaj. Sportski pozdrav...Dervencanin je napisao/la:E onda trebate nabavit i par lopti na prvenstvenim utakmicama, jedna je malo...svi ce da jure statistiku i ko serifri da se ispucavaju...a Emir pogotovo
-
- Kontakt:
Samo reci da nisam u pravu...pokupit ce pare, i iza njih pustos, rastjeras svoju djecu i gdje si bio, nigdje, sta si uradio nista...izmjenjao trenere, igrace sve platio i ispao iz lige...i poslije toga pustos...i opet cekaj neke nove klince koji ce volit svoj grad i klub...Prijatelju to ti je klasika, dokazano na vlastitom, iskustvu...Volio bi da sam u krivu, al cisto sumnjam
Zadnja izmjena: Dervencanin, dana/u 04 jan 2012, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
Vogosca ima dobru sansu da ostane u premijer liga sa ovim pojacanjima dvojica zenicana su drzala celik bez njiha bi bili kao gracanica,derventa itd,i visocani nisu losi volio bi da vogosca ostane jer znam da je uprava kluba postena prema svojim igracima iako su zadnji redovne su im place i sigurne nisu prevarani kao u vecini klubova u bih.
Mislim da se slazemo u potpunosti....rkbosna je napisao/la:Vogosca ima dobru sansu da ostane u premijer liga sa ovim pojacanjima dvojica zenicana su drzala celik bez njiha bi bili kao gracanica,derventa itd,i visocani nisu losi volio bi da vogosca ostane jer znam da je uprava kluba postena prema svojim igracima iako su zadnji redovne su im place i sigurne nisu prevarani kao u vecini klubova u bih.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
Šahinović, Selimović, Bajramović, Geko i Kulović novi igrači Vogošćana
U srijedu (04.01.) je obavljena prozivka vogošćanskih rukometaša. Poznato je da će ekipu u pripreme za drugi dio sezone voditi trener Skopljak.
Na prozivci su se svi igrači pojavili uz pojačanja: Emir Šahinović, Edin Bajramović, Aid Selimović, Alen Geko i Elvir Kulović.
Rukometaši Vogošće će ući znatno pojačani u drugi dio sezone za pomenutih pet pojačanja. Uprava kluba je u pregovorima s još par pojačanja koji bi trebali pounit ekipu i krenuti u borbu za opstanak.
Izvor: http://www.rkvogosca.ba" onclick="window.open(this.href);return false;
U srijedu (04.01.) je obavljena prozivka vogošćanskih rukometaša. Poznato je da će ekipu u pripreme za drugi dio sezone voditi trener Skopljak.
Na prozivci su se svi igrači pojavili uz pojačanja: Emir Šahinović, Edin Bajramović, Aid Selimović, Alen Geko i Elvir Kulović.
Rukometaši Vogošće će ući znatno pojačani u drugi dio sezone za pomenutih pet pojačanja. Uprava kluba je u pregovorima s još par pojačanja koji bi trebali pounit ekipu i krenuti u borbu za opstanak.
Izvor: http://www.rkvogosca.ba" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa jel moguće da Kula još igra?? Još da se i Zule Korkarić skine i cirkus je kompletan
Al kakva je liga,oni su bolji od pola ovih što imaju po 20 godina....

-
Moguće je i slažem se s tobom ovo što si rekao da igra bolje nego vise od pola njih od 20 god. i da je liga sve tanja... Al eto...
U četvrtak 12.01.2011 u sportskoj dvorani "Amel Bečković" sa početkom u 19:00, odigrat će se prijateljska rukometna utakmica između: R.K."VOGOŠĆA - R.K."BOSNA" Visoko; Vogošćani u proljetni dio sezone ulaze sa novim pojačanjima koja će pomoći klubu u borbi za ostanak u elitnim rangu.
U četvrtak 12.01.2011 u sportskoj dvorani "Amel Bečković" sa početkom u 19:00, odigrat će se prijateljska rukometna utakmica između: R.K."VOGOŠĆA - R.K."BOSNA" Visoko; Vogošćani u proljetni dio sezone ulaze sa novim pojačanjima koja će pomoći klubu u borbi za ostanak u elitnim rangu.
Stiglo još jedno pojačanje iz Goražda u Vogošću....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Mogao si i ime napisati ...Rule_hz je napisao/la:Stiglo još jedno pojačanje iz Goražda u Vogošću....
Čut ce se sve na prelaznom roku, sta, kako i kudazeljeznicar je napisao/la:Mogao si i ime napisati ...Rule_hz je napisao/la:Stiglo još jedno pojačanje iz Goražda u Vogošću....

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Sto smo tajanstveni ...Rule_hz je napisao/la:Čut ce se sve na prelaznom roku, sta, kako i kudazeljeznicar je napisao/la:Mogao si i ime napisati ...Rule_hz je napisao/la:Stiglo još jedno pojačanje iz Goražda u Vogošću....
Riječ je o Arminu Bezdrobu....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
RK "Vogošća" - RK "Bosna Prevent" Visoko 37:22 (17:10)
Rukometaši Vogošće zaledili su Visočane na -15. Sjajnom igrom Vogošća je startala od prve minute susreta pa sve do kraja. Treba spomenuti da su svi dobili svoju priliku da se dokažu koliko znaju i mogu. Ekipa pod palicom Senada Skopljaka dobila je svoju veličinu koju treba samo još više ugirati.
Uskoro opširnije...
Rukometaši Vogošće zaledili su Visočane na -15. Sjajnom igrom Vogošća je startala od prve minute susreta pa sve do kraja. Treba spomenuti da su svi dobili svoju priliku da se dokažu koliko znaju i mogu. Ekipa pod palicom Senada Skopljaka dobila je svoju veličinu koju treba samo još više ugirati.
Uskoro opširnije...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.