Sergej Barbarez
Re: Sergej Barbarez
POZDRAV za barbu......
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
- Facasplaca
- Kontakt:
Treba ga staviti za predsjednika drzave.
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Zapostavili smo malo kralja, pozz legendi
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
ma mislim da bi on bio dobar pomoćnik i dobra desna ruka ćiri...
Bi taman bi pasao i savezu na svim CD ovima Hadzifejzovica i kad je bila hucka protiv saveza barba nijedne nije rekao protiv saveza.ahminhoo je napisao/la:ma mislim da bi on bio dobar pomoćnik i dobra desna ruka ćiri...
Iako je govorio da zna sve te stvari i da ce progovoriti ostao je ,,njem,, za razliku od pravog KRALJA Bole.
Koji je i na terenu i van terena dokazao da je covijek kome je stalo do boljeg sutra u BIH repci.
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Ma samo predsjednik Saveza,on treba da bude glavni u bh fudbalu. Selktori se mijenjaju kao carape,Barba nije zasluzio da mu se psuje nakon dva-tri poraza(ako bi bio selektor). Ovako kao glavni u Savezu mogao bi doprinijeti ozdravljenju bh fudbala.ahminhoo je napisao/la:ma mislim da bi on bio dobar pomoćnik i dobra desna ruka ćiri...
Ma ne provaljuj se, Barbarez je fakat protiv Saveza kao i Bolic. Samo nije javno to govorio.sukisp je napisao/la:Bi taman bi pasao i savezu na svim CD ovima Hadzifejzovica i kad je bila hucka protiv saveza barba nijedne nije rekao protiv saveza.ahminhoo je napisao/la:ma mislim da bi on bio dobar pomoćnik i dobra desna ruka ćiri...
Iako je govorio da zna sve te stvari i da ce progovoriti ostao je ,,njem,, za razliku od pravog KRALJA Bole.
Koji je i na terenu i van terena dokazao da je covijek kome je stalo do boljeg sutra u BIH repci.
,,SAMO,, NIJE JAVNO TO GOVORIOTarik14 je napisao/la:Ma ne provaljuj se, Barbarez je fakat protiv Saveza kao i Bolic. Samo nije javno to govorio.sukisp je napisao/la:Bi taman bi pasao i savezu na svim CD ovima Hadzifejzovica i kad je bila hucka protiv saveza barba nijedne nije rekao protiv saveza.ahminhoo je napisao/la:ma mislim da bi on bio dobar pomoćnik i dobra desna ruka ćiri...

- DinceManijak
- Kontakt:
Barbarez: Nigdje kao u Mostaru
Svijet - Sport | Subota, 03 Siječanj 2009
B
ivši reprezentativac BiH Sergej Barbarez s obitelji i prijateljima provodi blagdane u Hamburgu. Barba je u 2008. godini završio igračku karijeru u Leverkusenu, a u Bundesligi je još nosio dresove Hanse, Dortmunda, HSV-a. U Hamburgu je u sezoni 2000./2001. osvojio treće mjesto i postao najbolji strijelac Bundeslige, gdje je u 12 sezona odigrao 330 utakmica i postigao 95 golova.
- Sve mi je bilo odlično u prethodnoj godini. Završio sam igračku karijeru i sada sam puno slobodniji, prije svega psihički. Osjećam se super, ne liježem pod pritiskom, budim se potpuno rasterećen i puno mi je bolje nego kada sam bio profesionalni nogometaš. Tako sam i ovu Novu godinu dočekao u krugu obitelji u Hamburgu, bez ikakvog srkleta uz čašu vina i druženje sa najdražim ljudima.
Image
Prije dvije godine sam s obitelji bio u Mostaru, a ovaj put sam se opredijelio za Hamburg. Nekada sam u Mostaru znao slaviti Novu godinu i po tri dana, ali prošlo je to vrijeme. Ipak, nigdje nije kao u Mostaru. Nema mog grada nigdje - veli Sergej Barbarez za dnevnik As.
Od reprezentacije se oprostio 12. listopada 2006. godine.
- Žao mi je što ću ovo reći, ali mislim da ova godina neće donijeti ništa novo u bh. nogometu, zbog toga sam i prestao igrati za reprezentaciju. Malo sam se distancirao od svega toga, a trenutno mi to najviše odgovara. Nažalost to je tako, a valjda će se nekad i to promijeniti. Volio bih da se krene prema naprijed, kako bi ljudi koji vole nogomet u BiH bili zadovoljniji nego što su danas - iskren je Barbarez.
Ambicije:
- Sigurno je najvažnije da je čovjek zdrav. Želim u ovoj godini završiti Profi licencu. Upravni odbor u Hamburgu je krajem siječnja, pa čekam i to da vidim šta će se dogoditi na tom planu. Nema kod mene nekih velikih očekivanja, takav sam bio i kao igrač, idem mjesec po mjesec polako, a rezultati će sami doći - dodaje Barbarez.
Svijet - Sport | Subota, 03 Siječanj 2009
B
ivši reprezentativac BiH Sergej Barbarez s obitelji i prijateljima provodi blagdane u Hamburgu. Barba je u 2008. godini završio igračku karijeru u Leverkusenu, a u Bundesligi je još nosio dresove Hanse, Dortmunda, HSV-a. U Hamburgu je u sezoni 2000./2001. osvojio treće mjesto i postao najbolji strijelac Bundeslige, gdje je u 12 sezona odigrao 330 utakmica i postigao 95 golova.
- Sve mi je bilo odlično u prethodnoj godini. Završio sam igračku karijeru i sada sam puno slobodniji, prije svega psihički. Osjećam se super, ne liježem pod pritiskom, budim se potpuno rasterećen i puno mi je bolje nego kada sam bio profesionalni nogometaš. Tako sam i ovu Novu godinu dočekao u krugu obitelji u Hamburgu, bez ikakvog srkleta uz čašu vina i druženje sa najdražim ljudima.
Image
Prije dvije godine sam s obitelji bio u Mostaru, a ovaj put sam se opredijelio za Hamburg. Nekada sam u Mostaru znao slaviti Novu godinu i po tri dana, ali prošlo je to vrijeme. Ipak, nigdje nije kao u Mostaru. Nema mog grada nigdje - veli Sergej Barbarez za dnevnik As.
Od reprezentacije se oprostio 12. listopada 2006. godine.
- Žao mi je što ću ovo reći, ali mislim da ova godina neće donijeti ništa novo u bh. nogometu, zbog toga sam i prestao igrati za reprezentaciju. Malo sam se distancirao od svega toga, a trenutno mi to najviše odgovara. Nažalost to je tako, a valjda će se nekad i to promijeniti. Volio bih da se krene prema naprijed, kako bi ljudi koji vole nogomet u BiH bili zadovoljniji nego što su danas - iskren je Barbarez.
Ambicije:
- Sigurno je najvažnije da je čovjek zdrav. Želim u ovoj godini završiti Profi licencu. Upravni odbor u Hamburgu je krajem siječnja, pa čekam i to da vidim šta će se dogoditi na tom planu. Nema kod mene nekih velikih očekivanja, takav sam bio i kao igrač, idem mjesec po mjesec polako, a rezultati će sami doći - dodaje Barbarez.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
- RođeniMostar
- Kontakt:
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Zapostavili smo Legendu. Pozz za Tita!!!!!!!
- CheGuevara
- Kontakt:
zapostavio je i on nasNerko_Juventino je napisao/la:Zapostavili smo Legendu. Pozz za Tita!!!!!!!

CheGuevara je napisao/la:zapostavio je i on nasNerko_Juventino je napisao/la:Zapostavili smo Legendu. Pozz za Tita!!!!!!!

Odmara čovijek vratit će se on u Mostar uzet Velež u stare dane ...sad uživa uz muziku dj....pustite ga puni baterije! 

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
-
- Kontakt:
Mislim da je Barbarez pravi vodja nase reprezentacije,on nam je kao adrenalin u timu,sa njim smo jaci i stabilniji u igri.Njegovo iskustvo dosta znaci.BARBA JE LEGENDA!!!
- CheGuevara
- Kontakt:
kasnis s'tim postom jedno pola godine, ipak je se taj vodja oprostio od fudbala ljetos..ali upravu si sto si napisao..samo si ispred tog svega zaboravio napisati "BIO"CAROBNA LAMPA je napisao/la:Mislim da je Barbarez pravi vodja nase reprezentacije,on nam je kao adrenalin u timu,sa njim smo jaci i stabilniji u igri.Njegovo iskustvo dosta znaci.BARBA JE LEGENDA!!!

Sergej Barbarez dobio 2055 glasova od strane navijaca da udje u upravu Hamburger SV. Posto su ostali imali vise glasova sada ce se u drugom krugu takmiciti sa jos cetvoricom kantidata i od njih ima najvise glasova.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Evo navijaci HSV-a su odlucili i Sergej Barbarez je u upravi HSV-a. U drugom krugu je dobio 1865 glasova.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- DinceManijak
- Kontakt:
Fino fino, neka sad dovede Spahica u HSV 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.