Zato niko ne stavlja Silvu i Tevezitaschweinsteiger je napisao/la:Nije me stid,jer bi bio previse u ovom sastavu.Ne volim ja ni njega,ni Messia,ali pored Robbena i Messia,sto on treba uopste ?
Tema se ne zove dream players,vec dream team

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Zato niko ne stavlja Silvu i Tevezitaschweinsteiger je napisao/la:Nije me stid,jer bi bio previse u ovom sastavu.Ne volim ja ni njega,ni Messia,ali pored Robbena i Messia,sto on treba uopste ?
Tema se ne zove dream players,vec dream team
hector je napisao/la:hehe dani alves je ipak klasa iznad richardsa. a najsmješnije što nemaš najboljeg igrača na svijetu.
don_burza je napisao/la:A smijesno je sto je evo Europe dream team
domineysn je napisao/la:Dakle, tema je otvorena da diskutujemo o "timu snova" sastavljenog od igrača koji nastupaju u europskim klubovima.
Monolog je napisao/la:don_burza je napisao/la:A smijesno je sto je evo Europe dream team
domineysn je napisao/la:Dakle, tema je otvorena da diskutujemo o "timu snova" sastavljenog od igrača koji nastupaju u europskim klubovima.
Ma htjedoh Gravessena staviti (vjeruj mi), al' kontam da je on već zaboravljen, pa da odigram zicera na Argentinca.L_blancos je napisao/la:Sta ti je Gago skrivio
nije ovo lose samo ti fali par iskusnih prvotimaca poput Kuyta, Grygyere, Oda, Quaresme, Kaladzea, Poulsena, Inzagia, Higuaina, Drentea i tako... i na golu naravno veliki, najveci Paul Robinson...Monolog je napisao/la:___________Gomes_______
Oleguer____Brown____Squilaci_____Grosso
___________Gago________
____Gibbson_______Muntari_____
______Mancini________Pepe____
__________Bendtner________
Trener: Roberto Mancini
sve sto sam reko za Inzagia, vazi i za Kuyta, taj umije samo trcati, nikako mi nije jasno kako on moze igrati u timu kakav je Liverpool...Bertrand je napisao/la:Kuyt, Inzaghi?![]()
Higuaina mnogi potcjenjuju,a mislim da ni on sam ne zna sto grije klupu u Realu nakon sezone 09/10.L_blancos je napisao/la:Higuaina stavio..
![]()
Higuain je zvijer, a on ga stavio u najsmotaniju ekipu..schweinsteiger je napisao/la:Higuaina mnogi potcjenjuju,a mislim da ni on sam ne zna sto grije klupu u Realu nakon sezone 09/10.L_blancos je napisao/la:Higuaina stavio..
![]()
a mozda je njemu moras servirati da bi dao gol, dok npr nekom tamo Messiu, Ronaldu, Rooneyu, Villi, Ibrahimovicu to ne moras, oni ce nesto napraviti i dati gol...franco_tm je napisao/la:ja ne znam sta pricate o inzaghiju , covjek je najbolji napadac ovog vijeka .. bas suprotno nego neki gore komentari "kad ne ide ekipu ne ide ni njeg" naprotiv,on bas tada pokaze sve ono svoje , sjetite se samo one tekme iz grupne faze LP prosle sezone milan-real 2-2 .. milan sanse nije imao , on udje u 70 minuti i okrene sve .. to je jedna od milion takvih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.