Zlatan Bajramović
Re: Zlatan Bajramović
Evo raspitivao sam se na forumu Frankfurta sto se tice Bajramovica. Rekli su mi da ce tek za deset dana poceti sa laksim treningom. Pored problema na tom prstu, imao je puknuce i misica.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
amerosm@ i no rules@, hvala vam za informacije, nisam nista cuo za Bajramovica u posljednje vrijeme pa mi je drago da cujem a pogotovo mi je drago sto su te informacije dobre
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
- Edo Baajka
- Kontakt:
Na Forumu Eintrachta pise da je danas poceo trcat.
Nadamo se da ce uskoro moc opet igrat!
Nadamo se da ce uskoro moc opet igrat!
da se hoce vise oporaviti pa vise od godinu dana pauzira !valjda ce biti spreman do belgije
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
pa jedino da je toliki bosanac pa da se odaziva repki!bojim se da ne odbije reprezentaciju zbog povreda da ne kaze da ne moze izdrzat dva fronta ko salihamdzic!!a kakav nam je savez i organizacija sigurno nece imat ni volje dolazit u BiH!!!!!!
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Željoman je napisao/la:pa jedino da je toliki bosanac pa da se odaziva repki!bojim se da ne odbije reprezentaciju zbog povreda da ne kaze da ne moze izdrzat dva fronta ko salihamdzic!!a kakav nam je savez i organizacija sigurno nece imat ni volje dolazit u BiH!!!!!!
daj Bože da se to ne dogodi
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Hvala Bogu pa se nas "Vitez" vraca na zeleni teren, Bogami sam uvijek mislio o njemu i zao mi je sto je toliko pauziro, ali mislim da ce se vratiti jos bolji u svome klubu a tako i u reprezentaciji.
Dobro nam dosao nazad Zlatane Bajramovicu i sretno
Dobro nam dosao nazad Zlatane Bajramovicu i sretno
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
zna li iko hoće li Zlatan biti barem na klupi Franfurkta u narednoj utakmici
- FK Sarajevo
- Kontakt:
pisalo je da bi protiv schalkea trebao biti u kadru
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
izgleda da ce biti na klupi na narednoj utakmici ??
ima li neko informacija
ima li neko informacija
On bio se trebao vratiti u prvih 11 protiv Hoffenheima (14. marta). Tokom ove sedmice je poceo da trenira :
http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-14159.htm
http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-14159.htm
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
To je mnogo dobro, samo jos da udje u takmicarsku formu, jer nam nespreman nece puno koristit.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
hvala Bogu pa je i on stao na noge..........................sasa vrati se
To onaj Bajramovic sto nije igrao dvije godine, ma pravi igrac nema sta, moci ce igrati za treci tim Frankfurta kad podje trenirati, a vi bi ga u reprezentaciu,onda bi i moj tata mogao igrati jer sam ga vidio da je jednom igrao na livadi mozda prijenekih 5-6 godina
Treba pricekati jedno vrijeme pa onda da vidimo.dobricina je napisao/la:To onaj Bajramovic sto nije igrao dvije godine, ma pravi igrac nema sta, moci ce igrati za treci tim Frankfurta kad podje trenirati, a vi bi ga u reprezentaciu,onda bi i moj tata mogao igrati jer sam ga vidio da je jednom igrao na livadi mozda prijenekih 5-6 godina
Normalno nebi trebalo odmah, jer godina je duga.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
jos malo zlatane pa na zeleni teren
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
@ dobricina --- halo ba sta pricas !!!, vidi se da repku pratis 1-2 godine , nemas veze ko je bio Zlatan Bajramovic dok ga ova povreda ne sjeba , Bajramović je nasljednik Barbareza i da nije igrao 5 god. bolji je od vecine reprezentativaca . Jesil čuo kada za ove nogometaše : Grlić , Bešlija , Barbarez , Bajramović , Grujić , Milenković , Tolja , Bartolović , Papac , Salihamidžić ...
Grlic(Duizburg), Beslija(Zeljo), Barbarez(uprava HSV-a), Grujic(Moss), Milenkovic(Panseraikos), Tolja(Saba), Bartolovic(Hajduk), Papac(Glazgov Rendzers),Salihamidzic(Juve) jesam jano rules je napisao/la:@ dobricina --- halo ba sta pricas !!!, vidi se da repku pratis 1-2 godine , nemas veze ko je bio Zlatan Bajramovic dok ga ova povreda ne sjeba , Bajramović je nasljednik Barbareza i da nije igrao 5 god. bolji je od vecine reprezentativaca . Jesil čuo kada za ove nogometaše : Grlić , Bešlija , Barbarez , Bajramović , Grujić , Milenković , Tolja , Bartolović , Papac , Salihamidžić ...

neka ga u timu protiv belgije,taman ne makao sa mjesta.valjat ce ostalim igracima za moral.svi znaju ko je bajramovic.A ti sto ga blatis sa trecim timom frankfurta razligu sa ovog foruma i nejavljaj se vise matere ti.ZLATANE TI SI NAS LAV.TI SI NADA NASA.ZLATANE ZLATANE NOGE TI SE POZLATILE...znamo ko si i sta si ljudeskaro.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.