Hajduk Split
Re: Hajduk-Torcida
vinko coce
idemo danas po tri nova boda,
- Stone Island
- Kontakt:
Rz88 je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=ZGQ64zSG ... -fresh+div
Ovo je jedna od najjacih pjesama na balkanu ako ne i najjaca, respekt za ovu pjesmu , place mi se kada je slusam a nisam navijac ni simpatizer Hajduka , nekako ti dira srce , dusu , MA ZAISTA FENOMENALNA PJESMA....

Nisi ti sekunde dobar

rz88 je emotivan 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
ove godine hajduku igra najbolje oni i osvajaju
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
Oluja sa sjevera je strašna.
a i ova je jednako dobra...... Vinko Coce-Volim te Hajduče
Momče Hercegovče
Oo premocna pjesma....Josip321 je napisao/la:Oluja sa sjevera je strašna.
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
pjesma nije loša, ali svakako je pjevaju svakih 10 g. (mislim na ovu "Prvaci smo...")

torcida je najaca na balkanu, mozda nema najvise navijaca ali da je najvernija i najprvzenija to jeste
a da pišeš malo objektivno a ne uvjek subjektivno.
u čemu računaš privrženost ?
nevidim razlike izmedju ljubavi HZ za Sarajevo, Manijaka za Zelju, Delija za Zvezdu itd. i Torcide za Hajduk.
Svi su jako privrzeni svojim klubovima... što je logički
u čemu računaš privrženost ?
nevidim razlike izmedju ljubavi HZ za Sarajevo, Manijaka za Zelju, Delija za Zvezdu itd. i Torcide za Hajduk.
Svi su jako privrzeni svojim klubovima... što je logički
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
Finale kupa, prvi na tabeli, sta se moze vise u hnl-u. na zalost dinamo se raspada, time ce bbb umanjiti uspjeh hajduka
Nadodaj jos osvojeno dvoransko prvenstvo.bh hrvat je napisao/la:Finale kupa, prvi na tabeli, sta se moze vise u hnl-u. na zalost dinamo se raspada, time ce bbb umanjiti uspjeh hajduka

mamic mjenja trenere poput kosulja, misli time nesto napraviti. nema atmosfere u maksimiru kao u svacionicama poljuda
jos jedna pobjeda bilih, pet bodova ispred dinama, pred dobro ispunjenim poljudom. cini mi se da je igrao onaj tuzlak sto mu je propao ugovor sa dinamom za croatiu sesvete
ermin zec bi se mogao sjajno uklopiti u mladu ekipu hajduka ako kalinic ode vani. jos jedan tandem, ibricic-zec
- dolina cupova
- Kontakt:
e sigurno imas i od zvezde,jer vidim neki vasi navijaci nose upravo njihove dresove...Rz88 je napisao/la:Josip321 je napisao/la:Oluja sa sjevera je strašna.
da znam, imao sam cd dinama i hajduka i preslusao sam sve pjesme, i ova je dosta dobra ali prvaci smo navijajmo ta je najjaca.
1- 0 nikola kalinic u maniru evropskih golgetera. prije toga slobodan udarac cibalije, sut milardovica tik kraj stative. komentar zeljke vele je bio zunjino iz vinkovaca. najaci komentator u hr.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.