Da je Sloboda jedina koja ceka pare,bilo bi dobroharry_90 je napisao/la:Kad mislite uplatit Slobodi 200.000 eura za Kikanovica i Milosevica ?? Stvarno bezobrazluk sa vase strane,Divkovic i Vujovic osjedise cekajuci pare

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Da je Sloboda jedina koja ceka pare,bilo bi dobroharry_90 je napisao/la:Kad mislite uplatit Slobodi 200.000 eura za Kikanovica i Milosevica ?? Stvarno bezobrazluk sa vase strane,Divkovic i Vujovic osjedise cekajuci pare
Ja koliko znam Igor je blizu Caje Laboral.braoolyo je napisao/la:Neke insajderske informacije govore da su Rakocevic i Milicic pristali da dodju, mozda i Askrabic, te dva Amerikanca na pozicijama 3 i 4.
Pa u tom je i fazon. Da se o tome ne prica, dok Covic i Pesic pregovaraju sa igracima.neno#4 je napisao/la: Ja koliko znam Igor je blizu Caje Laboral.
Sto bi rek'o a ko ce to sve da plati...braoolyo je napisao/la:Pa u tom je i fazon. Da se o tome ne prica, dok Covic i Pesic pregovaraju sa igracima.neno#4 je napisao/la: Ja koliko znam Igor je blizu Caje Laboral.
Milicic trazi platu 3 puta manju nego sto je Varda trazio, dok ce Rakocevic imati platu dovoljnu da klub dovede do bankrota.neno#4 je napisao/la: Sto bi rek'o a ko ce to sve da plati...
Preduzece, Panticu, preduzece![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da su to nerealne opcije, mislim da se nece Covke upustati odmah u instant uspjeh.
Izgleda da zna samo Uvalin,koliko se secam oni su licno pregovarali.neno#4 je napisao/la:Ma Misko samo radi za pare. Njega ne interesuje nista drugo. Bice i sa djavolom dobar zbog para![]()
![]()
![]()
A ovo mu je odlicna sansa da utali Nedovica i ostale poslije. Zna i on da sa Karijem ima tri puta vece sanse da ih proda posto ce da postanu bolji.
Ristic je najveca ziva legenda. Svi znaju sve o njemu, a ne znaju ko je![]()
![]()
Cim je Kari pristao moraju mu se obezbijediti pare za pojacanja.
Mislim da je ovo idealno vrijeme da se Dule vrati na klupu i da opet odigraju titanske duele. Mada stagod Zvezda dovela ove godine, bice slabiji igracki. Naravno, u granicama njihovih mogucnosti. Nadam se da Covic nece ponoviti prethodne greske. Da juri za titulom i Partizanom, a na kraju prave dugove.
Zvezda nikada nije i nikada nece propasti,sve dok je ova "nova" Crvena Zvezda pod znakom SD CRvena Zvezda to je nasa Zvezda i takva ce i ostati.Ovo je novi klub sa starom dusom i ono sto ce biti predmet ljubavi svih istinskih navijaca naseg kluba.legenda reala je napisao/la:e moj Štefane ,šta si dozvolio da ti propadne tvoja Crvena Zvezda![]()
bruka moj Štefko
Devil je napisao/la:Zvezda nikada nije i nikada nece propasti,sve dok je ova "nova" Crvena Zvezda pod znakom SD CRvena Zvezda to je nasa Zvezda i takva ce i ostati.Ovo je novi klub sa starom dusom i ono sto ce biti predmet ljubavi svih istinskih navijaca naseg kluba.legenda reala je napisao/la:e moj Štefane ,šta si dozvolio da ti propadne tvoja Crvena Zvezda![]()
bruka moj Štefko
Jeste i ovaj klub pod SD jer SD-u pripadaju kosarkaski trofeji.Ako slucajno ne dodje do konacne fuzije u narednih pet godina,ako se uzme neki trofej do tada pripasce "staroj" Crvenoj Zvezdi.braoolyo je napisao/la:Koliko znam novi klub nije pod znakom SDCZ, zato sto ne mogu biti dvije kosarkaske sekcije, ali ce se svi trofeji pripisati SDCZ.
Sta nam treba od uspjeha da se plasiramo u EL (makar kvalifikacije) sledece sezone?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.