Pro Evolution Soccer 2012

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

guber90
Kontakt:

Re: Pro Evolution Soccer 2012

Post Postao/la guber90 » 23 avg 2011, 18:14

ILoveLFC je napisao/la:
guber90 je napisao/la:Vrlo je dobro za sada, sistem pasova je malo izmjenjen i nije vise moguce tek tako izbaciti cijelu odbranu jednim pasom. Ono sto me negativno iznenadilo, a sto je navodno poboljsano u ovoj verziji, su golmani. Nekoliko puta mi se desilo da cistu loptu ne uzimaju u ruke nego je ili primaju na prsa ili eventualno ispucaju glavom. Posto se ne radi o finalnoj verziji jos je rano za konacni sud, no sve u svemu za sada sam zadovoljan sa igrom, posebice kretnjom suigraca.

Ukoliko vas iritira onaj intro postoji nacin da ga se rijesite. Ako neko hoce da zna neka se javi jer mi mrsko pisati ako nikome ne treba. :mrgreen:
Pisi.... :lol:
Odes u folder gdje si instalirao demo (Konami folder), udjes u folder img ,zatim nadji i obrisi ova dva fajla:
pes12pv i pes12ci .

Eto to bi trebalo da radi bez problema :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 23 avg 2011, 19:55

Evo skinuo sam, mogu reći samo, ništa posebno, skoro isto kao i prošli PES.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 23 avg 2011, 20:04

Han!$;Lfc je napisao/la:Evo skinuo sam, mogu reći samo, ništa posebno, skoro isto kao i prošli PES.
Graficki mozda, ali sve ostalo se drasticno promjenilo ;).

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 23 avg 2011, 20:06

Da, stil igre, pasovi, dosta se promjenilo, a mozda se jos svasta nesto promjeni buduci da je ovo samo demo :D
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 23 avg 2011, 20:13

ILoveLFC je napisao/la:Da, stil igre, pasovi, dosta se promjenilo, a mozda se jos svasta nesto promjeni buduci da je ovo samo demo :D
Upravo :D, ja se iskreno nisam jos navikao na ovo sve, neke stvari je dosta teze uraditi nego prije, primjera radi trough pass, koji je na proslom i bio nerealan, jer sa njim sam znao cesto citavu odbranu protivnicku izbaciti. Medjutim, neke stvari su i lakse, poput suta unutar 16 metara, koji je dosta lakse sada za dati i koji golman sa dosta muke brani :D. Uglavnom, ima dosta da se uci :D.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 23 avg 2011, 20:37

Han!$;Lfc je napisao/la:Evo skinuo sam, mogu reći samo, ništa posebno, skoro isto kao i prošli PES.
pa ti igras opet demo od pes 11.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 23 avg 2011, 21:12

Ja jedanaestku na početku igrao i prestao.... Kasnije dvaput je ponovo skidao i instalirao ali štekala kasnije :roll: .... Jutros saznao da je izašao demo i evo skidam treći part kad sam krenuo bio skidati vidim i ovdje linkove ali ne vjerujem da bih imao toliko vremena da mi odjednom sve skine.... :)

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 23 avg 2011, 21:34

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ja jedanaestku na početku igrao i prestao.... Kasnije dvaput je ponovo skidao i instalirao ali štekala kasnije :roll: .... Jutros saznao da je izašao demo i evo skidam treći part kad sam krenuo bio skidati vidim i ovdje linkove ali ne vjerujem da bih imao toliko vremena da mi odjednom sve skine.... :)
Ja mislim da se neces pokajati :D, stvarno je zanimljivo, nije nimalo lagano i moras pratiti svoje igrace, jer u sekundi prilika iskrsne :D. Meni ovaj novi soker ide bolje nego stari, sto znaci da se potvrdila njihova tvrdnja, da ce biti bolje optimizovan od 2011 i tu su miljama daleko od FIFE :)

BTW dobar avatar :P.

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 23 avg 2011, 21:40

ljudi
uskoro izlazi patch by BalkanPesBox

Timovi:
Crvena Zvezda-Partizan
Dinamo-Hajduk
Željo-Sarajevo
Repke: naše ...bosna srbija hrvatska mk, cg itd

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 23 avg 2011, 21:49

moze neko dat link?
YNWA!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 23 avg 2011, 22:02

karameldar je napisao/la:moze neko dat link?
http://www.pes-patch.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Imaš tu....
guber90 je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ja jedanaestku na početku igrao i prestao.... Kasnije dvaput je ponovo skidao i instalirao ali štekala kasnije :roll: .... Jutros saznao da je izašao demo i evo skidam treći part kad sam krenuo bio skidati vidim i ovdje linkove ali ne vjerujem da bih imao toliko vremena da mi odjednom sve skine.... :)
Ja mislim da se neces pokajati :D, stvarno je zanimljivo, nije nimalo lagano i moras pratiti svoje igrace, jer u sekundi prilika iskrsne :D. Meni ovaj novi soker ide bolje nego stari, sto znaci da se potvrdila njihova tvrdnja, da ce biti bolje optimizovan od 2011 i tu su miljama daleko od FIFE :)

BTW dobar avatar :P.
Nadam se da hoć evo sad ću početi skidati posljednji part....

Hvala, mora biti dobar kada ga je autor dobro napravio.... ;)

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 23 avg 2011, 22:02

Jel se tesko vratit jednu stranicu unazad?! :oops:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 23 avg 2011, 23:41

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
:lol: ma PES, nikad neće biti ravan FIFI.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 24 avg 2011, 00:32

Han!$;Lfc je napisao/la:
:lol: ma PES, nikad neće biti ravan FIFI.
U kojem ti svijetu zivis? :? ;)

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 24 avg 2011, 04:58

Bilal je napisao/la:
Han!$;Lfc je napisao/la: :lol: ma PES, nikad neće biti ravan FIFI.
U kojem ti svijetu zivis? :? ;)
Pa sta hoces, covjek je u potpunosti upravu. PES nikada ne moze toliko nazadovati :mrgreen: .

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 24 avg 2011, 13:17

Bilal je napisao/la: U kojem ti svijetu zivis? :? ;)
u kojem ti svijetu zivis, vidio bi da u zadnje 4 god fifa apsolutno dominira, pusti to pes na pc bolji, fifa se prvenstveno pravi za konzole, jer tu ima najvise igraca, i najvise onih koji kupuju, sam i dokaz koliko je fifa zaradila u zadnje 4 god.

a s novim impact enegineom, poboljsanim gameplayom, ne moze nikako biti gora od pes.a, a i ne moram se zamarati s patchevima, da bi mogao igrati normalno.

btw tema je pes, i necemo vise o fifi

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 24 avg 2011, 13:19

Ne znam ljudi , ali koje igrao FIFU 11 onda zna da je ovo cista kopija FIFE 11 , ovo je gotovo pa identicno...

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 24 avg 2011, 13:39

Zadnju Fifu nisam igrao,nisam je mogao pokrenuti,ne znam sto,tako da ne mogu reci jel pes 12 kopija fife 11,nego dali je jos neko primjetio,ili mi se ucinilo da je Falcao kriticno uradjen,i prosli pes i ovaj pes,i malo malo mi se samo golmani ne svidjaju,a gameplay je dosta dobar,i kako vi driblate na pesu,jel samo na strelice prolazite ili? To nikad nisam znao.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 avg 2011, 13:42

Bilal je napisao/la: U kojem ti svijetu zivis? :? ;)
u kojem ti svijetu zivis, vidio bi da u zadnje 4 god fifa apsolutno dominira, pusti to pes na pc bolji, fifa se prvenstveno pravi za konzole, jer tu ima najvise igraca, i najvise onih koji kupuju, sam i dokaz koliko je fifa zaradila u zadnje 4 god.

a s novim impact enegineom, poboljsanim gameplayom, ne moze nikako biti gora od pes.a, a i ne moram se zamarati s patchevima, da bi mogao igrati normalno.

btw tema je pes, i necemo vise o fifi
FIFA-ina dominacija krece poslije PES-a 6 ;) 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 24 avg 2011, 15:54

Narin je napisao/la:Zadnju Fifu nisam igrao,nisam je mogao pokrenuti,ne znam sto,tako da ne mogu reci jel pes 12 kopija fife 11,nego dali je jos neko primjetio,ili mi se ucinilo da je Falcao kriticno uradjen,i prosli pes i ovaj pes,i malo malo mi se samo golmani ne svidjaju,a gameplay je dosta dobar,i kako vi driblate na pesu,jel samo na strelice prolazite ili? To nikad nisam znao.
Sramota kako su ga uradili , 77 ocjene.. :oops:

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.