šta ti je debilu .. zovem se Kenan , prezivam se Pjanić .. dodaj me na fejsbuku pi*ko jedna !skyisthelimit je napisao/la:neznalica-.....Eto nek si ti znalac, garant nam pises iz dijaspore i solis nama pravim bosancima pamet sta je i kako trebalo biti...Fanfara je napisao/la:tako je flash .. i bojao sam se da će ovi 'papetovci' uzeti kao argument poraz od Španije (2-5) , ali u toj utakmici mi smo pored dva gola stvorili još bar 5 stopostotnih prilika , Casillas je nemoguće branio ! Nemate šta reći vi koji volite neznalicu iz Zavidovića !
p.s. ne bih ga ovako zvao da ne tura nos gdje mu nije mjesto !
JEL TE STID imalo, SRAMI SE
Safet Susic ostaje DA / NE ?!
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!
ogranicen si ko da si zasalovanJuve-TZ je napisao/la:kod nas sve naopako...
pape poslije poraza od 6:2 postade junak!
Da smo kojom srecom pobjedili sinoc ti bi istetoviro papetovu sliku na ledjima a sad ovako si nasao ovdje da pljujes
nadam se da je ta rasa pljuvaca svega sto je nase u izumiranju
Thomas Müller - Fußballgott
-
- Kontakt:
Kenane, nije pametno postavljat pravo ime na fejsbuku.
PS... hos da ti posaljem par **** da ti posalju friend request?

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Napokon da smo i mi jednom stali uz trenera kad' je teškoJuve-TZ je napisao/la:kod nas sve naopako...

Ovo me pozitivno iznenadilo

Hvala Bogu pa i mi nekada imamo bar' malo pameti ...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Izvini druze, al ja ti ne znam na koga mislis !?Nimla_RZ je napisao/la:Kako kume nema zamjene, onog pustinjskog lisca bi trebalo dovest...VolimTz je napisao/la: Je*ote Pape jesil cuo, nikad nisam bio za njega nisam ni sada ali nema zamjene čovječe Božji
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Slika govori 1000 rijeci

FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
ne treba , imam ih i previšeMostaracVelezovac je napisao/la:Kenane, nije pametno postavljat pravo ime na fejsbuku.

Ma od prvog dana sam protiv njega.Zbog odnosa prema zemlji u kojoj je rodjen svih proteklih godina a i zbog nestrucnosti koju je pokazao u svojoj trenerskoj karijeri.Vodio je sve "velikane" i sto je najvaznije "uspjesno" a da neke nabrojimo:Konyaspor,Ankaragucu,Rizespor...itdFanfara je napisao/la:tako je flash .. i bojao sam se da će ovi 'papetovci' uzeti kao argument poraz od Španije (2-5) , ali u toj utakmici mi smo pored dva gola stvorili još bar 5 stopostotnih prilika , Casillas je nemoguće branio ! Nemate šta reći vi koji volite neznalicu iz Zavidovića !
Nema vise :P
Svaki trener se mjeri po rezultatima,Guus Hidink nije se plasirao sa Turskom
na Euro i otiso je,Safete sta cekas ...
na Euro i otiso je,Safete sta cekas ...
Vidi Mevlida iza Safeta !!!afa97 je napisao/la:Slika govori 1000 rijeci

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Vahid Halilhodžić.VolimTz je napisao/la:Izvini druze, al ja ti ne znam na koga mislis !?Nimla_RZ je napisao/la:Kako kume nema zamjene, onog pustinjskog lisca bi trebalo dovest...VolimTz je napisao/la: Je*ote Pape jesil cuo, nikad nisam bio za njega nisam ni sada ali nema zamjene čovječe Božji
Čelik Zenica 1945
- skyisthelimit
flash je napisao/la:Ma od prvog dana sam protiv njega.Zbog odnosa prema zemlji u kojoj je rodjen svih proteklih godina a i zbog nestrucnosti koju je pokazao u svojoj trenerskoj karijeri.Vodio je sve "velikane" i sto je najvaznije "uspjesno" a da neke nabrojimo:Konyaspor,Ankaragucu,Rizespor...itdFanfara je napisao/la:tako je flash .. i bojao sam se da će ovi 'papetovci' uzeti kao argument poraz od Španije (2-5) , ali u toj utakmici mi smo pored dva gola stvorili još bar 5 stopostotnih prilika , Casillas je nemoguće branio ! Nemate šta reći vi koji volite neznalicu iz Zavidovića !
Abdulah Ibrakovica za selektora....
fanfara, odakle pises iz Swedske

15.10 - 15.06 ...
Vraća se osmijeh na moje lice , sve je više onih koji su protiv Saje !
To što ti posjeduješ se liječi paćeniče ...Fanfara je napisao/la:Vraća se osmijeh na moje lice , sve je više onih koji su protiv Saje !
Nadaj se da su pronašli lijek...

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
ti si ogranicen da jos nisi shvatio koliki je on amater sa reprezentacijom sinoc ispao...don_burza je napisao/la:ogranicen si ko da si zasalovanJuve-TZ je napisao/la:kod nas sve naopako...
Da smo kojom srecom pobjedili sinoc ti bi istetoviro papetovu sliku na ledjima a sad ovako si nasao ovdje da pljujes
nadam se da je ta rasa pljuvaca svega sto je nase u izumiranju
a ne bih istetovirao njegovu sliku ni da osvoji svjetsko prvenstvo i ligu prvaka zajedno...covjek me nervira jos od francuske kad su nas takticki nadigrali u sarajevu, preko rumunije koja nas je razvalila, albanije koja nam uze dva boda radi toga jer je on isao na jedan, pa bjelorusije gdje smo jedva postigli pogodak protiv njih 8 u igri, albanije kod kuce gdje nam je Bog sami pomogao...sto je dosta dosta je
da je izgubio sinoc kao pristojan covjek i potrudio se da mu tim sto bolje prodje kad vec ispada ne bih mu nista rekao...ali covjek je sinoc pokazao da nije za ovog i nije mi zao sto pisem ovo...
zao mi je naroda ovog sto prati ovo 2 godine da bi on na kraju primio sest komada... 500 000 ljudi bez bona, samo njega prate da uradi to sto cekamo i vidi cuda primi 6 komada, zao mi je naroda, a za papeta me zaboli k
- skyisthelimit
pa da, zenicani, tuzlaci mostarci i zeljovci se udruzili zajedno da otjeraju selektora samo zbog toga jer je pitar..:FINO; fino....
Dovedite nam jednog svog, Abdulaha, Amara ili Hafizovica

15.10 - 15.06 ...
napisao sam ti već .. al evo , posto tebi treba dvaput mozda i jos koji put .. da iz Svedske , ZENICA predgrađe Goteborga !skyisthelimit je napisao/la:flash je napisao/la:Ma od prvog dana sam protiv njega.Zbog odnosa prema zemlji u kojoj je rodjen svih proteklih godina a i zbog nestrucnosti koju je pokazao u svojoj trenerskoj karijeri.Vodio je sve "velikane" i sto je najvaznije "uspjesno" a da neke nabrojimo:Konyaspor,Ankaragucu,Rizespor...itdFanfara je napisao/la:tako je flash .. i bojao sam se da će ovi 'papetovci' uzeti kao argument poraz od Španije (2-5) , ali u toj utakmici mi smo pored dva gola stvorili još bar 5 stopostotnih prilika , Casillas je nemoguće branio ! Nemate šta reći vi koji volite neznalicu iz Zavidovića !
Abdulah Ibrakovica za selektora....
fanfara, odakle pises iz Swedske

Ograđujem se od tvoje izjave ...skyisthelimit je napisao/la:pa da, zenicani, tuzlaci mostarci i zeljovci se udruzili zajedno da otjeraju selektora samo zbog toga jer je pitar..:FINO; fino....
SAFETE OSTANI !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Sa zenicanima i mostarcima moze uvijek ali sa strumfovima ni pod razno.skyisthelimit je napisao/la:pa da, zenicani, tuzlaci mostarci i zeljovci se udruzili zajedno da otjeraju selektora samo zbog toga jer je pitar..:FINO; fino....

Ja sam protiv odlaska jer mislim da nema adekvatne zamjene. U zadnja dva selektor-eksperimenta ostvarili smo baraz, nisam siguran da ima jos neko ko ce ostvariti takav podvig.
Da je Bogdom pitar , nego seljačina iz Zavidovića .. a ovaj što mi govori da se trebam liječiti stavio Higuaina na avatar.. kad bi samo neki imali muda da se 'otkriju' na ovom forumu , mnogi drugi ne bi uopce vise stupali u kontakt s njima kad bi skontali koliki su to debili !*p!p!t@* je napisao/la:Ograđujem se od tvoje izjave ...skyisthelimit je napisao/la:pa da, zenicani, tuzlaci mostarci i zeljovci se udruzili zajedno da otjeraju selektora samo zbog toga jer je pitar..:FINO; fino....
SAFETE OSTANI !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.