Postao/la inacefindecko » 16 jan 2012, 23:52
----
Cijeli razred okreno klupe, plakate, sve po zidovima naopačke, samo katedra ostala normalna.. Ulazi profesor, oni svi ustaju, ono okrenuli se prema zidu, profesor se izgubio..
----
Nacrtali bili qrac ispod panoa, baš velik, i sad redar briše tablu i pomjeri pano, kaže jao profesorice šta je ovo, normalno proces se vodio da nađu ko je to uradio..
----
Bila jedna budala, zvali ga nešto sa Čupavi, i sad on bio jediničar pravi, i bio test, i sad, ovi ostali hoće da prepisuju i zamole tog frajera da zovne profesoricu, lafo mu nešto nije jasno, da ovi ugrabe prepisat. I haj, dodje vrijeme i za to, diže Čupavi dva prsta, ova profa se obradovala da on nešto pita, jer je katastrofa, priđe ona njemu kaže: reci?
On gleda u nju, ne zna šta da pita oko testa, kaže MRŠ! Bilo mu vladanje 2.
----
Frajer imao slušalice u ušima na času, i sad prilazi mu profa na času, pokazuje mu izvadi slušalice, izvadio on, kaže reci, kaže izvadi slušalice, kakvo je to ponašanje, on hladno vrati, kaže :ja mislio vi nešto pametnije hoćete da kažete..
----
Bio predmet historija religija, il tako nešto, i sad profesorica u fazonu sve neki lančići prstenovi, neka božanstva lijeva, baš uz predmet. Pita ona frajera (budala teška), čega je to i to bog, kaže graha, ona mu da jedan, sutra ga opet prozove, on šuti, ona mu opet jedan da. Tako tri časa za redom, četvrti ga prozove, kaže on "J*bem ti tog tvog Boga što ga nosiš oko vrata i ta sva ostala božanstva, pa prozivaj mater.." Izašao sa časa hladno..
----
Jedna senilna profesorica u školi rekla djeci da ode po dnevnik, donijela kišobran.. Ista ta došla na čas, vidi djeca tu buku prave, kaže SRAM VAS BILO, KOD KOGA ČAS IMATE? oni ono: pa kod vas.. propala u zemlju!
----
Igrali lopte na Fisu, i sad od jarana mi stara radi u Mupu, odma pored. I haj, igramo mi, i sad on zaheba nešto, reko : J+bem ti onu majku što ti radi ovdje, kad za par trenutaka čujem zove ga mama, stajala tu već 10 minuta.
----
Bili mi na tabiji, za ramazan, i sad zvoni mi mobitel jaranu, on kaže "evo me sa jaranom", kaže on moje ime, kaže : KAKO ĆE ON BIT NA FACEBOOKU, evo ga sa mnom, jel se to drogiraš, šta ti je ba? evo ti ga pa provjeri!
i ja konto ono priča frajer sa trebom, po ovom "drogiraš se" pomislih, ja se javim riječima "ŠA JE BA, ŠA HOŠŠ" kad kaže "Bože sačuvaj" i prekide. Ja gledam u druga, on se zaledio, reko ko je ovo ba, kaže : ma stara moja!
----
Bili na času hemije u prvom razredu i sad, imamo frajera, glupljeg sigurno ne poznajete, o životu zna haman ništa, ne zna neke banalne stvari, u pravom smislu riječi kloc.. I izvela njega profa na tablu, nacrtala mu -C- (ugljik sa dvije veze) i sad pita ga koliko ovaj ugljik ima veza, kaže on jednu.. Ona ga pogleda, kaže mu : Pogledaj sa svake strane! I sad stane on, čudno mu nešto, kad se poče naginjat lijevo-desno, ono gleda sa svake strane.. Mi pod sto legli.. (možda nije ovako smiješno, al u toj situaciji dramatično)
----
Imamo u razredu djevojku koja strašno liči na muškarca, čak nosi i mušku odjeću, kratku frizuricu.. al je strašno inteligentna. Prozva nju profa matematike, inače zanimljiv frajer strašno, kaže haj momčino izađi na tablu. I haj nama to već bi smiješno, vidimo on sve nju oslovljava u muškom rodu. Gleda on u nas, kaže: šta je smiješno, ko se zadnji smije, najsladje se smije, a ti momčino, ne obaziri se, svaka čast momak, ti vladaš ovom materijom..
Mi se počeli valjat od smijeha, kaže on šta je problem, kaže cura ne bi ga bilo da se ja ne zovem tako i tako.. Stao frajer, ne može da vjeruje..
----
Plakala mi jaranica na sred hodnika, i sad prišla joj kolegica iz drugog odjeljenja da vidi šta joj je..
I pričaju one, tješe se, kad prilazi razredna moja (i od te jaranice što plače) i umješala se u razgovor. Ona toliko mlado izgleda, da bi joj svi dali naše godine. I prilazi sad razredna, prekida razgovor ovih jaranica, pita ovu što plače šta joj je, a ova kolegica (njoj ne predaje ništa) napade mi razrednu: Šta ti je, imaš ti kakvog odgoja, pa vidiš li da pričamo.. Razredna stala, ne može da vjeruje, pita je kakvo je to ponašanje, kaže ova: Ma šta kakvo mi je ponašanje, usta ću ti razvalit poslije škole.. Kad je saznala kome je prijetila u zemlju propala..
----
Došao frajer tek kod nas u razred, nema šta mu nismo radili.. Nije znao još gdje se šta u školi nalazi, pa mi to iskoristili.. Imali mi sport, i sad dvorana je na dnu škole, pita on nas gdje je, mi mu rekli, iznad trećeg sprata imaš ulaz, otvoriš to i tu su ti svlačionice. Mi se presvukli, poredali u vrstu kad frajer tek dolazi, pita ga profa što kasni, kaže ma novi sam, ovi me na krov poslali. Plakali od smijeha.
Istog tog smo frajera izradili da smo uzeli od pedagogice sokove, da ona dijeli, i otišo on hladno kod pedagogice, kaže dajte i meni sok, ona stala, kaže sine otkud meni to, kaže a njima ste dali.. Kupila mu žena sok u kantini dole, mislila da nema para.
----
Imao ja žvaku u ustima i čekamo mi pred kabinetom da uđemo na čas. I sad kako izlaze učenici, to sve raja moja, ja onu žvaku preživam ko krava, ono mljackam im u lice, i haj oni se smiju, i pošto sam ja bio na rubu vrata nisam mogao vidjeti odmah ko izlazi.. I mljackam ja tako svakom u lice, kad izađe profesorica, nije me mogla očima, a ja i njoj počeh mljackat u lice.. Oj u životu mi ofirnije nije bilo, žena se čudi šta mi je, ja uletio u onaj kabinet..
----
Jaran mi fudbal trenira, i sad malo se on napio, hodamo ferhadijom i pridje dedi nekom starom, kaže HOĆETE AUTOGRAM, JA SAM FUDBALSKA ZVIJEZDA?
Pogleda ga dedo ono jadno, kaže ma ti si kar.ina moja i ode..
----
Imali mi vjeronauku, a sljedeći čas test iz jednog predmeta i krili mi te džonove sve, al nikako da skontamo gdje ćemo da bude neofirno, jer kod ove teško prepisat. I sad mi smišljamo, ja pitah ono tiho profu: gdje ste vi ajete krili, kontam ja nije me čula, ovi oko mene se odvalili smijat, kaže sine haram ti je to što pitaš.. Ja se postidio..
Zadnja izmjena:
inacefindecko, dana/u 17 jan 2012, 00:02, ukupno mijenjano 2 puta.