K1=kickbox,muay thai international

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Polo
Kontakt:

Re: K1=kickbox,muay thai international

Post Postao/la Polo » 08 avg 2012, 16:30

ramiral je napisao/la:Biće to jak turnir, najdraži mi je ovdje Le Banner iako mislim da mu je vrijeme lagano prošlo... nema tu više one eksplozivnosti.
Mislim da on nema ama bas nikakve sanse, po meni favoriti sada trenutno sa ovog spiska Schilt nije atraktivan borac ali je zasigurno jedan od glavni favorita volim vidjet povratak Bonjaskog koji se nije borio nekoliko godina da vidimo na sta ce to licit.

rock87
Kontakt:

Post Postao/la rock87 » 08 avg 2012, 16:46

kada se bori Denis Stojinic u Sarajevu ja mislim da se manifestacija zove OKTAGON FIGHT?

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 08 avg 2012, 23:56

rock87 je napisao/la:kada se bori Denis Stojinic u Sarajevu ja mislim da se manifestacija zove OKTAGON FIGHT?
Fulio si temu to je bilo najalvjivano ali izgleda da ni ovoga puta nema nista od toga.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 09 avg 2012, 14:24

Ja cu upirat u Saki-a, njega gotivim.
A Ghita da je ovde ja mislim da bi sve potamanio. :D

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 10 avg 2012, 03:45

MakeTZ je napisao/la:Ja cu upirat u Saki-a, njega gotivim.
Evo definitivno je da nece nastupit Badr u Tokiju na k1 turniru odma se unaprijed zna da Ghita osvaja mozda u k1 se samo sa Cro Copom moze obracunat pravo i tu i tamo i Spongom koji je znatno napredovo ali ipak je nizak tako da je tesko sa Ghitom.

Sakija vidim u zadnjim 8 pa mozda i u zadnja 4 ali da neosvaja Gloryev turnir ipak ima po meni jaci tu a volio bi ga vidjet u mecu protiv Zimmermana.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 avg 2012, 10:12

Polo je napisao/la:
Evo definitivno je da nece nastupit Badr u Tokiju na k1 turniru odma se unaprijed zna da Ghita osvaja mozda u k1 se samo sa Cro Copom moze obracunat pravo i tu i tamo i Spongom koji je znatno napredovo ali ipak je nizak tako da je tesko sa Ghitom.

Sakija vidim u zadnjim 8 pa mozda i u zadnja 4 ali da neosvaja Gloryev turnir ipak ima po meni jaci tu a volio bi ga vidjet u mecu protiv Zimmermana.
ghita je vjerovatno broj 1 trenutno... zna li iko sta je sa ruslanom karaevom on mi je bio jedan od drazih boraca al nema ga jedno 2-3 godine. znam da je imao problema sa koljenom al valjda se i on vrati u vrh nekad nije jos star

od ovih imena sto ce nastupiti na teskaskom turniru ja bi smio staviti pare da ce aerts uci u finale opet, nadam se da bi kharitonov mogao napraviti nesto veliko jer on mi je drag borac. bonjasky se vraca i to je fino al tesko da ce se nakon ovako duge pauze odma u sami vrh vratiti.
You are someone else I am still right here

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 10 avg 2012, 21:20

fera je napisao/la:
Polo je napisao/la:

ghita je vjerovatno broj 1 trenutno... zna li iko sta je sa ruslanom karaevom on mi je bio jedan od drazih boraca al nema ga jedno 2-3 godine. znam da je imao problema sa koljenom al valjda se i on vrati u vrh nekad nije jos star

od ovih imena sto ce nastupiti na teskaskom turniru ja bi smio staviti pare da ce aerts uci u finale opet, nadam se da bi kharitonov mogao napraviti nesto veliko jer on mi je drag borac. bonjasky se vraca i to je fino al tesko da ce se nakon ovako duge pauze odma u sami vrh vratiti.
Sta da kazem Aerts je dobar borac i ja ga gotivim samo se bojim da mozda ne osvoji jer ima boljih boraca a prije mjesec je izgubio i od Sponga koji nije na ovoj listi jer nije u Glory Sportsu vec u k1 rising. Po meni je schilt favorit a khartionov uspjeh je za njega ako se nadje u zadnja 4 a mislim da ni to nece on je meni nekako spor.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 12 avg 2012, 07:27

Čelnici K-1 i SuperKombat organizacije najavili su veliku međusobnu suradnju od koje bi koristi trebale imati obje strane, a SuperKombat će K-1 opskrbljivati borcima.

Kada je nedavno na priredbi It’s Showtimea u Belgiji objavljeno da je njihova organizacija prodana Glory Sports Internationalu, svi koji prate K-1 scenu znali su da je to istovremeno i kraj suradnja It’s Showtimea i K-1 organizacije. Palo je i mnogo međusobnih optužbi, It’s Showtime je optužio K-1 da su dužni gotovo svim borcima koji su nastupili u Madridu, što se kasnije ipak demantiralo reakcijama određenih boraca.

No, K-1 se svejedno našao u velikim problemima jer su odjednom ostali bez partnera koji ih je opskrbljivao kvalitetnim borcima, no ovog je vikenda dogovorena velika nova suradnja koja bi trebala ipak olakšati čelnicima K-1 da izguraju svoj World Grand Prix do kraja, čija će se šesnaestina finala održati 14. listopada u Tokiju.

Iako se nagađalo da bi se to moglo ostvariti, tek je u petak kasno navečer objavljeno da će K-1 i SuperKombat postati partneri, a to je suradnja kojom je čelni čovjek K-1 iznimno sretan. “Zadovoljan sam što će jedan od lidera u borilačkim sportovima poput SuperKombata podržati K-1. Oni sa svojim predsjednikom Eduardom Irimijom čvrsto vjeruju u snagu K-1. Možemo biti sretni što ih imamo za svog partnera kako bismo se proširili i stvorili novu generaciju ratnika u ovom sportu”, rekao je Doug Kaplan, predsjednik K-1 organizacije.

Čelnik iznimno kvalitetne rumunjske organizacije koja sve svoje priredbe uživo prenosi na Eurosportu također je i više nego zadovoljan novoostvarenom suradnjom. “Ponosan sam što će SuperKombat blisko surađivati s K-1 i pružiti fanovima također najbolju tehnologiju u današnjoj televizijskoj produkciji. Uzbuđen sam jer ovo znači napokon povratak K-1 i mi ćemo im pomoći na sve moguće načine da ponovno postanu gigant u borilačkim sportovima”, najavio je Irimia.

K-1 svoju iduću priredbu održava 8. rujna u Los Angelesu, a SuperKombat je ranije ovog tjedna najavio održavanje novog kruga svojeg World Grand Prixa zakazanog za 20. listopada

Ovo je dobra vijest ali GLORY ima mnogo jace borce trenutno od ove obe organizacije dobro bi bilo kada bi k1 mogao kupiti superkombata onda da budu 2 jake a ne ovako 3 organizacije ali kako je krenulo mozda Glory kupi sve :mrgreen:

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 15 avg 2012, 20:02

K-1 je ovog tjedna objavio deset imena koja će nastupiti u Tokiju na njihovom World Grand Prixu, a čini se da njihov turnir ipak neće biti toliko nezanimljiv, kao što se donedavno smatralo.

Mirko Filipović definitivno je jedno od najpoznatijih imena koje će 14. listopada nastupiti u Tokiju na priredbi K-1 organizacije kada će se održati turnir sa 16 boraca koji će loviti titulu World Grand Prixa, ali konkurencija mu neće biti nimalo lagana.

Nakon što je It’s Showtime prekinuo suradnju s K-1, Japanci su se okrenuli SuperKombatu i nizozemskom klubu Chakuriki Gymu, pa su ovog tjedna napokon mogli objaviti dio popisa boraca koji će nastupiti za dva mjeseca u glavnom japanskom gradu.

Parovi trenutno još uvijek nisu poznati, ali vjerojatno će se znati tko se s kime bori tek kada upotpune popis boraca sa 16 imena, a to bi trebalo biti najkasnije do kraja ovog mjeseca. U oči upada i nedostatak Marokanca Badr Harija koji se i dalje nalazi iza rešetaka i čini se kako su ga organizatori definitivno prekrižili kada je u pitanju event u Tokiju.

Popis boraca za K-1 WGP:

Hesdy Gerges
Raul Catinas
Dževad Poturak
Ben Edwards
Paul Slowinski
Mirko Cro Cop
Daniel Ghita
Sergei Laschenko
Catalin Morosanu
Benjamin Adegbuyi

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 20 avg 2012, 22:55

NAPOKON SE VRAĆA REMY BONJASKY

Protiv Andersona Silve u Brusslesu

Zvijezda kickboxinga i trostruki osvajač K-1 World Grand Prixa, Remy Bonjasky će nastupiti na Glory 2 Brussles priredbi protiv Andersona Silve..

Glory organizacija je najavila njihov sljedeći event koji će se održati 6. listopada u Brusslesu u Belgiji. Pod nazivom Glory 2 Brussles event će ugostiti povratnički meč K-1 legende Remyja Bonjaskog koji će u ring ući po prvi put nakon tri godine mirovine.

Njegov protivnik za event u Brusslesu će biti Anderson Braddock Silva koji je zadnji meč imao na K-1 Rising eventu u Španjolskoj kada je poražen od Badr Harija.

Legenda sporta, Bonjasky se zadnji put borio u prosincu 2009. godine, a onda je morao na operaciju oka što ga je držalo ovako dugo izvan ringa.

„Mislim da je njegova žeđ za natjecanjem i snaga teške kategorije koju Glory ima je ono zbog čega se Remy vratio.“ – rekao je Marcus Luer, jedan od menadžera iz Gloryja.

Osim Remyja na fightcardu će biti još neka jaka imena iz svjetkog kickboxinga. Gokhan Saki, Nieky Holzken, Filip Verlinden i Andy Ristie će također nastupiti

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 21 avg 2012, 13:14

Polo je napisao/la:K-1 je ovog tjedna objavio deset imena koja će nastupiti u Tokiju na njihovom World Grand Prixu, a čini se da njihov turnir ipak neće biti toliko nezanimljiv, kao što se donedavno smatralo.

Mirko Filipović definitivno je jedno od najpoznatijih imena koje će 14. listopada nastupiti u Tokiju na priredbi K-1 organizacije kada će se održati turnir sa 16 boraca koji će loviti titulu World Grand Prixa, ali konkurencija mu neće biti nimalo lagana.

Nakon što je It’s Showtime prekinuo suradnju s K-1, Japanci su se okrenuli SuperKombatu i nizozemskom klubu Chakuriki Gymu, pa su ovog tjedna napokon mogli objaviti dio popisa boraca koji će nastupiti za dva mjeseca u glavnom japanskom gradu.

Parovi trenutno još uvijek nisu poznati, ali vjerojatno će se znati tko se s kime bori tek kada upotpune popis boraca sa 16 imena, a to bi trebalo biti najkasnije do kraja ovog mjeseca. U oči upada i nedostatak Marokanca Badr Harija koji se i dalje nalazi iza rešetaka i čini se kako su ga organizatori definitivno prekrižili kada je u pitanju event u Tokiju.

Popis boraca za K-1 WGP:

Hesdy Gerges
Raul Catinas
Dževad Poturak
Ben Edwards
Paul Slowinski
Mirko Cro Cop
Daniel Ghita
Sergei Laschenko
Catalin Morosanu
Benjamin Adegbuyi

Ovdje je Ghita sa trenutnom formom favorit.

Ne smije se potcijeniti iskustvo Cro Copa također.

Hesdy Gerges je takođe vrlo srčan i jak borac, onomad je dobro namučio Schilta u dobroj borbi.

Volio bih da naš Dževdo napravi dobru borbu i da pobijedi, sve zavisi koga će dobiti za protivnika... :?
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 22 avg 2012, 02:36

Ghita jeste favorit u k1 i mislim da ce pobjedit ali naravno i Cro Cop ima iskustva kao stari lisac i moze sigurno do finala sada tu bi moglo biti otvoreno sve i ako dajem prednost Ghiti.

Sto se tice Dzevada on ima sanse protiv edwardsa slovinskog i ovog crnca Rumunca Adegbuyi mislim da bi od ovi ostali izgubio.

Meni je Gerges vise borac koji ide na bodove tako ono da ga bas ne volim njegov taj stil i ako kada se sjetim borbe protiv Badra nije lose to uradio ali ima ova 2 poraza sada uzastopna od Ghite i Verhoevena gdje je pokazao da nije bas na top u prva 3 5 boraca ali da je u neki 10.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 avg 2012, 10:24

ma svi oni imaju srece sto moresanu nije krupniji... ja u cro copa i na vjerujem previse.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 23 avg 2012, 16:24

fera je napisao/la:ma svi oni imaju srece sto moresanu nije krupniji... ja u cro copa i na vjerujem previse.
Cro copa ghita moze odrat ali nikad se nezna jer moze jedan udarac psudit a ovo je da kazemo B organzacija jer Glory ima jace borce.

Catinas onaj rumun sto trenira isto sa haringom napreduje i on moze lako na ovom do finala naravno i Leschenko.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 06 sep 2012, 15:05

Prisjetismo se ovoga nije bilo davno
[youtube][/youtube]

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 10 sep 2012, 14:23

DANYO ILUNGA OSVOJIO TURNIR U NJEMAČKOJ

Gago Drago također slavio

Osim što se u Los Angelesu proteklog vikenda održao K-1 World Grand Prix LA, u Merseburgu u Njemačkoj se također održala zanimljiva kickboxing priredba..

Danyo Ilunga i Gago Drago su bili glavni borci večeri.

U turniru osmorice Danyo Ilunga je uspio proći tri kruga i osvojiti naslov prvaka. U četvrfinalu Ilunga je porazio Wendella Rochea.

Zanimljivo je da je u polufinalu jedan od boraca, Savo Polugić srušio Senada Hadžića na pod i onda ga dva puta nabio soccer kickom zbog kojeg je nastao metež u ringu. S obzirom daje četvrti borac bio ozlijeđen, Uguz Ovgur, s Ilungom je u finale ušao Sergio Pique kojeg je Ilunga nokautirao u prvoj rundi.

Gago Drago se borio s Bakerom Barakatom i nakon tri runde upisao pobjedu.

Reserve Bouts:

Sergio Pique def. Jerry Otto - KO (High Kick) R2

Steven Kitzing def. Romano Romasco - Odluka (Jednoglasna)

Tournament Quarter Finals

Danyo Ilunga def. Wendell Roche - Odluka (Jednoglasna)

Slavo Polugic def. Utley Meriana - Odluka (Jednoglasna)

Senad Hadzic def. Martin Jahn - TKO (Corner Stoppage) R2

Uguz Ovgur def. Vladimir Toktasynov - Odluka (Jednoglasna)

Semi Final

Slavo Polugic & Senad Hadzic - DISKVALIFIKACIJA

Final

Danyo Ilunga def. Sergio Pique - TKO in Round 1.

SUPERFIGHTS

Gago Drago def. Baker Barakat - Odluka (Jednoglasna) EX R

Max Baumert def. Marco Pique - Odluka (Jednoglasna)

Alban Ahmeti def. Onur Karaoglan - Odluka (Jednoglasna)

Peter Chobanov def. Mikail Bajramov - TKO (Posjekotina) R1

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 13 sep 2012, 00:28

Uzbudljivo je vrijeme za ljubitelje stand up borbe. Nakon turbulencija koje su trajale više od godinu i koje su mogle baciti kick boks na potpunu sportsku marginu ili vratiti mu sjaj koji je imao u najslavnijim danima K-1, srećom, čini se, događa se ovo posljednje.

Kada sam pred kraj prošle godine pisao o slomu kick boks scene bilo je jasno da za ovaj borilački sport ne postoji srednji put. Dotadašnje stanje bilo je neodrživo.

Kao zaključak tada poslužio sam se religijskim razmišljanjima Haićana:

„Za svakim pokojnikom treba plakati jer je umro, ali se treba i veseliti jer se riješio ovozemaljskog života i ponovo će se roditi u novom obličju, u novoj sredini i živjeti možda daleko sretnije.„

Nisam siguran da su ljudi iza Gloryja vračevi koji su uskrsnuli ovog zombija, ali 2012. možda je i najvažnija godina u kick boksu još od 1993. kada je održan prvi K-1 Grand Prix.

I odavde možemo nastaviti priču.

Nakon ambiciozne najave povratka, činilo se da je K-1 pred potpunim slomom poslije vijesti o Gloryjevom preuzimanju It's Showtimea.

Neutemeljeni planovi vodećih ljudi K-1 o proboju na američko tržište koji se po njima vjerojatno trebalo dogoditi samo od sebe nije se dogodio.

I dalje je završnica K-1 Grand Prixa planirana za New York, dok američki Grand Prix predvodi okršaj od strane organizatora najavljen kao meč K-1 Legend vs. Rising star između Mighty Moa i Ricka Roufusa. Mo je blizu 42., a Roufus ima 46 godina pa je pitanje tko je legenda, a tko zvijezda u usponu. Valjda Mighty Mo.

No, šalu na stranu, K-1 je iz očajne situacije u kojoj se našao kada je odlaskom partnera izgubio i većinu boraca ipak uspio sastaviti kvalitetan Final 16 i rearanžirati planove.

Novi partner pronađen je u Superkombatu, pa će tako među posljednjih 16 nastupiti najvjerojatnije čak četvorica Rumunja. Već je objavljeno da će Benjamin Adegbuyi nastupiti pod zastavom svoga oca, nigerijskom, iz jasnog razloga da turnir ne bi izgledao kao otvoreno prvenstvo Rumunjske.

Najvažnije pitanje je za koga će nastupati Daniel Ghita, uz Schilta u ovom trenutku najbolji teškaš na svijetu. Navodno, Ghita ima ugovor s K-1, ali njegovo sudjelovanje još uvijek nije potvrđeno.

Ipak, Cro Cop, Paul Slowinski, Hesdy Gerges , Rico Verhoeven i Sergej Lascenko jamče da će i slavni brand imati dostojan turnir. Cijeli debakl proizašao iz suradnje s It's Showtimeom pomogao je vodećim ljudima K-1 da počnu donositi racionalnije odluke.

Final 16 održat će se u Tokiju umjesto u Miamiju, a završnica MAX turnira (iako se ne zna s kojim sve borcima) prebačena je u Atenu za 7. prosinca umjesto Tajvana. Glavni grad Grčke trebao bi biti dobar poslovni potez jer je poznato da Mike Zambidis ima veliku navijačku bazu.

Suparnički turnir do 70 kilograma održat će se u Rimu 3. studenog. Na mjestu na kojem je Muhammad Ali osvojio olimpijsko zlato 1960., Glory priprema pozornicu na kojoj bi Giorgio Petrosyan trebao postati „novi rimski imperator“.

Prije Italije, Glory će održati priredbu na mjestu trijumfa – Bruxellesu. Upravo je u glavnom gradu Belgije, Bas Boon ušetao na It's Showtimeov spektakl i slušao njegova šefa kako predaje svoju firmu u ruke ljutom rivalu. 6. listopada pod Gloryjevom zastavom u ring će se nakon trogodišnje stanke vratiti „Leteći gospodin“ Remy Bonjasky u okršaju s „prebjegom“ Andersonom Silvom.

Motivi Remyjeva povratka izgleda više su financijske nego sportske prirode jer je u nedavnom intervjuu za jednu nizozemsku tv postaju rekao da bi mogao izgubiti vid ako zadobije novu ozljedu oka zbog koje se i povukao.

Bonjasky će nastupiti i na njihovom turniru teškaša, Glory Grand Slamu koji će se održati u prosincu u Tokiju. Kao protivnik spominjao se naš Igor Jurković.

Na tom turniru Glory će, po zamisli Cora Hemmersa, predstaviti i novi format. Neće biti Final 16 runde, već će se za naslov morati ostvariti čak četiri pobjede u jednoj večeri. Kako bi to bilo moguće prva tri kruga će imati kraće runde (dvije umjesto tri minute), a postojat će i „sudden death“ pravilo u eliminacijskim borbama, što znači da će meč biti prekinut ukoliko jedan borac dobije prve dvije runde.

Vidjet ćemo kako će proći ovaj eksperiment, samo da se ne pretvori u „point fighting“ turnir sve do finala.

Uz Ghitu još je jedno veliko ime neraspoređeno. Tyrone Spong, koji uz Cro Copa i Harija zarađuje najviše, vjerojatno još uvijek čeka najbolju ponudu.

Zaista puno toga se dogodilo u nešto više od pola godine. Puno dobitaka uz pokoju žrtvu. Fight Code promocija koja je prošle godine popunila nastalu prazninu prestala je s radom i ne zna se hoće li se vratiti. It's Showtime kroz godine je radio sjajan posao predstavljajući i kategorije izvan 70 kg i teške uz odličan matchmaking i scouting (UFC-ov borac Chan Sung Jung, poznatiji kao Korean Zombie svoj jedini profesionalni kick boks meč odradio je upravo za njih).

I sve ovo događa se bez čovjeka čijim smo najavljenim odlaskom počeli zabijati posljednji čavao u lijes kick boksa. Badr Hari nakon najavljenog prelaska u boks, nenajavljeno će u zatvor. Marokanac je nedavno sudjelovao u brutalnom premlaćivanju nizozemskog biznismena na Sensation White partyju u Amsterdamu. Uz to javile su se i nove žrtve Harijeva iživljavanja, a u javnost su izašle i pikanterije iz njegove veze sa suprugom Ruuda Gullita, kao i to da je njegova bivša djevojka rodila njegovo dijete.

Hari je trenutno u samici i pritvor mu je produžen za još 90 dana i izvjesno je da će neko vrijeme provesti iza rešetaka. Uz sve što se dogodilo K-1, gubitak najveće zvijezde zbog fizičkih napada stvarno im nije trebao.

No, uspjeli su se stabilizirati i pred nama je obećanje „slavne“ budućnosti. Svi koji malo pozornije prate događanja na sceni zadržat će oprez, jer obećanje „zajedništva, identiteta i stabilnosti“ podsjeća na Huxleyev „Vrli novi svijet“ i put u distopiju.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 sep 2012, 11:21

http://www.k-1.tv/en/fighter-detail-RandyBlake.php" onclick="window.open(this.href);return false; kako rece menađer ovo je mirkov naredni protivnik

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 15 sep 2012, 00:39

fera je napisao/la:http://www.k-1.tv/en/fighter-detail-RandyBlake.php kako rece menađer ovo je mirkov naredni protivnik
Ovog ce Mirko izlupat i uci ce u zadnji 8 sta da kazem ova skorasnja priredba k1 u USA po meni smjesna odnosno to nije vrh kickboxa mislim da je Glory sada ima najjace borce i imat ce i najjace priredbe a Mirku je ovo sansa da osvoji k1 pojas kojeg zeli samo nece moci ove godine to od Ghite sigurno jer je lik trenutno n01

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 sep 2012, 09:25

Polo je napisao/la:
fera je napisao/la:http://www.k-1.tv/en/fighter-detail-RandyBlake.php kako rece menađer ovo je mirkov naredni protivnik
Ovog ce Mirko izlupat i uci ce u zadnji 8 sta da kazem ova skorasnja priredba k1 u USA po meni smjesna odnosno to nije vrh kickboxa mislim da je Glory sada ima najjace borce i imat ce i najjace priredbe a Mirku je ovo sansa da osvoji k1 pojas kojeg zeli samo nece moci ove godine to od Ghite sigurno jer je lik trenutno n01
slazem se

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.