Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 02 feb 2009, 18:58

ma wolfzburg, HSV i Hoffe..po meni su to najizglednije opcije.......a ako ne potpise do ponoci onda bi mozda Zeljo imo sanse za neku posudbu....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 02 feb 2009, 19:20

amerosm je napisao/la:Mislim da nije ni jedan klub iz BL (sto je meni licno zao). Jer u njemackoj transfer-lista se zatvorila danas u 12 sati, a do 18 sati mogu se DFL-u predati papiri za registraciju igraca.
svaki igrac koji stoji na toj transferlisti ili je igro u bundesligi ili tek dolazi u bundesligu a posto je spahic do sad bio u rusiji onda je je jasno gdje ce najvjerovatnije nastaviti karijeru.tacno je da je se transferlista zatvorila danas u 12 sati zato je spaha i ubacen na tu listu jos prije 12 sati a ugovor moze potpisati do 12 u noci i papiri su mu sigurno vec predati.

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 02 feb 2009, 19:23

bh fanatik je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Mislim da nije ni jedan klub iz BL (sto je meni licno zao). Jer u njemackoj transfer-lista se zatvorila danas u 12 sati, a do 18 sati mogu se DFL-u predati papiri za registraciju igraca.
svaki igrac koji stoji na toj transferlisti ili je igro u bundesligi ili tek dolazi u bundesligu a posto je spahic do sad bio u rusiji onda je je jasno gdje ce najvjerovatnije nastaviti karijeru.tacno je da je se transferlista zatvorila danas u 12 sati zato je spaha i ubacen na tu listu jos prije 12 sati a ugovor moze potpisati do 12 u noci i papiri su mu sigurno vec predati.
pa je li on potpisuje za Vukove??

Edo Baajka
Kontakt:

Post Postao/la Edo Baajka » 02 feb 2009, 19:25

Znam da nema nista sa temom, ali jeste li slucajno vidjeli da jos jedan reprezentativac stoji na toj listi??
Darko Maletic? :shock:
Gdje li ce to on?
Ja mislim da ce Spaha u HSV?

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 02 feb 2009, 19:27

Edo Baajka je napisao/la:Znam da nema nista sa temom, ali jeste li slucajno vidjeli da jos jedan reprezentativac stoji na toj listi??
Gdje li ce to on?
maletic ide u koblenz 2 liga a spaha ce mozda u cotbus :D

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 02 feb 2009, 19:29

Edo Baajka je napisao/la:Znam da nema nista sa temom, ali jeste li slucajno vidjeli da jos jedan reprezentativac stoji na toj listi??
Gdje li ce to on?
a gdje vi ti listu nadjete...??? a ljudi znam da negdje Spahic ide...a gdje???spominjao se nesto Wolfsburg ali su oni uzeli stopera pa sad..

Edo Baajka
Kontakt:

Post Postao/la Edo Baajka » 02 feb 2009, 19:31

Evo gdje mozes vidjet.

bh fanatik je napisao/la:evo ovako cu napisati gdje to mozete pogledati http://www.bundesliga.de/media/native/d ... -08-09.pdf

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 feb 2009, 19:47

bilo bi beton da spaha pređe kod džeke i misimovića...njih trojica bili bi glavni igrači tima
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 02 feb 2009, 20:40

Gdje li ce to on?
ma gdje ce ba spaha u cottbus...pa bolje bi mu bilo da se vrati ponovo u rusiju...to mi malo izgleda glupo...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 02 feb 2009, 20:47

Ma Spahic ce u Wolf najvjerovatnije, inace Magath je govorio nedavno da ce dovesti stopera, a nije rekao ko ??

Sigurno Spahic
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 02 feb 2009, 20:50

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
Gdje li ce to on?
ma gdje ce ba spaha u cottbus...pa bolje bi mu bilo da se vrati ponovo u rusiju...to mi malo izgleda glupo...
ma salio sam se

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 02 feb 2009, 22:36

Ima li ko kakve informacije ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

dobricina
Kontakt:

Post Postao/la dobricina » 02 feb 2009, 22:53

Bosnier je napisao/la:Ima li ko kakve informacije ?
Evo citam da bi trebao potpisati za Bajern umjesto van Bujtena, ali nezna se jos tacno

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 02 feb 2009, 23:02

dobricina je napisao/la:
Evo citam da bi trebao potpisati za Bajern umjesto van Bujtena, ali nezna se jos tacno
De link stranice.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 02 feb 2009, 23:17

Ime Emira Spahića nalazi se na službenoj listi transfera Njemačke fudbalske federacije koja sadrži imena igrača koji su napustili ili potpisali za timove Bundeslige u zimskom periodu. Pored imena Emira Spahića nije naveden klub u koji bi naš kapiten trebao preći, ali imajući u vidu činjenicu da do večeras u 24:00 svi transferi u Njemačkoj moraju biti finalizirani lako možemo očekivati prelazak našeg kapitena u redove nekog Bundesligaša.

Glavni kandidat je svakako Wolfsburg čiji je trener Felix Magath u nekoliko navrata kritizirao svoje odbrambene igrače i sugerisao upravi da im je izuzetno potrebno novo stopersko rješenje. Također aktuelan je i HSV o čijem smo interesovanju za Spahića pisali ranijih dana.

sa ****

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 02 feb 2009, 23:26

BIHfan je napisao/la:
dobricina je napisao/la:
De link stranice.
covjek sigurno glumi u NESTALI :D daj care link,ako to bude tacno ja cu te licno castiti cim hoces,a za ovo sto pise **** nije nista novo,svi mi smo o ovom na raznim forumima citali
Tracy McGrady!!!

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 02 feb 2009, 23:34

eto da objedinim sve ovo postove iznad :P jos pola sata :D

Manager19
Kontakt:

Post Postao/la Manager19 » 02 feb 2009, 23:35

Zamislite Marjana na sport klub: Akciju je poceo Spahic, proslijedio je loptu do Misketa, ovaj fintom izbacio protivnickog igraca i milimetarski pogodio Edina u trepavicu. Daaaaaaaaaaaaaaaaa, to je 1:0 za Wolsfburg ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Cazinski-Vitez
Kontakt:

Post Postao/la Cazinski-Vitez » 02 feb 2009, 23:42

ma kakav bajern ljudi viditel da se zajebava covjek
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!

elmircatovic
Kontakt:

Post Postao/la elmircatovic » 02 feb 2009, 23:44

pa jel se sigurno zna u ponoc
THE MANIACS

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983 i 14 gostiju.