OKK Spars

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

remistarmo
Kontakt:

Re: OKK Spars

Post Postao/la remistarmo » 23 nov 2012, 19:12

Sparsi Mostar-Sparsi Sarajevo 62: 82

Gavijalov
Kontakt:

Post Postao/la Gavijalov » 24 nov 2012, 01:25

Kako igraju juniorski reprezentativci u Sparsima, ima li vidnog napretka ? Buza bi mogao biti dobar igrač .

bumbe
Kontakt:

Post Postao/la bumbe » 24 nov 2012, 01:54

buduci NBA-evac :))

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 24 nov 2012, 10:27

prvi put sam gledao sparse, protivnik je bio preslab da bih nešto obuhvatnije mogao zaključiti. lagano su dobili 20 razlike bez buze koji je proveo cijelo vrijeme na klupi. svidio mi se bulić, koji mi se svidio i prije dvije godine dok je igrao u diti. vrabac onako, s početka je igrao i imao par poteza i koševa da bi potom većinom ostao na klupi.

đoko šalić, ako je on ona 15-ska, crn, visok, jak momak, solidan, al' vlajda sam se više nadao čitajući o njemu, u napadu je ok, ima meku ruku, u odbrani, licem u lice, prolazi kraj njega mostarski veteran kako hoće.

imam dojam da že ova djeca nazadovati u ovoj ligi, trebaju igrati na jačem nivou.

svidjela mi se petica kod sparsa, plejmejker (čini mi se da je halilbegović više odigrao na dvici), ne znam kako mu je ime?

p.s. stefan glogovac je već propao, što se vidjelo i na ep za juniore.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 05 dec 2012, 00:31

frenki je napisao/la:prvi put sam gledao sparse, protivnik je bio preslab da bih nešto obuhvatnije mogao zaključiti. lagano su dobili 20 razlike bez buze koji je proveo cijelo vrijeme na klupi. svidio mi se bulić, koji mi se svidio i prije dvije godine dok je igrao u diti. vrabac onako, s početka je igrao i imao par poteza i koševa da bi potom većinom ostao na klupi.

đoko šalić, ako je on ona 15-ska, crn, visok, jak momak, solidan, al' vlajda sam se više nadao čitajući o njemu, u napadu je ok, ima meku ruku, u odbrani, licem u lice, prolazi kraj njega mostarski veteran kako hoće.

imam dojam da že ova djeca nazadovati u ovoj ligi, trebaju igrati na jačem nivou.

svidjela mi se petica kod sparsa, plejmejker (čini mi se da je halilbegović više odigrao na dvici), ne znam kako mu je ime?

To je taj.

Koji je broj bio taj play maker?

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 05 dec 2012, 10:17

samosarajvo je napisao/la:
frenki je napisao/la:prvi put sam gledao sparse, protivnik je bio preslab da bih nešto obuhvatnije mogao zaključiti. lagano su dobili 20 razlike bez buze koji je proveo cijelo vrijeme na klupi. svidio mi se bulić, koji mi se svidio i prije dvije godine dok je igrao u diti. vrabac onako, s početka je igrao i imao par poteza i koševa da bi potom većinom ostao na klupi.

To je taj.

Koji je broj bio taj play maker?
kojeg su
pa piše :D petica. saznao sam, kažu da se radi o nikoliću, koji je dovden iz slovenije.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 28 dec 2012, 23:14

Pa kada vec momci igraju u finalu, ozivite malo i temu :)

http://sportsport.ba/bh_kosarka/sparsi- ... ides/95038" onclick="window.open(this.href);return false;

KK Spars 68-55 Mas Mandoulides

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 29 dec 2012, 03:03

AnelZ je napisao/la:Pa kada vec momci igraju u finalu, ozivite malo i temu :)

http://sportsport.ba/bh_kosarka/sparsi- ... ides/95038" onclick="window.open(this.href);return false;

KK Spars 68-55 Mas Mandoulides
Tako ti je to kod nas.Da neko drugi iz Sarajeva pobjeđuje druga priča bi bila. ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 29 dec 2012, 10:01

Porediti Bosnu i Spars je bolesno. Na stranu sto je Spars najzdravija kosarkaska prica ove zemlje uz Siroki. Bosna je osvojila toliko trofeja da Spars nece da zivi dva zivota.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 29 dec 2012, 15:07

neno#4 je napisao/la:Porediti Bosnu i Spars je bolesno. Na stranu sto je Spars najzdravija kosarkaska prica ove zemlje uz Siroki. Bosna je osvojila toliko trofeja da Spars nece da zivi dva zivota.
I kakve to veze ima sa tim da momci pobjeđuju a njih niko ne spominje?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 29 dec 2012, 17:09

Ko ih bolan ne spominje? Sta pricas gluposti?

Ostalo je samo ime.....

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 29 dec 2012, 17:58

Hajde zaobiđi me,malo kontaj glavom.Napisao sam samo da momci pobjeđuju a na ovoj temi niko ništa ne piše.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 29 dec 2012, 18:08

Forum je nebitan. Bitno je da ih spominju i prate mediji.

Ostalo je samo ime.....

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 29 dec 2012, 19:56

neno#4 je napisao/la:Porediti Bosnu i Spars je bolesno. Na stranu sto je Spars najzdravija kosarkaska prica ove zemlje uz Siroki. Bosna je osvojila toliko trofeja da Spars nece da zivi dva zivota.
Ne zivi se od stare slave!!

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 29 dec 2012, 21:37

svaka cast momcima :D fantastican uspjeh :)))

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 29 dec 2012, 21:45

Lotus je napisao/la:
Reci to navijacima Real madrida! :mrgreen: Izvinjavam se za off admin!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 dec 2012, 21:46

Pošto ne pratim puno ovu domaću košarku, a u zadnje vrijeme sam puno lijepih stvari pročitao o Sparsima, može li neko da napiše koliko stranih igrača ima u toj ekipi, koliko "naših".Ima li stranih reprezantivaca i tako to.Ili njihov web site na kojem bih mogao naći više informacija o svemu.
DRUG NEBI TI PUNCA

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 29 dec 2012, 21:48

Lotus je napisao/la:
S obzirom na trenutnu situaciju i odnos grada prema klubu, KK Bosna ide prema stečaju.Pitanje je vremena kad će se ugasiti, što će biti velika bruka za ovu državu. KK Spars je počeo na zdravim korjenima, mladi igrači, vlastitia škola i tu nikada neće biti problema sve dok se budu vodili takvom idejom. Zaista mi je drago što su momci uspjeli, pokazali u jednu ruku na kakvom rudniku talenta leži ova država, neki ga iskoriste, a neki ne. Svaka čast.

Oficijelna stranica : http://www.kkspars.com/
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 29 dec 2012, 21:49

bagrcavi je napisao/la:Pošto ne pratim puno ovu domaću košarku, a u zadnje vrijeme sam puno lijepih stvari pročitao o Sparsima, može li neko da napiše koliko stranih igrača ima u toj ekipi, koliko "naših".Ima li stranih reprezantivaca i tako to.Ili njihov web site na kojem bih mogao naći više informacija o svemu.
mislim da je Doko Salic reprezentativac Srbije a Aleksej Nikolic Slovenije...a ostali su nasi :D

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 29 dec 2012, 21:53

Evo ovdje ima nekih slika sa finala :)

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 279&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

slika

slika
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 29 dec 2012, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.