Pro Evolution Soccer 2013

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

rob do bagro
Kontakt:

Re: Pro Evolution Soccer 2013

Post Postao/la rob do bagro » 25 jul 2012, 16:10

Pa jbt vama ne moze niko ugodit, pa tek je demo verzija, ne znam za druge ali ovaj Pes je bolji id 12-ke i to se primjeti. Sutevi su odlicni iz daljine, osjeti se ona prava tezina lopte nije vise "balon", golmani su popravljeni sto me jako raduje, mada se jos moze popraviti, tako da se nadam da ce sve to biti rijeseno u full verziji, za sada PES 13 kida. 8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 25 jul 2012, 16:18

QUARESMA 18<<< je napisao/la:mora se jos raditi na ovom pesu, hebote, igram s njemackom protiv engleske, Gerrard trikove neke izvodi, onda onaj Hummel kako se zove stoper, radi onaj kung fu trik od Ibrahimovica, spor gameplay, bar da su ga malo ubrzali, dodavanja u for su katastrofalna, iako napucas do kraja lopta ide i uspori pred igracem pa se mora vracati po nju, ili se doda lopta protivniku iako ima dosta prostora da se izbaci saigrac. Meni ovo vise lici na alpha verziju nego na betu
E vidis,na svakom forumu pesa,svi hvale sto si kudis.Ovakav tempo igre je vise nego realan,eto pogledaj na pes serbia,svi do jednog su rekli da je gameplay savrsen i dodavanja najrealnija do sada.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 25 jul 2012, 16:51

Pa meni se i na onom videu što ste postavljali za PES 2013 činilo da je gameplay popravljen za razliku od 12 - ke.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 25 jul 2012, 16:54

Odlicno uradjeno.
Ja odigrao 4 ili 5 utakmica i obrisao.Sada cekati citavu verziju i onda neki patch skinuti :D
Visca el Barça ! Mes que un club !

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 25 jul 2012, 17:03

Mozda bude i drugi dio dema,ali ne sada,nego nekad kasnije.
Sjecam se i za pes 12 su bila 2 dema,demo 2 je bio daleko bolji,mozda i sada to bude slucaj,mada se meni i ovaj prvi bas svidja,ali opet ne mogu ga puno igrati jer ne volim prijateljske,samo master liga. :D

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 25 jul 2012, 17:20

Narin je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:mora se jos raditi na ovom pesu, hebote, igram s njemackom protiv engleske, Gerrard trikove neke izvodi, onda onaj Hummel kako se zove stoper, radi onaj kung fu trik od Ibrahimovica, spor gameplay, bar da su ga malo ubrzali, dodavanja u for su katastrofalna, iako napucas do kraja lopta ide i uspori pred igracem pa se mora vracati po nju, ili se doda lopta protivniku iako ima dosta prostora da se izbaci saigrac. Meni ovo vise lici na alpha verziju nego na betu
E vidis,na svakom forumu pesa,svi hvale sto si kudis.Ovakav tempo igre je vise nego realan,eto pogledaj na pes serbia,svi do jednog su rekli da je gameplay savrsen i dodavanja najrealnija do sada.
ma boli me za pes serbiom

dodavanja mogu biti dosta bolje izvedena, nema ko u pes 12 da izbacis lika u for kako treba da trci za loptom, meni se ne svidja, vidit cemo kako ce fifa odgovoriti

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 25 jul 2012, 17:32

Nemaju svi isti ukus,nekome je ono prejako,nekome nije.Meni je dosta dobro,nije savrseno,ali daleko od loseg.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 25 jul 2012, 18:21

Ja se samo nadam da nece biti opet ista prica kao prosle godine. Demo izidje u julu i oni kao "doradjuju" full verziju i na kraju ona kad izadje - ni slicna demu, nazalost ne u pozitivnom smislu nego u negativnom..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 25 jul 2012, 18:51

Kako da namjestim ovo za General settings? :mrgreen:

Edit: Skontao. :mrgreen:

Ako se po jutru poznaje dan ovaj soccer je mnogo mnogo bolji od prethodnog, mnogo lakše se kombinuje i zabijaju golove, što je najbitnije. :mrgreen:

S Balotellijem zabijam kako hoću i kome hoću. :lol:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 25 jul 2012, 21:08

Narin je napisao/la:Nemaju svi isti ukus,nekome je ono prejako,nekome nije.Meni je dosta dobro,nije savrseno,ali daleko od loseg.
jeste sada teze, priznam, sto volim, vise volim kad treba se napatit nego sve ko od sale, ali desavale su mi se stvari danas recimo igram s portugalom, kotra ronalo utrcava po strani i pruza ruku da mu dodam, i ja mu dam jaku loptu u for a on je doda protiniku stoperu, ali svakako je pohvalno sto su sad golmani nesto bolji, bar tako se ponasaju, dobili su nove animacije, jos se ovo ne moze isprobati kako treba dok ne dodju klubovi s pravim igracima, gdje cu ja igrati sa gomezom i mullerom

Mesut Ozil 10
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 10 » 25 jul 2012, 22:21

Hvala Bogu pa Ronalda napravili da lici na sebe i onaj njegov sut , kad usitni korak i ošne je hahahaha

amcibald

Post Postao/la amcibald » 25 jul 2012, 22:51

@quaresma
to o cemu ti pricas moras nastimat na setingu. ukini auto pomagala tj smanji na full control i imat ces taj dugi for o kojem pricas. mada ja nisam uigran na tu vrstu controla,ali uistinu se na semi control desava ta situacija. iako napuni power bar za dugi for on sam doda cesto do protivnika i zato od sad igram na full control.

vrabac
Kontakt:

Post Postao/la vrabac » 25 jul 2012, 23:15

Evo i ja skidam demo da vidim kakav je...Do sada sam igrao sve pesove i ono sto mi se nije svidjalo na pesu 12 je igranje odbrane,neke gluposti da neki tamo igrac prode tvojih 5 igraca,sto vi kazete nije mi krivo kada ih messi i ronaldo naredaju po 5 jer su oni klasa,sutevi iz daljine rijeko mozes dati gol,svaka ured po sredini i nadam se da ce u pesu 13 dosta toga biti popravljeno evo kako vidim sutevi su popravljeni,nadam se da je i odbrana ,i ovo prolazenje i slazem se da bi vrhunac bio da na master ligi mozes voditi i druge klubove i reprezentaciju..evo skidam pa kad odigram koju moci cu reci svoje misljenje o oveome pesu.....

Cospy89
Kontakt:

Post Postao/la Cospy89 » 26 jul 2012, 01:02

sa PES 2012 nisam nikako zadovoljan do sada bar po men inajlosiji i natjerao me da predjem na fifu alii evo odigrao sam 2 tekme na ovom demu mogu reci do sada iznenadio me posteno nikad bolji PES definitivno 13-ka ce biti VRH :D :D :D kad izlazi full verzija ???
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 26 jul 2012, 02:29

DEMO se UVELIKO razlikuje od pravog izdanja igre.Pravi PES 2013 cemo tek igrati nekad u novembru/decembru kad izadje prvi update nakon feedback-ova igraca.
Prosle godine je grafika na demo-u bila katastrofalna za razliku od prave igrice i kad se sjetim kakvi su golmani samo bili prije updatea,necuveno.Tako da,nemojte previse pridavati paznje ovom demo-u,to je samo mali teaser,jedva cekam da izadje igra ! :D
#miasanmia

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 26 jul 2012, 14:18

Kako se dribla i lobuje na ovom pesu?
Znaci to nikad nisam znao na pesu,posto koristim tastaturu.
Lagano je meni davati golove i sve,ali nikad nisam probavao ni driblati ni lobovati.. :D
I kad se one strelice pojave?

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 26 jul 2012, 15:46

Narin je napisao/la:Kako se dribla i lobuje na ovom pesu?
Znaci to nikad nisam znao na pesu,posto koristim tastaturu.
Lagano je meni davati golove i sve,ali nikad nisam probavao ni driblati ni lobovati.. :D
I kad se one strelice pojave?
za lob ti treba L1 i kocka,odnosno moras drzat Q i onda ono cime pucas prema golu.
da se "pojave strelice" potrebno ti je L2,to ne znam gdje se nalazi na tastaturi,mada mislim da bi bili vratolomija to koristit :D

ovaj soccer kao da su pravili da Ronaldo bude najbolji,sut je ubitacan na demo-u,gotovo svaki sut ide u okvir gola.
igra je dosta usporena u odnosu na prije,pas igra dosta teza,ako ovako ostane nece biti lagane tika take :D

uveli su one "strelice" koje se koriste sa L2 i lijevim analogom,dosta komplikovano,ako mene pitate,posto ima R2 i desni analog,izlomicu prste :D

veeeeoma je tesko promasiti u situaciji 1 na 1,barem meni :D

s obzirom da je ovo beta verzija,dosta dobar utisak su ostavili na meni :)
#miasanmia

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 26 jul 2012, 15:58

Mozda cu i ja uzet joystick,ali do sada su mi se pokvarila jedno 3,4.. :)

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 jul 2012, 16:05

Meni je Ronaldo 5 puta izlazio sam pred golom i svih 5 sam mu skinuo, odnosno Neuer. :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 26 jul 2012, 16:39

Konačno su odlučili da uvedu loptu :lol:

Šalu na stranu. Zaista su odličan posao napravili u prvom demu. Nema više one "bogovske" odbrane kada protivniku ne možeš dati gola do sutra. Šut je dosta popravljen, pas igra otežana, ali Bože moj, teži se ka realnosti. Smanjili su broj onih glupih faulova za protivnika, kada se, haman, sam igrač potplete,a sudija svira faul. :lol: :D
Golmani, ali i sami igrači, su dosta inteligentniji. 8-)

I da, gameplay dosta usporen, al ajd, bar se može povečat brzina same igre.

Ja ne znam kakva ste vi imali iskustva, ali kad se ja sa Ronaldom zaletim ne može mi niko lopte uzet. :lol: :mrgreen:

Jeste vi izveli koji slobodnjak ? :roll:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.