Ahaaa, pripremiti će se kao što je se pripremio i pred Irsku! Znao je sve njihove igrače čak i po imenima!Cartman je napisao/la:Hoce Pape gledat utakmicu?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,Devil,dubrava
Ahaaa, pripremiti će se kao što je se pripremio i pred Irsku! Znao je sve njihove igrače čak i po imenima!Cartman je napisao/la:Hoce Pape gledat utakmicu?
Druže Josipe zar nisi znao toTitova-Juga je napisao/la:Je li do mene ili Poljska himna malo baca na "Hej Sloveni" ?
LBJ MVP je napisao/la:Druže Josipe zar nisi znao toTitova-Juga je napisao/la:Je li do mene ili Poljska himna malo baca na "Hej Sloveni" ?
I to si zaključio po ovih 20 minuta. Ja bih radije rekao ako mi budemo igrali kvalifikacije kao ove zadnje dvije utakmice onda nam i Litvanija i Latvija mogu biti veliki problem. Grčka je reprezentacija koja je redovna na velikim takmičenjima i mi tek imamo pokazati da smo bolji od njih. A to naše "da ih sameljemo" možemo samo sanjati.bparena je napisao/la:Ovi Grci su kite i ima da ih sameljemo za SP. Bas su levati.
Jah, sve bismo mi lagano, a nigdje nas nema...astra1922 je napisao/la:realno mi bi iz ove grupe lagano isli dalje
astra1922 je napisao/la:realno mi bi iz ove grupe lagano isli dalje
Yebo ti Grke sta ih branis - zar ti ne navijas za Englesku ? Mi redovno imamo Portugal u barazu, a znas ono "mora picic igrati na EP" tako da nisam bas siguran da su Grci toliko bolji. Vidjecemo - no sad uzivam u utakmici.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Jah, sve bismo mi lagano, a nigdje nas nema...astra1922 je napisao/la:realno mi bi iz ove grupe lagano isli dalje
Predlažem da se ne trpamo tamo gdje se nismo plasirali i da pratimo one koji jesu.
Za ovo se na terminu pruzi ruka da ustane igrac i to je to. Smijesno je sta sudije rade i na EPu.Sheyi je napisao/la:Ovo se ni kod nas ne svira
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.