Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 16 avg 2012, 09:33

mali je odigrao dobro ove zadnje dvije tri tekme, samo me cudi da je jos u vojvodini :shock: il je do nas ili do managera ili do slabost srb lige
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 16 avg 2012, 09:39

gringobih je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la:Cuj Stevanovic mora igrati svaku a Dzeko ne mora, e moj Edine dokle si dogurao, nista protiv ovog momka nemam, cak sam ga i prije Susica zelio vidjeti u reprezentaciji i ponosan sam na sebe sto sam medju prvim prepoznao njegov talenat za A repku :D ali porediti njega ili bilo koga iz repke sa Dzekom je smijesno, a pogotovo ne ankon jedne dobre partije. Samo ti nastavi Miroslave i bit ce nesto od tebe.
Opet safetovski sindrom ne poznavanja pozicije igraca...
Dzeko i Stevan se nikako ne mogu porediti ,prvi napadac klasicni a drugi klasicno moderno krilo koje ne miruje 90 minuta...
Kako je samo bilo lijepo vidjeti tu desnu bstranu i smjenjivanje Mujdze i Stevana na pozicijama LB/LK bez ikakvih razlika...

Da je samo nama noramalan selektor sad bi mi vec imali plasman na EP...
Kad se samo sjetim koliko je nekolicina nas pisala o desnom krilu i Pjanicu... :cry: Place mi se kad nam sta nam je ubleha uradila prosle kvalifikacije... :cry:

I da nije visa sila odredila sastav nikad se mi nebi kutarisali one cobanske postave ili postave iz 70-ih Rahimic,Medunjanin,Miske ,Pjanic ... :cry:
prema najavama selektora od prije 10 dana, cobanska formacija se nece promijenit' ... rahimica ce zamijenit' zahirovic.... bez medunjanina selektor prema njegovoj izjavi ne moze zamislit' pocetnih 11...

protiv lihtenstajna i latvije mozemo ocekivat' nasu standardnu formaciju s 3 kreativca u veznom redu... stevanovic ce svakako u mladu, a safet nema 'muda' da izostavi misketa ili pjanica, inace ce uslijedit' rafal i poneka socna psovka ;)

nasa igra je sinoc dobro izgledala ponajvise zato sto su osim lijevog bocnog svi igrali na svojim ustaljenim pozicijama... medo nije glumio zadnjeg veznog, a ni pjanic krilo ;)

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 16 avg 2012, 09:46

bordo_Sarajevo je napisao/la:mali je odigrao dobro ove zadnje dvije tri tekme, samo me cudi da je jos u vojvodini :shock: il je do nas ili do managera ili do slabost srb lige
Ma kakvi brate do menadzera njemu je Dejan Joksimovic menadzer , jedan od najjacih menadzera regije ...

Ivanovic u Chelsea , Vidic u United, Savic u Man. City,Krasic u Juventus , Badelj u HSV, Jovanovic u Liverpool

to su sve njegovi igraci u medjuvremenu nisu samo vidic i savic , ovi ostali jesu..

Sta je fazon? Nije on tip bh menadzera , u nas cim igrac odigra 5 6 utakmica dobrih nasi odma vode igrace u cesku , slovacku itd... Kod njega igraci igraju dosta dugo u Srbiji prije nego sto odu za Rusiju a onda i dalje ako je moguce , ako mu ko moze obezbjediti transfer to je Dejan Joksimovic , samo je pitanje vremena i interesa... LP

Velika je karijera pred njim... ;)
>>No body likes us but we dont care<<

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 16 avg 2012, 09:49

gringobih je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la:Cuj Stevanovic mora igrati svaku a Dzeko ne mora, e moj Edine dokle si dogurao, nista protiv ovog momka nemam, cak sam ga i prije Susica zelio vidjeti u reprezentaciji i ponosan sam na sebe sto sam medju prvim prepoznao njegov talenat za A repku :D ali porediti njega ili bilo koga iz repke sa Dzekom je smijesno, a pogotovo ne ankon jedne dobre partije. Samo ti nastavi Miroslave i bit ce nesto od tebe.
Opet safetovski sindrom ne poznavanja pozicije igraca...
Dzeko i Stevan se nikako ne mogu porediti ,prvi napadac klasicni a drugi klasicno krilo koje ne miruje 90 minuta...
Kako je samo bilo lijepo vidjeti tu desnu stranu i smjenjivanje Mujdze i Stevana na pozicijama LB/LK bez ikakvih razlika...

Da je samo nama noramalan selektor sad bi mi vec imali plasman na EP...
Kad se samo sjetim koliko je nekolicina nas pisala o desnom krilu i Pjanicu... :cry: Place mi se kad nam sta nam je ubleha uradila prosle kvalifikacije... :cry:

I da nije visa sila odredila sastav nikad se mi nebi kutarisali one cobanske postave ili postave iz 70-ih Rahimic,Medunjanin,Miske ,Pjanic ... :cry:
Ko ti bolan prica o istoj poziciji, de prvo liepo procitaj sta sam napisao pa onda tu pocni pametovati. Ali evo da ti "nacrtam" Dzeko je klau iznad Begovica i Pjanica a minimalno dvije klase iznad ostalih, i ti, ili neko treci, ces meni sad reci da neko vise zasluzuje da igra od Dzeke? Ne budite smijesni, bilo ko, ko ima nekog fudbalskog obrazovanja ili ti ga se razumije u fudbal moze vidjeti ogromnu razliku kad Dzeko ima loptu ili neki drugi igrac, na Dzeki vjecno 2-3 igraca i opet se izbori da napravi nesto, i tu klasu mu niko ne moze oduzeti, dok Ibisevic (kojeg veoma cijenim) tesko iskontrolise malo visu loptu, i sad ce neko reci mali treba da igra a Dzeko ne treba :) nadam se da si skont'O
Anfernee "Penny" Hardaway #1

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 16 avg 2012, 10:01

D€LUX je napisao/la:
bordo_Sarajevo je napisao/la:mali je odigrao dobro ove zadnje dvije tri tekme, samo me cudi da je jos u vojvodini :shock: il je do nas ili do managera ili do slabost srb lige
Ma kakvi brate do menadzera njemu je Dejan Joksimovic menadzer , jedan od najjacih menadzera regije ...

Ivanovic u Chelsea , Vidic u United, Savic u Man. City,Krasic u Juventus , Badelj u HSV, Jovanovic u Liverpool

to su sve njegovi igraci u medjuvremenu nisu samo vidic i savic , ovi ostali jesu..

Sta je fazon? Nije on tip bh menadzera , u nas cim igrac odigra 5 6 utakmica dobrih nasi odma vode igrace u cesku , slovacku itd... Kod njega igraci igraju dosta dugo u Srbiji prije nego sto odu za Rusiju a onda i dalje ako je moguce , ako mu ko moze obezbjediti transfer to je Dejan Joksimovic , samo je pitanje vremena i interesa... LP

Velika je karijera pred njim... ;)
fino cuti, hvala na info
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 16 avg 2012, 10:18

Momak je dobar igrač, što je već i ranije dokazao igrajući za mladu repku, ima brzinu i osjećaj za prostor, ali još uvijek nema dobru završnicu, ubačaji su mu prilično loši i sinoć je, kao i u nekim ranijim utakmicama za mladu repku i prošlu prijateljsku sa Irskom imao nekoliko situacija koje je morao bolje realizovati.Kao što sam i ranije pisao, a neki na ovom forumu osporavali, samo sa uvođenjem brzih igrača tipa Stevanovića, Višće, Enisa Nadarevića i dr., možemo podići nivo svoje igre i biti konkurentni na evropskom nivou.Stevanoviću svaka čast, želim mu transfer u neku od liga petice i redovno igranje za BiH repku.

stampy

Post Postao/la stampy » 16 avg 2012, 10:57

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 avg 2012, 11:04

stampy je napisao/la:A šta mu je sa kolegom Nemanjom Bilbijom ?
Igra li on još dobro ?
Vojvodina ga je htjela prodat prosle sezone, bio posudjen Borcu. Stagnira Bilbija vec duze vrijeme. Ne znam kako je zapoceo ovu sezonu.

Stevanovic je sinoc igrao protiv ljevog beka Swansea, Neila Taylora. Taj lik je se prije par dana spominjao kao novo pojacanje Uniteda i igrao je skoro svaku utakmicu u Premier Ligi prosle sezone, i bio je i na Olimpijadi. A Stevanovic je se igrao s njim. Znaci covjek je spreman za nesto vise od lige Srbije. Vojvodina je prodavala igrace poput Krasica i Kacara ranije, tako da vjerujem u dobar transfer za Miroslava kad-tad.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 16 avg 2012, 11:30

ovisnik je napisao/la:Momak je dobar igrač, što je već i ranije dokazao igrajući za mladu repku, ima brzinu i osjećaj za prostor, ali još uvijek nema dobru završnicu, ubačaji su mu prilično loši i sinoć je, kao i u nekim ranijim utakmicama za mladu repku i prošlu prijateljsku sa Irskom imao nekoliko situacija koje je morao bolje realizovati.Kao što sam i ranije pisao, a neki na ovom forumu osporavali, samo sa uvođenjem brzih igrača tipa Stevanovića, Višće, Enisa Nadarevića i dr., možemo podići nivo svoje igre i biti konkurentni na evropskom nivou.Stevanoviću svaka čast, želim mu transfer u neku od liga petice i redovno igranje za BiH repku.
nema dobru zavrsnicu? a momak dao gol, i to iz vrlo teske pozicije!
ubačaji su mu prilično losi?, momak asistirao na vrhunski način.

grohotom se smijem ovisniče na tvoje zapazanje igre :D

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 16 avg 2012, 12:23

Ako je iko gledao utakmicu preko skysports-a, mogao je čuti komentatore. Zadivljeni su bili njegovom igrom, pogotovo onom asistencijom. ;)
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 16 avg 2012, 21:13

edoox je napisao/la:
ovisnik je napisao/la:Momak je dobar igrač, što je već i ranije dokazao igrajući za mladu repku, ima brzinu i osjećaj za prostor, ali još uvijek nema dobru završnicu, ubačaji su mu prilično loši i sinoć je, kao i u nekim ranijim utakmicama za mladu repku i prošlu prijateljsku sa Irskom imao nekoliko situacija koje je morao bolje realizovati.Kao što sam i ranije pisao, a neki na ovom forumu osporavali, samo sa uvođenjem brzih igrača tipa Stevanovića, Višće, Enisa Nadarevića i dr., možemo podići nivo svoje igre i biti konkurentni na evropskom nivou.Stevanoviću svaka čast, želim mu transfer u neku od liga petice i redovno igranje za BiH repku.
nema dobru zavrsnicu? a momak dao gol, i to iz vrlo teske pozicije!
ubačaji su mu prilično losi?, momak asistirao na vrhunski način.

grohotom se smijem ovisniče na tvoje zapazanje igre :D

Smiri dozivljaj. Momak je sasvim realno opisao stvari gotovo isto kako sam i ja primjetio. Imao je dva ili tri vrlo precizna dodavanja sa desnog krila od kojih je jedno bila asistencija za gol. Takodjer golgeterski se snasao kad je povisio na 2:0 ali treba biti realan i reci da su masa Mirinih ubacivanja bile frljoke koje nisu isle ni na koga, a imao je dosta ubacivanja jer su svi forsirali desnu stranu protiv Velsa.

Nema nikakve sumnje da Miro ima ogroman potencijal i torpedo u dupetu ali treba se on jos pure najesti. On je davno prekucao U21 i mislim da mu je mjesto u prvih 11 skoro garantovano za razliku od mnogih drugih reprezentativaca i sa puno duzim stazom.

skeva
Kontakt:

Post Postao/la skeva » 16 avg 2012, 23:26

Dobar je Miroslav, pokazivao je potencijal i u Borcu a u Vojvodini iz mjeseca u mjesec sve vise napreduje, za razliku od Bilbije koji stagnira vec neko vrijeme.Za njega je najbolje da odigra jednu standardnu sezonu u Vojvodini pa da se onda otisne preko granice. Bice on odlican igrac, pravo me cudi sto ga Srbija nije uzela, napravila je veliku gresku (nesto poput Misimovica). Ocekujem da on za 3 do 4 godine bude jedan od boljih reprezentativaca BIH.
Po zimi ,kisi ,suncu ,snegu ili kosavi!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 avg 2012, 23:30

skeva je napisao/la:Dobar je Miroslav, pokazivao je potencijal i u Borcu a u Vojvodini iz mjeseca u mjesec sve vise napreduje, za razliku od Bilbije koji stagnira vec neko vrijeme.Za njega je najbolje da odigra jednu standardnu sezonu u Vojvodini pa da se onda otisne preko granice. Bice on odlican igrac, pravo me cudi sto ga Srbija nije uzela, napravila je veliku gresku (nesto poput Misimovica). Ocekujem da on za 3 do 4 godine bude jedan od boljih reprezentativaca BIH.
Drugi su odnosi nego prije nekoliko godina. Ne moze Srbija sad uzet nama kojeg god hoce igraca. Svaki Srbin iz BiH se treba dobro zapitat je li mu bolje igrat u Mihajlovicevom horu sto ne zna za uspjeh godinama i kojem domaca publika zvizdi, ili mu je bolje da igra za BiH.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

skeva
Kontakt:

Post Postao/la skeva » 17 avg 2012, 00:38

Buraz tu ti prije igraju ulogu patriotski osjecaj i nacionalna pripadnost, posle Mihe doci ce drugi, pa opet drugi, a Srbija ostaje. Realno, patriotski osjecaj kad igraju za BIH imaju samo Bosnjaci, al to su vec politicke teme, tako da je to nevazno. Vazno je da se Miroslav biti dobar igrac i da jos ima nade za BIH fudbal, kao i da je on dokaz da iz ove nase kupus lige mogu izaci dobri igraci.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 17 avg 2012, 00:43

skeva je napisao/la:Buraz tu ti prije igraju ulogu patriotski osjecaj i nacionalna pripadnost, posle Mihe doci ce drugi, pa opet drugi, a Srbija ostaje. Realno, patriotski osjecaj kad igraju za BIH imaju samo Bosnjaci, al to su vec politicke teme, tako da je to nevazno. Vazno je da se Miroslav biti dobar igrac i da jos ima nade za BIH fudbal, kao i da je on dokaz da iz ove nase kupus lige mogu izaci dobri igraci.
Ovo samo ti mislis. ;)
Proce uskoro to vrijeme kada ce pravoslavci iz BIH misliti da pripadaju Srbiji. Al necemo offtopic.

Momak me je odusevio, vidi se sta znaci imati dva prava krila u utakmici. Stvarali smo sanse bez problema, kontra jaca i brza nego ikad. Da Pape ima m.uda da ovako postavi u kvalifikacijama ne bi se ni sekunde sikirao za odlazak na SP.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 17 avg 2012, 00:46

skeva je napisao/la:Buraz tu ti prije igraju ulogu patriotski osjecaj i nacionalna pripadnost, posle Mihe doci ce drugi, pa opet drugi, a Srbija ostaje. Realno, patriotski osjecaj kad igraju za BIH imaju samo Bosnjaci, al to su vec politicke teme, tako da je to nevazno. Vazno je da se Miroslav biti dobar igrac i da jos ima nade za BIH fudbal, kao i da je on dokaz da iz ove nase kupus lige mogu izaci dobri igraci.
A Papac, Barbarez i Misimovic su inace Bosnjaci.
Zasto je Vucinic izabrao CG ili Pekovic u kosarci?? Zato sto znaju ko su i odakle su.

P.S. hoces reci da je Subotic patriota? :lol:

skeva
Kontakt:

Post Postao/la skeva » 17 avg 2012, 00:56

Znas i sam kako je Miske dosao do toga da zaigra za BIH reprezentaciju, revolt cini cuda. Sto se Papca ili Barbareza tice, o njima nemam ama bas nikakvog pojma osim da je barbarez bio klasa a da je papac prosjecan igrac :) . Ljudi se vjerovatno osjacaju kao bosanci sto je ok. Takodje je ok i da se neko ne osjaca kao bosanac posle svega, sve je to indivigualno sto bi rekao moj komsija :lol: . Nerviraju me samo ljudi koji igraju za neke lijeve reprezentacije pored ove tri komsijske drzave BIH, Srbije i Hrvatske. Poput one dvojice malaca, jednog srbina i jednog bosnjaka iz Svedske, Bojana Krkica, onog malca sto igra za mladu svicarsku reprezentaciju i sl. Ali opet, svako ima pravo da igra za koga hoce...

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 17 avg 2012, 01:16

skeva je napisao/la:Znas i sam kako je Miske dosao do toga da zaigra za BIH reprezentaciju, revolt cini cuda. Sto se Papca ili Barbareza tice, o njima nemam ama bas nikakvog pojma osim da je barbarez bio klasa a da je papac prosjecan igrac :) . Ljudi se vjerovatno osjacaju kao bosanci sto je ok. Takodje je ok i da se neko ne osjaca kao bosanac posle svega, sve je to indivigualno sto bi rekao moj komsija :lol: . Nerviraju me samo ljudi koji igraju za neke lijeve reprezentacije pored ove tri komsijske drzave BIH, Srbije i Hrvatske. Poput one dvojice malaca, jednog srbina i jednog bosnjaka iz Svedske, Bojana Krkica, onog malca sto igra za mladu svicarsku reprezentaciju i sl. Ali opet, svako ima pravo da igra za koga hoce...
Istina da je Miske igrao za mladje selekcije Srbije, ali isto tako znamo da ga tada, a i ranije niko iz naseg saveza nije kontaktirao ;) Da ga je BiH prva zvala, mozda bi se i odazvao. Miske da je dosao iz nekih drugih razloga, sumnjam da bi dolazio i igrao u trenucima kada se reprezentacija raspadala, kada su rijetki dolazili, Miske je uvijek bio tu, a mogao je mrsiti muda po Njemackoj.

Sto se tice Stevanovica, momak je iz mlade prekomandovan u A tim i vjerujem da mu pri postizanju, proslavi gola, a i nakon utakmice Srbija nije pala na pamet jer je momak u REPREZENTATIVNOJ utakmici postigao i namjestio gol.
To treba biti korisno i za njega, a i za nas, a Srbija je Srbija...

Uzdravlje ;)

skeva
Kontakt:

Post Postao/la skeva » 17 avg 2012, 01:43

Ma Misketa je Pizon otjerao sa priprema mlade reprezentacije, ovaj se toliko iznervirao da nije vise htjeo za Srbiju da igra. A Stevanovicu nek je sa srecom :)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 avg 2012, 01:50

skeva je napisao/la:Ma Misketa je Pizon otjerao sa priprema mlade reprezentacije, ovaj se toliko iznervirao da nije vise htjeo za Srbiju da igra. A Stevanovicu nek je sa srecom :)
Pa ne ide nigdje da mu bude sa srecom :mrgreen: ,ostaje tamo gdje je na neki nacin stekao reprezentativnu karijeru.
Sto se Pizona tice,taj je i Brku zayebao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.