Koje dresove posjedujete ??

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Koje dresove posjedujete ??

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 dec 2012, 01:25

Dresovi su mi oduvijek bili najdrazi odjveni predmet :mrgreen: Jednostavno kad god sam u mogucnosti kupim po neki dres,tako da imam malo vecu kolekciju koju sakupljam od svoje seste godine.
Od tada po da danas imam dresove:
BiH-Dzeko,Ibisevic,Barbarez,Bolic,Baljic i golmanski dres bez imena.
Valencia CF-Kily,Lopez,Mendieta,Villa,Aimar,Fernandes,Dominguez i Soldado
Juventus:Del Piero i dva od Trezegueta.Crni i standardno crno-bijeli.
Hrvatska:Šuker i Pršo
Jugoslavija-Mijatović
Portugal-Figo
Španjolska:Villa
Italija:Inzaghi,Totti i Del Piero
Arsenal-Bergkamp i Eduardo
Man.UTD-Beckham
Liverpool:Torres,Gerrard i Cisse
Hajduk Split-Kranjcar
Bayern M-Salihamidzic
FK Borac-Dres iz godine kada su osvojili Kup Jugoslavije sa imenima igraca koji su igrali tada.
Dresove FK Sarajevo i NK Zepce-oba bez imena.Zepce broj 3,a Sarajevo broj 9
FK Partizan-Takođe bez imena,na leđima broj 7

Dio moje kolekcije dresova i dva sala od CF Valencije :)
slika
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 10 dec 2012, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 10 dec 2012, 01:31

barselona: rivaldo, luis enrike, klajvert, saviola, ronaldinjo, messi i jedan bez broja i imena
zvijezda gradačac: obični, stari crveno-bijeli dres, bez imena i broja
bih: barbarez i obični bijeli dres bez imena i broja
sarajevo: broj 7, bez imena
parma: broj 10, bez imena

to je to čega se trenutno mogu sjetit

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 10 dec 2012, 01:44

Adi_Zepce je napisao/la:NK Zepce-oba bez imena.Zepce broj 3
Tko je ukrao taj za tebe? :lol: Il si jedan od rijetkih koji su kupili onih nekoliko primjeraka koji su nekada bili u prodaji?
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 10 dec 2012, 01:48

Adi@ Svaka ti cast kako si nasao te dresove Valencije. Dobro, u doba Mendiete ih je bilo, ali u posljednje vrijeme slabo. Dresa Valencije nisam nigdje odavno vidio. Isto tako, znam jednog momka koji ima par dresova od Atletica, od Forlana, Aguera (originali) i od Pantica i Simeonea kada su igrali za Atleti.

Prije kad se sjetim, stari me povede u FIS (u Vitezu), dresovi su bili u nekakvoj pregradi nabacani jedan preko drugog, i biraj. Koji je to merak bio hebote. I na pijacu kad me povede, ne znas koji bi prije uzeo. Sve dok sam isao u osnovnu samo sam dresove nosao. Majicu sam obukao jedino za krizmu i pricest. Necu pretjerati ako kazem da sam ih imao barem 80 otkako znam za sebe. Imao sam dres svakog jaceg kluba, Realovih minimalno 20, i prije jedno 5,6,7 godina sve sam podijelio djeci. I zao mi je zbog toga, trebao sam to negdje ostaviti da ih se barem mogu prisjetiti. Ostao mi je jedino dres od Raula iz sezone 2003-04 koji je na zidu sobe.
I naravno da je bilo onih koji su mi maksuz za rodjendane donosili dresove Barce...

Danas imam dresove Ronalda iz sve cetiri njegove dosadasnje sezone u Madridu, Gerrardov, Van Persiejev (Nizozemska), Benzema, VDV, Xabi (Spanija), i jos neke, mrsko mi otvarati ormar.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 dec 2012, 01:55

Jack777Pott je napisao/la:
Tko je ukrao taj za tebe? :lol: Il si jedan od rijetkih koji su kupili onih nekoliko primjeraka koji su nekada bili u prodaji?
:lol: :lol:
Krdzalic i Maske.Krdza mi je dao i klupsku majicu,a dres mi je obecao i Brankovic,ako ga se sjecas,no otisao je na polusezoni :twisted: :twisted:
@D10S
Ma tesko ih je nabaviti.Sreca pa imam jednog frenda koji se tim bavi pa sam preko njega dosao da dresa Soldada,a dres Domingueza sam narucio iz shopa Valencije.Oderali su mi kozu :mrgreen: .Ostale nije bilo tesko nabaviti,s tim da sam recimo dres Aimara kupio u Sarajevu na Bascarsiji :D
Joojj i ja toga iz FIS-a se sjecam.Mislim par puta sam bio tu i fkt je uzivancija bilo pregledati te dresove i kupiti nesto ako je zanimljivo :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 10 dec 2012, 02:01

Adi_Zepce je napisao/la:
Krdzalic i Maske.Krdza mi je dao i klupsku majicu,a dres mi je obecao i Brankovic,ako ga se sjecas,no otisao je na polusezoni :twisted: :twisted:
Sjecam ga se, bijese mi on nekad drag igrac :mrgreen: . A znao sam da nisi do toga dosao legalnim putem, dresovi Zepca nisu bas dostupni, al srecom imam i ja jedan u svojoj trenutno maloj koleciji, mada sam nekad bio poput @D10S, njegov post me podsjetio na mene. Nema tog kluba od koga nisam imao dres i uvijek sam morao davat drugoj djeci, jer kao ja imam i previse, mislim da sam najvise u jednom trenutku imao 30tak, al sve je to nestalo tko zna gdje.
Zadnja izmjena: Jack777Pott, dana/u 10 dec 2012, 02:06, ukupno mijenjano 1 put.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 dec 2012, 02:05

Meni je on bio kralj.Steta sto kod Kopica nije vise igrao :mrgreen: .Imao sam i ja nesto vise dresova,a neke sam jednostavno i izgubio ili su se toliko ostetili da sam ih morao baciti :mrgreen
Nego,kojim ti putem dođe do dresa Zepca ? :D

www.valencia-balkan.net

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 10 dec 2012, 02:06

Adi_Zepce je napisao/la:Meni je on bio kralj.Steta sto kod Kopica nije vise igrao :mrgreen: .Imao sam i ja nesto vise dresova,a neke sam jednostavno i izgubio ili su se toliko ostetili da sam ih morao baciti :mrgreen
Nego,kojim ti putem dođe do dresa Zepca ? :D
Ja sam jednostavno sebi uzeo :lol: :lol:

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 10 dec 2012, 03:06

HSV starija verzija, NCAA košarkaški, i Mirza Teletović (reprezentacija) poklon od njeg lično
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 10 dec 2012, 18:47

Evo da i ja napisem nesto na ovu temu :) . Inace posjedujem dresove sljedecih timova:
NK Siroki Brijeg
FK Modrica Maxima
NK Zvijezda Gradacac
Torku Konyaspor

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 10 dec 2012, 19:18

kod mene:united,ronaldo,7,dzeko repka i city,modric dinamo,becham 23 real,prso 9 hr.
Keep walking.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 10 dec 2012, 19:27

barcelona, barcelona, hoffenheim, zeljo, sarajevo i rukometna reprezentacija bih..
Volim te Bosno!!!

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 10 dec 2012, 19:32

imam stvarno mnogo dresova ali najdrazi dresovi su mi od milana imam ih 5 i svi su orginal
a to su : kaka , Sedorf , Pato , inzaghi i Cafu

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 dec 2012, 19:35

Ja imam samo 2, i to od repke Misketa i Salihovića, a prije sam imao Salihamidžića davno kupio kada sam bio dijete, i bacio ga, prerastao :mrgreen: , i imao sam Ronalda kada je tek dosao u Real ( Brazilca ), te Olivera Bierhoffa, al sam i njega negdje kroz vrijeme izgubio
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 10 dec 2012, 20:09

@Adi sreo sam danas osobu u konzumu sa istim takvim narandzastim salom ko si ti imas,da nisi mozda ti bio? :)
YNWA!

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 10 dec 2012, 20:12

Od Bayerna Munchena-Elberov,licno meni najdrazi :D od Brazila (Ronaldo) i od Real Madrida-klasik (Quiqe Sanchez Flores)
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 10 dec 2012, 22:33

karameldar je napisao/la:@Adi sreo sam danas osobu u konzumu sa istim takvim narandzastim salom ko si ti imas,da nisi mozda ti bio? :)
Ako je imao kacket onda jeste :mrgreen:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 11 dec 2012, 00:33

Adi_Zepce je napisao/la:
Sjecam ga se, bijese mi on nekad drag igrac :mrgreen: . A znao sam da nisi do toga dosao legalnim putem, dresovi Zepca nisu bas dostupni, al srecom imam i ja jedan u svojoj trenutno maloj koleciji, mada sam nekad bio poput @D10S, njegov post me podsjetio na mene. Nema tog kluba od koga nisam imao dres i uvijek sam morao davat drugoj djeci, jer kao ja imam i previse, mislim da sam najvise u jednom trenutku imao 30tak, al sve je to nestalo tko zna gdje.
Ne da nisu bili dostupni, nego ih je bilo teze nabavit od kokaina. Sjecam se ono kad je Zepce igralo kao u nekom Evropskom takmicenju ono pretkolo u Zenici, pa igraci poceli bacati dresove publici, a trener govori "nemojte bacat dresove, znate da nemamo". To mi je bas ostalo u sjecanju, a dres Zepca nikada nisam mogao nabaviti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 11 dec 2012, 00:50

el-fighter je napisao/la:
Ne da nisu bili dostupni, nego ih je bilo teze nabavit od kokaina. Sjecam se ono kad je Zepce igralo kao u nekom Evropskom takmicenju ono pretkolo u Zenici, pa igraci poceli bacati dresove publici, a trener govori "nemojte bacat dresove, znate da nemamo". To mi je bas ostalo u sjecanju, a dres Zepca nikada nisam mogao nabaviti.
Bilo je za kupit kod Zovke na Brankovicu, danas je tu FIS. Bili po 50KM, Mahnjaca izbacila mislim 100 komada. Isto tako i oni salovi, njih je bilo uzet u Migosu kod Doma. A dresova, ako mi vjerujes imaju na bacanje. Imao sam prilike da udjem u tu prostoriju s dresovima, ima ih vise nego sto ih Barca ima. Ima kolekcija koje nikad nisu nosene, kao i kolekcija koje nikad nisu ni otiskane. A da smo se nekad poznavali ja bi ti nabavio, al vise se ne motam oko stadiona i kluba, jer vise gore nikog ni nema osim oruzara i Budima. Ovaj prvi bi te ubio za stucne, a Budima je glupo pitat. Ako budem nekad u prilici javim ti se, pa da se dogovorimo :mrgreen: . Inace, ako poznajes nekog od juniora i kadeta, njih pitaj nek ti ukradu, das 20-30 KM i tvoj je. Samo pazi da ti ne donesu neki fuserski, ja imam po meni dres iz najljepse kolekcije koju su nosili :D

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 11 dec 2012, 00:58

el-fighter je napisao/la:
Bilo je za kupit kod Zovke na Brankovicu, danas je tu FIS. Bili po 50KM, Mahnjaca izbacila mislim 100 komada. Isto tako i oni salovi, njih je bilo uzet u Migosu kod Doma. A dresova, ako mi vjerujes imaju na bacanje. Imao sam prilike da udjem u tu prostoriju s dresovima, ima ih vise nego sto ih Barca ima. Ima kolekcija koje nikad nisu nosene, kao i kolekcija koje nikad nisu ni otiskane. A da smo se nekad poznavali ja bi ti nabavio, al vise se ne motam oko stadiona i kluba, jer vise gore nikog ni nema osim oruzara i Budima. Ovaj prvi bi te ubio za stucne, a Budima je glupo pitat. Ako budem nekad u prilici javim ti se, pa da se dogovorimo :mrgreen: . Inace, ako poznajes nekog od juniora i kadeta, njih pitaj nek ti ukradu, das 20-30 KM i tvoj je. Samo pazi da ti ne donesu neki fuserski, ja imam po meni dres iz najljepse kolekcije koju su nosili :D
Nisam znao da su se tada dresovi pravili za prodaju, a znam da imaju dosta razlicitih dresova. Imao sam poznanika i imam i danas u mladjim selekcijama, ali nikada mi nije palo na pamet da trazim od njih da mi donesu. Inace odem cesto do stadiona tek onako, pogledam neki trening ili tekmu, prisjetim se onih dana kada ej stadion bio pun i kada su padali na njemu velikani bh. fudbala. Da ne idemo dalje u offtopic :)
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Beduin, JackW, Quartararo i 19 gostiju.